- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.841
buraya baksaydim bosuna gozlerim boyle olmicakti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya baksaydim bosuna gozlerim boyle olmicakti![]()
![]()
özelden mesajda atmıştım ama neyse artık...
Darısı bizlerin başına loorimm
hancekcimm ben cikiyorum esim bugun izinli
Yarin gorusuruz kendine iyi bakk tatlimmm optumm![]()
Dun hic gelemedim kusura bakmayin.is cikisi esimin halasina gittik.geceyarisi döndük hemen yattim.bu aksam gorusuruz insallah..hayirli cumalar. Canlarimm.
hayalotum okursan bana ozelden yaz kuzum yasakim geldimi?mesajima hala cvp vermedi cok meraktayim yaaaaai
günaydın canbonlarımhayırlı cumalar hepinize:13:
![]()
Günaydin canim sana da hayirli cumalar ...napiyorsun?
Herkese merhaba.. Uzun bir aranın ardından neti bulur bulmaz kadınlar kulübüne daldıımmm
hepinize ne kadar çok alıştığımı ve ayrı ayrı sevdiğimi bu ara iyice anladım canlarım, kayınvalidemlerde net yok o yüzden giremedim..Şuan annemlerdeyim
aahhhhhh keşke hep memleketimde olabilsem, buraya gelince gurbetin ne zor olduğunu bi kez daha anlıyorum yaaa
dr a gittim az önce, her şey normal dedi... nisana kadar bekleyelim, olmazsa rahim filmi çekeriz dedi... eşimde dr.a gitti 2,4 mm çıktı damar genişliği.. Yarın morfoloji testi yapılacak ama eşimin canı çookk sıkkın netten bakmış 2,1 olanlar bile ameliyat olmuş
ne olur dua edin canlarım... bu konuda bilgisiolan varsa bana yazsın ne olurrr
heinizi öpüyorummmm görüşürüüüzzzz![]()
canım hoşgeldin bitanemçok özledim seni
hayırlısı olsun canbonum üzülme eşinin durumundan bişey anlamadım ama anlayan çıkar mutlaka.elbet bi yolu tedavisi vardır kuzum.hayırlısı olsun.
![]()
iyiyim bitanem netim çok yavaş bugün durmadan kesiliyooosen nasılsın
meddcezirim dondunmu![]()
canım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzumBen hala sürünüyorumm, artik bu ayda umudumu kestim agri kesicileri arka arka kulaniyorum her yerim agriyor, ezcaneye gidecem komsuylaaa simdi doktor ilac söyledi virus kapmisim .. sifayi cok kotu kapmisim anliyacgin cnm
uzun bi aradan sonra ben geldm ama şansıma kmse yok
adet olmanın bunalımını yeni atlattım
bu ayda hiç ümidim yok ne ayağımı havaya diktim ne yattım ne dikkat ettm
göğüslerim şiş ve ağrıyo büyük ihtimalle prolaktın yükseldi doktora gidicem ama ssk mız bitmiş yeniden başlamasını bekliyorum gidip hemen ölçtürcem :18::18: