Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya bu mıllet bana trıp atmaktan baska bıseye yaramıyor ya:25::25:
eşimin bi yengesi var dayısının hanımı gercekten cok sevıyorum kendısını.hasta oldugumu bıle bıle zorla kaçdefa kavaltıya falan cagırdı.halım yok dıyorum trıp atıyor bana .mecburen kırılmasın dıye gıttım 3 gundur.ama bıyere davetsız gıtmez kendılerı ıllakı cagıracan ozel pastalar kekler yapacan.bende boyle yapmak ıstemıyorum.istiyorum gelsın ne varsa onu yesın sonucta uzak yerde degıl yan bına:26:sımdı mısafırı gelcekmıs ıyılesemedınmı sende gel dıyo.bende gelemem bebek olcak hastayım ona gecer dedım.cunku gelen kısı cok huysuz bırısı sans yok bende evıne gıdınce hasta falan olur al basına bela.dedıkodulardan kurtulamam.anlattım bende kusura bakma ama okısıyı bılıyosun bunları yapar dedım.bı baktım suratıma kapadı telefonu:25:ben napım şimdi anlamadım ya:44:
meleğim sen dogrusunu yapmışsın...böyle insanlara bende şaşırıyorumm canını sıkma gülümmm:16::16::16:

ya bu mıllet bana trıp atmaktan baska bıseye yaramıyor ya:25::25:
Eşimin bi yengesi var dayısının hanımı gercekten cok sevıyorum kendısını.hasta oldugumu bıle bıle zorla kaçdefa kavaltıya falan cagırdı.halım yok dıyorum trıp atıyor bana .mecburen kırılmasın dıye gıttım 3 gundur.ama bıyere davetsız gıtmez kendılerı ıllakı cagıracan ozel pastalar kekler yapacan.bende boyle yapmak ıstemıyorum.istiyorum gelsın ne varsa onu yesın sonucta uzak yerde degıl yan bına:26:sımdı mısafırı gelcekmıs ıyılesemedınmı sende gel dıyo.bende gelemem bebek olcak hastayım ona gecer dedım.cunku gelen kısı cok huysuz bırısı sans yok bende evıne gıdınce hasta falan olur al basına bela.dedıkodulardan kurtulamam.anlattım bende kusura bakma ama okısıyı bılıyosun bunları yapar dedım.bı baktım suratıma kapadı telefonu:25:ben napım şimdi anlamadım ya:44:

hiiiiçç üzme canım kendini sonuçta senin hasta olduğunu biliyor (hoş iyileşemedinmi sen daha demişya)bebek gelecekmiş ona bulaşacağını kendisininde düşünmesi lazım,anlayamadım.

O kendi kabalığıyla kalsın hayatım hiç arama bile bence oda anladığı zaman kabahatini arar seni:9::9::21:

kızlar bacak silkelemeyi duydunuzmu hiçç:44::44:
çalışmadan sonraaa:17::17::17: bacakları havaya kaldırıp eş de silkeliyormuş çamaşır silkeler gi,bi:26::26::26:

pcnin şarjı bitti yetişemedim:27::27:
selencelkım hancekim valla ben bu ınsanları anlamakta zorluk çekiyorum.:5:ben cok sıkıfıkıyım o kısyle kendısı benden yasca buyuk ama genc bı ruh halıne sahıp bı ınsan.ama aklından dogru yanlıs ne gelırse soyler.bende tam tersı genelde susarım kalp kırmaktan cok korkuyorum:26:sımdı haklı oldugumu bıldıgım halde bıle ıcım ıcımı kemırıyor anlatamam.:50:
öyle işte neyse sızınde canınızı sıktım ama acaba yanlıs mı yapıyorum dıye bı fıkır alım dedım:29::29:saolun canbonlarım:34:

kızlar bacak silkelemeyi duydunuzmu hiçç:44::44:
çalışmadan sonraaa:17::17::17: bacakları havaya kaldırıp eş de silkeliyormuş çamaşır silkeler gi,bi:26::26::26:

ayyy selencelkim çok güldümm allahda seni güldürsün,diğer topiklerde okumuştum evet ama garip ve komik geldi bana tamam bacak kaldırmayı yastık koymayı biliyorum ama benim eşim hayatta yapamaz onu ikimizde gülmekten olan biten gider zaten:)))

