Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bugun sizlerle olamiycam.arkadaslara gidiyoruz.neredeyse sehirler arasi bir yolculik.sanirim gidis donus 120 km falan.gece gec doneriz .sizleri ozliycemm..opuyorum hepinizi

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin inşallah

Günaydin canim ikimiz tanismadik galiba .. üzüldügüm bebegin icin ama ne güzek sükrediyorsun hosuma gitti bu davranisin , verende ALLAH alanda ALLAH bunu asla unutmuyalim .

Günaydin canim ikimiz tanismadik galiba .. üzüldügüm bebegin icin ama ne güzek sükrediyorsun hosuma gitti bu davranisin , verende ALLAH alanda ALLAH bunu asla unutmuyalim .

evet canım ben hep burdayımda hiç yazmadım dı

napalım canım elden ne gelir sitem etsek olmas... ağlasan nereye kadar en iyi halimize şükür etmek hemen toparlanmak inşallah Allah kimseye yaşatmasın versin evlat isteyenlere tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…