- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.161
saol cnm hoşbulduk bursadaym sen hangi şehirdesin ?[/QUO
Antalyadayım canımm bende
gecen sene yazın antalya belege balayına gıtmıstık cok gzel bı sehır :)
kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorumiyi geceler hepinize topik size emanet
kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorumiyi geceler hepinize topik size emanet
gecen sene yazın antalya belege balayına gıtmıstık cok gzel bı sehır :)
Güzeldir şehrimiz aaah bide yazın şu nemi olmasa dadından yenmeecek:)))
Beleği pek sevmem ben denizinden dolayı,kum olunca ben giremiyorum kum denize çocukluğumda izciyken vatosa basmıştım o zaman bu zaman paletsiz yüzemem bide kum denize giremem maalesef
Güzeldir şehrimiz aaah bide yazın şu nemi olmasa dadından yenmeecek:)))
Beleği pek sevmem ben denizinden dolayı,kum olunca ben giremiyorum kum denize çocukluğumda izciyken vatosa basmıştım o zaman bu zaman paletsiz yüzemem bide kum denize giremem maalesef
ALLAH iyiligini versin tatlım senin
ALLAH iyiligini versin tatlım senin
Napiiim ama bide sinir git git bitmiyor,benim açılmam lazım kimseler olmaması lazım ben yüzerken yanımda:)))
hoş artık eşim izin vermiyorda o kadar açılmama(
Napiiim ama bide sinir git git bitmiyor,benim açılmam lazım kimseler olmaması lazım ben yüzerken yanımda:)))
hoş artık eşim izin vermiyorda o kadar açılmama(
yüzme konusunda bayaaa iyisin galibaaa :)) ben o kadarını yapamam vala .... eşimle beraber giriyorz o yüzüyo ben takılıyom öyle kafama göreeyuzme ögreteym diyo yok kalsın dıyormm öle itişip kakışıyorzz yuzme konusundaa :)))
yüzme konusunda bayaaa iyisin galibaaa :)) ben o kadarını yapamam vala .... eşimle beraber giriyorz o yüzüyo ben takılıyom öyle kafama göreeyuzme ögreteym diyo yok kalsın dıyormm öle itişip kakışıyorzz yuzme konusundaa :)))
Dalma ve yüzme konusunda iyiyimdir eeee sahil çocuğuyuz,biz daha küçücükken çadır kurarlarmış ailem yengemlerle beraber yaz tatillerinde koylardan birine ee o sayede bende 6 yaşında öğrenmişim yüzmeyi bi kaza sonucu:))))O gün bugündür yüzerim.
Allahtan eşimde güzel yüzüyorda problem olmuyor,açılabiliyoruz kalabalık insanların olduğu yerden
bu ay dinlenmedesinrahatın yerindedir tabi stres yok gün belirleme yok
Dalma ve yüzme konusunda iyiyimdir eeee sahil çocuğuyuz,biz daha küçücükken çadır kurarlarmış ailem yengemlerle beraber yaz tatillerinde koylardan birine ee o sayede bende 6 yaşında öğrenmişim yüzmeyi bi kaza sonucu:))))O gün bugündür yüzerim.
Allahtan eşimde güzel yüzüyorda problem olmuyor,açılabiliyoruz kalabalık insanların olduğu yerden
hmm ALLAH bozmasın cnmm ne gzell
tünaydın arkadaşlar bende geldim aranızaizninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettimkalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin inşallah
Günaydin canim ikimiz tanismadik galiba .. üzüldügüm bebegin icin ama ne güzek sükrediyorsun hosuma gitti bu davranisin , verende ALLAH alanda ALLAH bunu asla unutmuyalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?