Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

koltuk tırmalıyormu hancekim:27::27:

aaah aaahhh hemide nasıl bide tırnak olaymış ne olacakmış bilemiyorum daha bugün kestim tırnaklarını anacım ne hızlı uzuyo bunlar..

Koltuklardan vazgeçti at-rtık yemek takımının sandalyeleri deri onlara başladık şimdi

senin kızçe tırmalıyormu?

Ama bak benden sana kolay bir tiyo mandalin portakal limon hangisini tercih edersen küçük bir parça koy tırmalamasını istemediğin bir yere yanından bile geçmiyor:))))))

anam herkese vermiş bi benim eltime sabır vermemiş.maşallah bi dövüyo o çocukları :5::5::5:ben iniyorum seslerine oturun bakem diye bi çatıyom kaşları put gibiler ama anasına gelınce illa terliği yicekler:25::25:
allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek ARsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26:

aaah aaahhh hemide nasıl bide tırnak olaymış ne olacakmış bilemiyorum daha bugün kestim tırnaklarını anacım ne hızlı uzuyo bunlar..

Koltuklardan vazgeçti at-rtık yemek takımının sandalyeleri deri onlara başladık şimdi

senin kızçe tırmalıyormu?

Ama bak benden sana kolay bir tiyo mandalin portakal limon hangisini tercih edersen küçük bir parça koy tırmalamasını istemediğin bir yere yanından bile geçmiyor:))))))

canım salon takımına karışamıyor ilk aldıgımızda bi iki elledi babasında biraz dayagı gorunce kuzum daha yapmıyor artık.yanaştığında ahanda baban gelıyor sımdı dıyorum dırek yatagın altına saklanıyor:9::9::9:ama hol gibi biyer var evde orda 2 çekyat var onların içine etti.daha karışmıyorum artık gıden gıtsın koltuklarıma dokunmasında.bide halı çok tırmalıyor.ben kesmiyorum çünkü onlar 4 5mm gıbı olunca kendı dusuyor kesersem durmaz benımki alıştırmadım çünkü:27:

allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek arsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26:

ya çocuk dövülürmü allah aşkına konuşmak en iyisidir,yada bir bakış benim yiğenimde benden hiç daha ne azar nede bir tokat duymuştur bir bakışım yeter o kadar.ama dövmeye kessinlikle karşıyım.selencelkiminde dediği gibi arsız olur çocuk

Back
X