Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tünaydın ilhanazzcım hoşgeldin aramıza.
Önce geçmiş olsun diyorum,ümidini kaybetmemene çok sevindim.Allahım yardımcın olsun aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.

Gecmis olsun canim yasadiklarimiz kolay degil tabiki Rabbim tekrar bi bebisin olmasini nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yapacağım şimdi kalkıp evin işlerini ama ne yemek yapacağıma hala karar veremedim.Oooof:44:

Allahtan benim yemek derdim yok esim gece geliyo bende pek bisey yemiyorum yogurt fln yiyorum oyle gecistiriyorum o geldiginde de sadece corba yapiyorum o kadar

Allahtan benim yemek derdim yok esim gece geliyo bende pek bisey yemiyorum yogurt fln yiyorum oyle gecistiriyorum o geldiginde de sadece corba yapiyorum o kadar

Ooooh ne güzel vallahi benim eşim 19 da evde oluyor.Oda çok yemek aramaz tek bir yemekle bile yetinir sağolsun ama ben o tek yemeğe bile karar verebilmiş değilim(44:
:44::97:
:97:

geçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanı bende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime

hoşgeldin eğlence dolu topiğimize canımburda insan stresini sıkıntısını üzüntülerini hep hafifletir

Yasasin evde tek kalmak o zamannn

acısın acısınhiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dünal sana belirtişimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda

yok oyle yagma valla hayalimm

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz

ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz

içini ferah tut balımmmm2 gün sonra sevinç gözyaşları dökeceksin inş burda bak hayalotun arkasındanda hiç iş çevirmeye yanaşmıyor loorimm

çokkk güzel şeyler oluyor galiba maşşallhh maşşllhh ses çıkarmayalım sen sölersin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…