- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.301
canlarımmm benım uyku vaktim geldiiii.size bol sohbetlerrrrrr..
hayalotum 10 dk engeline takıldım kuzum döncem ben sanaaaaaaaaa
Ben cok begeniyorum Hamburgu
ah ah bir yumurtlayabilsem olacak belkıdehiç bana çekmemiş bu yumurtacıklarım çok tembeller
ah ah bir yumurtlayabilsem olacak belkıdehiç bana çekmemiş bu yumurtacıklarım çok tembeller
o zaman ben gezememisim:)) cumartesi aksami 10 tane yer gezdik yemek yemek icin yer bulamadik:)) bir dahakine alici gözle bakarim.
şimdide ben takıldım hadi sen çık uyu bitanemallah rahatlık versin
bal ve cörek otu ye... Cörek otu Peygamber Efendimiz in( S.A.V.) en sevdigi seymis. her derde deva..... artik ne diyim, duani et ve yee...
bal ve cörek otu ye... Cörek otu Peygamber Efendimiz in( S.A.V.) en sevdigi seymis. her derde deva..... artik ne diyim, duani et ve yee...
o zaman ben gezdiririm
Akrepcim söylemedi ne istedigini.......
bazilarina iyi geliyo bazilarinda ise yaramiyor sekil 1a ornek ben yaptim bende bi etki yapmadi bu ayda sogan suyu ictim onu deniyim dedim bakalim hayirlisi Rabbim ol diyince hersey olur aslinda
tamam. yarin direksiyon saatim var belki haftaya sinava girerim. ehliyeti alir almaz gelirim... ama o zamana kadar sen gelebilirsen gel. köy kücük ama coooookkkkk güzelll...ayrica harika yemek yaparim:))
yarın okur soyler mutlaka canımcıkıyodu ya goremedı senın yazdıgını kesın
canbonlarım bende cıkıyorum eşim yatalım dıyo.o uyumadan ben uyumalıyım önce
öpüyorum hepınızı yarın gorusurz tatlı bol bebişli rüyalar
yarın okur soyler mutlaka canımcıkıyodu ya goremedı senın yazdıgını kesın
canbonlarım bende cıkıyorum eşim yatalım dıyo.o uyumadan ben uyumalıyım önce
öpüyorum hepınızı yarın gorusurz tatlı bol bebişli rüyalar
o zaman sen ehliyeti kaptigin gibi gelllooofff gozlerim fal tasi gibi acildi valla acayip elektrik aliyorum senden pozitif yanlis anlama burcun ne ?
bende cikiyorummm, esim is gezisinde. gec saate kadar film izlicem:) herkese allah rahatlik versinnnn
ahahahahahaha, yok yanlis anlamadim. bebek bekledigine göre tercihin erkekler:))) benim de öyle... burcum kova.. senin ki ne?
iyi geceler miamore Kendinize iyi bakin kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?