Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi loori m inşallah bu ay bebişin senle olsunda sevinelim

insallah kizlar rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin

ilhanazz sende belirtin fln varmiydi soruyorum ama

insallah kizlar rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin

ilhanazz sende belirtin fln varmiydi soruyorum ama

tabiki sor canım ben allahın verdğine de aldığınada gocunmam kısmet derim hayırlısı

evet vardı hatta ilk belirti dedğim göğüslerimde kararma olmuştu uçları biraz siyahımsı idi bide sık idrar ama bim hiç aklımda olmadığı için gebeliğe yormamıştım çok mükkemel bir his rabbim herkese yaşatın inşallah

insallah canimm hepimize bicilmis bi zaman var bizden sadece sabirla beklemek dusuyo biliyorum kolay olmuyo her ay ayni seyleri yasiyoruz yinede bikmadik usanmadik :44:

insallah canimm hepimize bicilmis bi zaman var bizden sadece sabirla beklemek dusuyo biliyorum kolay olmuyo her ay ayni seyleri yasiyoruz yinede bikmadik usanmadik :44:

inşallah canım ben inanıyorum allah inan sabırla dua eden kullarını yarı yolda bırakmaz muhakka verir dileğini kavuşturur meleğini iinşallah sende bikaç gün sonra alıcaksin müjdeni dolacak o güzel göslern başlayacaksın şükretmeye Allah'ım tamamnına erdirsin herzaman olumlu düşün
kısmetse bende beklemeyeceğim doktor 30-40 gün içinde adet olursun dedi bakalım cuma kontrolüm var bir sıkıtı yoksa inşallh rahimde bende yapi vercemm öpcem öpcemm sonraa ayy çok mutluyum içimde böle bir sevinç var inş. iiyiye çıkar

ne guzel soyluyosun gercekten o haberi almaya ihtiyacim var Rabbime hergun dualar ediyorum biliyorum olucak ama artik bende bu stresten sikilmaya basladim bazen diyorum yeter istemiyorum cocuk fln 1 kac gun sonra yelkenleri suya indiriyorum umarim bu ay olmustur bu sikintidan kurtulmusumdur

sende de bi sikinti olacagini zannetmiyorum canim insallah en kisa zamanda hamis olursun sende kocaman gobuslerimiz olur

hayali bile guzel yaa

inşallah canım hayılrısı ile olsun inşallah

belirtilerin vardır muhakkak ama benden bi tavsiye üzerime vazife değil ama kimseye söleme epeyce nazardan korusun Rabbim sonra sölersin

inşallah canım hayılrısı ile olsun inşallah

belirtilerin vardır muhakkak ama benden bi tavsiye üzerime vazife değil ama kimseye söleme epeyce nazardan korusun Rabbim sonra sölersin

belirtim gogus uclarimin acimasi o kadar

topikteki arkadaslarima aninda haber veririm tabiki ama baskalarini bilemem

belirtim gogus uclarimin acimasi o kadar

topikteki arkadaslarima aninda haber veririm tabiki ama baskalarini bilemem

ohh ne gzel acısın acısınn olur canım hayırlı ile bize haber tabi zati artık evdeyim napim koca gün burda güzel haberleri okumayı tercih ederim yoksa hep temizlik vs olmas sıkılırm

ohh ne gzel acısın acısınn olur canım hayırlı ile bize haber tabi zati artık evdeyim napim koca gün burda güzel haberleri okumayı tercih ederim yoksa hep temizlik vs olmas sıkılırm

aynen yaa bende surekli bakiyorum bi yerlere burada ne guzel seyler yaziyolar okuyorum zaman geciyo sen nerede yasiyosun bu arada ?

slm kızlar çok ama çok yoruldum temzilik yaptım evin heryeri pırıl pırıl oldu ama bende bittim:)))

hosgeldin canimm ohhh ne guzel valla yap bi kahve simdi iyi gider

benimde ailem istanbulda ama ben Almanyadayim

oww uzakmış olsun nasıl geçiyor orda günlerin varmı tanıdık akraban bende yeni evlendim yeni bir yere taşındım kimsem yok burda annemlerde azcık uzak senin kadar özelm çekmem ama işte buna şükür

amcam var burada ama baya uzagiz ben tek takiliyorum yani ozledigim zaman kimse tutamaz beni zaten direk gidiyorum 2 gunlugune bile olsa ama iyi geciyo Allaha sukur yalnizligi seven bi insanim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…