Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selencelkımle meddcezırımde gıttıler 15 tatılı degerlendırdıler ne guzelinşallah guzel gecıyodur gunlerı

bal ve cörek otu ye... Cörek otu Peygamber Efendimiz in( S.A.V.) en sevdigi seymis. her derde deva..... artik ne diyim, duani et ve yee...

bazilarina iyi geliyo bazilarinda ise yaramiyor sekil 1a ornek ben yaptim bende bi etki yapmadi bu ayda sogan suyu ictim onu deniyim dedim bakalim hayirlisi Rabbim ol diyince hersey olur aslinda

Akrepcim söylemedi ne istedigini.......

yarın okur soyler mutlaka canımcıkıyodu ya goremedı senın yazdıgını kesın
canbonlarım bende cıkıyorum eşim yatalım dıyo.o uyumadan ben uyumalıyım önce
öpüyorum hepınızı yarın gorusurz tatlı bol bebişli rüyalar

bazilarina iyi geliyo bazilarinda ise yaramiyor sekil 1a ornek ben yaptim bende bi etki yapmadi bu ayda sogan suyu ictim onu deniyim dedim bakalim hayirlisi Rabbim ol diyince hersey olur aslinda

olmadi demeeeee... bende ise yaramadi deme... zamani var, zamani gelince olacak de..olumsuz kelimeler iyi olmaz. bence cok fazla endise yapiyorsun, tedirginsin... lütfen rahatlat kendini. yasin cok müsait ve göreceksin olacakk....

tamam. yarin direksiyon saatim var belki haftaya sinava girerim. ehliyeti alir almaz gelirim... ama o zamana kadar sen gelebilirsen gel. köy kücük ama coooookkkkk güzelll...ayrica harika yemek yaparim:))

o zaman sen ehliyeti kaptigin gibi gelll ooofff gozlerim fal tasi gibi acildi valla acayip elektrik aliyorum senden pozitif yanlis anlama burcun ne ?

bende cikiyorummm, esim is gezisinde. gec saate kadar film izlicem:) herkese allah rahatlik versinnnn

iyi geceler hayalotum kendinee iyi bakk oluldunn

o zaman sen ehliyeti kaptigin gibi gelll ooofff gozlerim fal tasi gibi acildi valla acayip elektrik aliyorum senden pozitif yanlis anlama burcun ne ?

ahahahahahaha, yok yanlis anlamadim. bebek bekledigine göre tercihin erkekler:))) benim de öyle... burcum kova.. senin ki ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…