- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla gülüm ben bu yumurtlama dönemlerinin hesap işlerinden pek anlamıyorummm:26::26:ya ben şimdi bişeyi anlamadım son 3 ay düzenli oldugum için ovu testıne gore yumurtlamayı becerebılırsem eger31 gunde ayın 5ine denk gelıyo 10nuna kadar
ama doktorun verdıgı ilaç 6sında başlıyo daha önce başlaması gerekmıyomu bu ilacın acaba:44::44:
du bakem ayın 5indeeşime diyim ne tepki verıcek bana
![]()
:125::125::125::125::125::125::125::125::125ye beni ye beni![]()
görüşürüz canımmcanbonlarım ben biraz çıkıyorum evi bi toparlıyayım öpüyorum hepınızıgörüşürük yıne
![]()
:26kizlarrr bana bi care söyleyin ölüyorummm .. yattikca daha kotu oluyorum ne yapmam lazim .. dun bir tane agri kesici attim bir daha atmadim korkum dan batim gunu yaklasiyor diye..
:26yy kuzummm inan insan çaresiz kalıyoo :26:ne desem bilemedim :44:biliyosun canımm bende 4 gun baş agrısı çektim hep ilaç aldım yoksa dayanamadımm
![]()
evet bitanem at istersen bitane böle daha kötu oluyo insannn:26::26:bişi olmaz tatlım allahın izniyle eger hamileysenn rabbim korur canımmAynen caresiz kaliyorum yataga yattim mi daha kotu hissediyorum kendimi ... Dogru sen birde bas agrisi cektin ustune agri kesici attigin halde hamile kaldin canim , bende atsam mi bir tane daha az olsada faydasini goruyorum .. ônce dedigim gibi benim bu attigim agri kesici hamilelere öneriyorlar. ufff... cok kötü bir durum .
evet bitanem at istersen bitane böle daha kötu oluyo insannn:26::26:bişi olmaz tatlım allahın izniyle eger hamileysenn rabbim korur canımm![]()
kizlarrr bana bi care söyleyin ölüyorummm .. Yattikca daha kotu oluyorum ne yapmam lazim .. Dun bir tane agri kesici attim bir daha atmadim korkum dan batim gunu yaklasiyor diye..
evet canım insan halsizlige fealn dayanıyo ama o baş agrısı yokmuuuolmazsa atiyim birazdan yaa.. halsizliye filan dayanirim ama bas agrisina dayanmiyorum , burnum aksa rahatliyacam .. burnum akmiyor basima vuruyor sinuzit mi ne diyorsaniz iste birde o var bende...![]()
canımmm eğer gebelikten şüpheleniyorsan evde nane yağın varsa şakaklarına ve alnına dairesel hareketlerle biraz sür hayatım hem nane bronşlarını açar hemde rahat nefes almanı sağlar ve baş ağrınıda birden keser.şuan grip olduğun için bronşların tıkalıdır ve baş ağrın ondan oluyordur ama ondan bile değilse bu nanae yağı çok doğal bir ağrı kesicidir..
şimdiden geçmiş olsun hayatım
![]()
evet canım insan halsizlige fealn dayanıyo ama o baş agrısı yokmuuuat bitanem
c anım şimdi çıkıyorum akşam üzeri gelirm tatlım sende iyce dinlen seni gördügümde iyileşmiş buluyum
![]()
GEbelikten her ay sühpeleniyoruz canim benim .. Nane yagi hic duymadim .. nane limon ictim pek faydasini görmedim evet dedigin gibi grip gibiyim ama basima vruyuor sessim filan degisti gitti .. Ama yinede sagol allah razi olsun canim benim... birde usutmede hic basima gelmemisti , ansizin karnima sancilar giriyor sag ve sol yandan .
http://www.sifaliotlar.org/sifalibitkiler/saglik/bitkisel-yaglar/nane-yaginin-faydalari
FAYDALARINI BU LİNKTEN DAHA RAHAT OKUYABİLİRSİN HAYATIM..BEN HER GRİP OLDUĞUMDA SİNÜSLERİM TIKANDIĞINDA NANE YAĞINDAN ŞAKAKLARIMA VE ALNIMA MASAJ YAPARIM..ÇOK KISA BİR SÜREDE YARARINI GÖRÜRÜM,SENDEDE HAMİLELİK ŞÜPHESİ OLDUĞU İÇİN İLAÇ ALMANI TAVSİYE EDEMEM CANIMM.ZATEN NORMAL ZAMANLARDADA İLAÇ ALMAYA KARŞI BİRİSİYİM![]()
http://www.sifaliotlar.org/sifalibitkiler/saglik/bitkisel-yaglar/nane-yaginin-faydalari
FAYDALARINI BU LİNKTEN DAHA RAHAT OKUYABİLİRSİN HAYATIM..BEN HER GRİP OLDUĞUMDA SİNÜSLERİM TIKANDIĞINDA NANE YAĞINDAN ŞAKAKLARIMA VE ALNIMA MASAJ YAPARIM..ÇOK KISA BİR SÜREDE YARARINI GÖRÜRÜM,SENDEDE HAMİLELİK ŞÜPHESİ OLDUĞU İÇİN İLAÇ ALMANI TAVSİYE EDEMEM CANIMM.ZATEN NORMAL ZAMANLARDADA İLAÇ ALMAYA KARŞI BİRİSİYİM![]()
yaa bende agri kesici almaktan yana degilimde.. Sinusit ve migren olunca kaldiramiyorum ,, normalde migren haplarin var onlara elimi hic surmuyorum .. Ama bu nane yagini bir arastiriyim sagol canim benim yaa.. Cok kotu birsey bu bas agrisi .. Corba yapacam kendime dermanim yok .
bende bir migrenzede olarak seni o kadar iyi anlıyorumki hayat kalitesini düşürüyor insanın,ilaç yerine o kadar çok alternatifim varki,nane yağı başta olmak üzere buzlu göz maskesi uygularım bide ama sen şuan gripsin ve sinüslerin tıkalı aman diim yapma.ama şu nane yağını araştır ve uygula derim kullanmış ve etkisini görmüş biri olarak
![]()
evet canım yarını iple çekiyorumm bakalım hemen yazarım inş evde olurum:26:annemlere gidicektim gitmeden yazarım sonucu![]()
tr nerde alinir canim bu? Ben yurtdisinda olunca burda bulmam, anneme soyledim bana nane yagi al turkiyeden diye 3 hafta sonra turkiyeden ama suan dayaniyorum daha agri kesici filan atmaidm ..
kızlar mrb herkes nerelerde????ben iyiyim yarın dr. Gidicez çok heyecanlıyım allah ı'm înş herşey yolundadır.ara ara karnım ve kasıklarıma da ağrı oluyor.onun dışında şimdilik iyiym.