- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.221
hayırlısı olsun cnm sen iyi düşün iyi olur bende 4 gün bekledim adetim geçti hala yapıp yapmama arasında gidip geliyordumama pozitifi görğnce şaşkınlıktan yere yığılmıştım hiç beklemiuordum inş. şimdi bu durumdan çıkayım bu sefer bekleceğim inş. rabbim gebe biz süpriz yapar
hadi loori m inşallah bu ay bebişin senle olsunda sevinelim
ne güzel sıkıntılar var senin öleinşallah rabbim hepimize verir böle sıkıntılarr
insallah kizlar rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin
ilhanazz sende belirtin fln varmiydisoruyorum ama
tabiki sor canım ben allahın verdğine de aldığınada gocunmam kısmet derim hayırlısı
evet vardı hatta ilk belirti dedğim göğüslerimde kararma olmuştu uçları biraz siyahımsı idi bide sık idrarama bim hiç aklımda olmadığı için gebeliğe yormamıştım çok mükkemel bir his rabbim herkese yaşatın inşallah
insallah canimm hepimize bicilmis bi zaman var bizden sadece sabirla beklemek dusuyo biliyorum kolay olmuyo her ay ayni seyleri yasiyoruz yinede bikmadik usanmadik :44:
inşallah canım ben inanıyorum allah inan sabırla dua eden kullarını yarı yolda bırakmaz muhakka verir dileğini kavuşturur meleğiniiinşallah sende bikaç gün sonra alıcaksin müjdeni dolacak o güzel göslern başlayacaksın şükretmeye Allah'ım tamamnına erdirsin herzaman olumlu düşün
kısmetse bende beklemeyeceğim doktor 30-40 gün içinde adet olursun dedi bakalım cuma kontrolüm var bir sıkıtı yoksa inşallh rahimde bende yapi vercemmöpcem öpcemm sonraa ayy çok mutluyum içimde böle bir sevinç var inş. iiyiye çıkar
ne guzel soyluyosun gercekten o haberi almaya ihtiyacim var Rabbime hergun dualar ediyorum biliyorum olucak ama artik bende bu stresten sikilmaya basladim bazen diyorum yeter istemiyorum cocuk fln 1 kac gun sonra yelkenleri suya indiriyorum umarim bu ay olmustur bu sikintidan kurtulmusumdur
sende de bi sikinti olacagini zannetmiyorum canim insallah en kisa zamanda hamis olursun sende kocaman gobuslerimiz olur
hayali bile guzel yaa
inşallah canım hayılrısı ile olsun inşallah
belirtilerin vardır muhakkakama benden bi tavsiye üzerime vazife değil ama kimseye söleme epeyce nazardan korusun Rabbim sonra sölersin
belirtim gogus uclarimin acimasi o kadar
topikteki arkadaslarima aninda haber veririm tabiki ama baskalarini bilemem
ohh ne gzel acısın acısınnolur canım hayırlı ile bize haber tabi zati artık evdeyim napim koca gün burda güzel haberleri okumayı tercih ederim yoksa hep temizlik vs olmas sıkılırm
aynen yaa bende surekli bakiyorum bi yerlere burada ne guzel seyler yaziyolar okuyorum zaman geciyosen nerede yasiyosun bu arada ?
slm kızlar çok ama çok yoruldum temzilik yaptım evin heryeri pırıl pırıl oldu ama bende bittim:)))
slm kızlar çok ama çok yoruldum temzilik yaptım evin heryeri pırıl pırıl oldu ama bende bittim:)))
istanbuldayım canım sen nerden
hosgeldin canimm ohhh ne guzel valla yap bi kahve simdi iyi gider
benimde ailem istanbulda ama ben Almanyadayim
oww uzakmışolsun nasıl geçiyor orda günlerin varmı tanıdık akraban bende yeni evlendim yeni bir yere taşındım kimsem yok burda annemlerde azcık uzak senin kadar özelm çekmem ama işte buna şükür
kizlar ben cikiyorum gorusuruz yine opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?