- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.181
tünaydın arkadaşlar bende geldim aranızaizninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettimkalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin inşallah
tünaydın arkadaşlar bende geldim aranızaizninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettimkalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin inşallah
Ben geldim kizlar kocisi ise yolladim supur et derken attim kendimi buralara
Bende yapacağım şimdi kalkıp evin işlerini ama ne yemek yapacağıma hala karar veremedim.Oooof:44:
Allahtan benim yemek derdim yok esim gece geliyo bende pek bisey yemiyorum yogurt fln yiyorum oyle gecistiriyorum o geldiginde de sadece corba yapiyorum o kadar
Gurbetim oralardamisin?? :26: ses ver bakemmm
Selam canim buralardayim bakinirdim öyle enisteyi ise göndermisin ..Ev sana kaldi ..
evettttt ev bana kaldiii
napiyosunn bugun cok guzel gunes var
Aynen bizim burdada gece kar yagdi az , simdi nasil günes aciyor .. Sukur bende yavas yavas iyi oluyorum kac gundur atesliydim .. bir kac camasir yikiacam evden hastaliklari atmam lazim
Ben geldim kizlar kocisi ise yolladim supur et derken attim kendimi buralara
hoşgeldin eğlence dolu topiğimize canımgeçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanıbende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime
loorim hayalot yokken ver su güzel haberi hadiii
geçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanıbende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime
hosgeldin hayalimmdun oyun bozanlik yaptin bilmem hatirladin mi
hayalimm gogus uclarim fena aciyoo yaa
acısın acısın hiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dün al sana belirti şimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda
yok oyle yagma valla hayalimm
ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz
ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi
yok oyle yagma valla hayalimm
ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz
ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?