Selencelkım hancekim valla ben bu ınsanları anlamakta zorluk çekiyorum.:5:ben cok sıkıfıkıyım o kısyle kendısı benden yasca buyuk ama genc bı ruh halıne sahıp bı ınsan.ama aklından dogru yanlıs ne gelırse soyler.bende tam tersı genelde susarım kalp kırmaktan cok korkuyorum:26:sımdı haklı oldugumu bıldıgım halde bıle ıcım ıcımı kemırıyor anlatamam.:50:
öyle işte neyse sızınde canınızı sıktım ama acaba yanlıs mı yapıyorum dıye bı fıkır alım dedım:29::29:saolun canbonlarım:34:

benimde öyle çok soıkı fıkı olduğum biri var düşündüğünü aynı senin yengen gibi pat diye söyler bende kalbi kırılmasın üzülmesin diye çoğu şeyi söylemem ona,ama benim surat ifademden ona olan soğuk davranışımdan anlar ve hemen özür diler.sende çok takma kafanı üzme kendini canımmm oda hatasını anlayacaktır elbet.:16:
:16:

selencelkım hancekim valla ben bu ınsanları anlamakta zorluk çekiyorum.:5:ben cok sıkıfıkıyım o kısyle kendısı benden yasca buyuk ama genc bı ruh halıne sahıp bı ınsan.ama aklından dogru yanlıs ne gelırse soyler.bende tam tersı genelde susarım kalp kırmaktan cok korkuyorum:26:sımdı haklı oldugumu bıldıgım halde bıle ıcım ıcımı kemırıyor anlatamam.:50:
bitanem canını sıkmaa boşuna için içini kemirmesinn yaşcada buyukmuşş cahil deil yaa hatasını anlar gülüm senin burda hatan ve sucun yokkk hasta oldugunu bile bile çagırıyo töbeee boşver gülümm:16::16::16::16:o güzel canını sıkma meleğim:54::54:

:52::52::52::52::52::52:yaw onasıl bıseymıs oyle ben yapamam onu :9::9::9::9::9::9:benımkı benı sılkelemez zaten kendın yap der:17::17:
:1::1::1:bi topikte okudum eger öle yapılırsA spermler daha cabuk ve hızlı gidiş yapıyomuşş:17::17::17:bence denemekte fayda var:1::1: ben deniycektimm eger adet olsaydım:27:

bitanem canını sıkmaa boşuna için içini kemirmesinn yaşcada buyukmuşş cahil deil yaa hatasını anlar gülüm senin burda hatan ve sucun yokkk hasta oldugunu bile bile çagırıyo töbeee boşver gülümm:16::16::16::16:o güzel canını sıkma meleğim:54::54:

:1::1::1:bi topikte okudum eger öle yapılırsA spermler daha cabuk ve hızlı gidiş yapıyomuşş:17::17::17:bence denemekte fayda var:1::1: ben deniycektimm eger adet olsaydım:27:

yaw sen hamılesın aalaala :27::27::27::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
ben denersem içtekilerde daha cok dısarı kaçmasın bende ters tepkı olaraktan:52::52::52::52::52:

ayyy selencelkim çok güldümm allahda seni güldürsün,diğer topiklerde okumuştum evet ama garip ve komik geldi bana tamam bacak kaldırmayı yastık koymayı biliyorum ama benim eşim hayatta yapamaz onu ikimizde gülmekten olan biten gider zaten:)))
:1::1::1:bende okudugumda gülmüştümm
aminnn canım cümlemizi güldürsünnn:16::16::16:
zaten yapanlarda gülme krızıne girmiş:1::1::1::1:

ya ben şimdi bişeyi anlamadım son 3 ay düzenli oldugum için ovu testıne gore yumurtlamayı becerebılırsem eger:1::1:31 gunde ayın 5ine denk gelıyo 10nuna kadar:46::46:
ama doktorun verdıgı ilaç 6sında başlıyo daha önce başlaması gerekmıyomu bu ilacın acaba:44::44:

Back
X