Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

içini ferah tut balımmmm2 gün sonra sevinç gözyaşları dökeceksin inş burda bak hayalotun arkasındanda hiç iş çevirmeye yanaşmıyor loorimm

insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn

hoşbuldum canım iyiki gelmişim sıklmaktan kurtuldum valla
hep gel bundan sonra
insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn

sen sabırlısın loorim yine ben coktan yapmıstım testi dayanamayıpşimdi bile aldım ultra erken gebelik testidaha yumurtlama bile olmadı

hep gel bundan sonra

sen sabırlısın loorim yine ben coktan yapmıstım testi dayanamayıpşimdi bile aldım ultra erken gebelik testidaha yumurtlama bile olmadı

benim kadar sabirlisini herhalde daha hic gormedim her konuda boyleyim hayalim alsam yapsam test negatif gorursem gercekten moralim bozulur en iyisimi diyorum adetim gelsin gunum gecsin o zaman yaparimm tabi her gunu gecende hamile olmuyo buda bi kesin Ne kadar tuaf bisey bu ya :26:

napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret

napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret

asetonum hosgeldinn masallah bebis hergun dahada cok buyuyoo

nasil gidiyo hamilelik varmi bi sikintin

düşünme olumsuz şeyleri negatif olsada Rabbim demekki doğru zamanı bekliyorböyle diyorum sanki her relg gününde saatlerce ağlayan ben değilmişim gibi

yok yok şaka yaptım balımm yaaadaha temel bile olmayabilirben erken yapıyorm ki çalışmaları bebiş gelirse kız olarak gelsin diyesenin bebişinin cinsiyeti ne

oğluşum olacak teyzesi hayırlısıysa

gecmis olsun usuttun mu ki :26:

Aynen cok kötü usutmusum doktor virus kapmisin dedi, bir gun verdigi ilaclari kulandim iyi oldum sukur , pek ilacdan yana degilim ama ne yapiyim mecbur kalinca..50:

Sagol canim .. Aynen insani kandiriyor bu havalar , ben ne zamandir hic böyle olmamistim , ama bi hasta oldum muda hic cekilmez olurumm

asetonum hosgeldinn masallah bebis hergun dahada cok buyuyoo

nasil gidiyo hamilelik varmi bi sikintin

yok sıkıntı çok şükür biraz ağırlaştım o kadar öyle eğilip kalkamıyorum çok..yatakta eskisi gibi rahat uyuyamıyorum onun haricindede hersey güzel sen nasılsın

hakkimizda hayirlisi hayalimm Allahtan ne gelirse raziyiz..

yok sıkıntı çok şükür biraz ağırlaştım o kadar öyle eğilip kalkamıyorum çok..yatakta eskisi gibi rahat uyuyamıyorum onun haricindede hersey güzel sen nasılsın

iyi olda canim bebis gelsin tanissin teyzeleriyle

bende iyiyim asetonum bat yaklastikca dahada geriliyorum sanki 2-3 gun kaldi bakalim hayirlisi :26:

hayırlısı olsun cnm sen iyi düşün iyi olur bende 4 gün bekledim adetim geçti hala yapıp yapmama arasında gidip geliyordum ama pozitifi görğnce şaşkınlıktan yere yığılmıştım hiç beklemiuordum inş. şimdi bu durumdan çıkayım bu sefer bekleceğim inş. rabbim gebe biz süpriz yapar

ne güzel sıkıntılar var senin öle inşallah rabbim hepimize verir böle sıkıntılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…