- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.361
Sağol hayalimm yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim kızlarrr
kln canim iyiyim seni gorduk daha iyi olduk
sumeyyem foto at hadi bekliyoruz heyecanlaaa
evet sümeyye hadiiii heyecanlandım bak,,eşimde yarın alalım sende yap dedi benim boğaz fazla açıldı bu aralar en olmayacak şeyleri istiyorum :)))
şöyle becerikli hatunlara çok imreniyorum vallahi
bende pazartesi icin soyle bi aklimdan gecirdim yapmak icin de sonra dedim bosver yapmicam adet olurum zaten
Ben çocukluğumdan beri çok meraklıyım örgüye tığ işlerine falan annemde sağolsun şişi tutmayı tığı tutmayı nasıl ilmek atılır nasıl kesilir öğretti sağolsun şimdi netten bile görsem çıkarırım modelini o kadar olmuşum yani:)))
Ama içinde varsa sende yaparsın bende seve seve yardımcı olurum her konuda
looricimm sende soğan suyu içiosn yaaaa
benim karnım falan çok agrıo soğan suyundanmı aceppsende de varmı
bende pazartesi icin soyle bi aklimdan gecirdim yapmak icin de sonra dedim bosver yapmicam adet olurum zaten
Sağolasın ayşecimm ben o zaman şişe devam ediyorum...:))))
Ben çocukluğumdan beri çok meraklıyım örgüye tığ işlerine falan annemde sağolsun şişi tutmayı tığı tutmayı nasıl ilmek atılır nasıl kesilir öğretti sağolsun şimdi netten bile görsem çıkarırım modelini o kadar olmuşum yani:)))
Ama içinde varsa sende yaparsın bende seve seve yardımcı olurum her konuda
resim atamadim ya net cok yavaşarasira silik cikiyo ya gene negatifse ( OFFFFFFFFFFF
resim atamadim ya net cok yavaşarasira silik cikiyo ya gene negatifse ( OFFFFFFFFFFF
yok tatlim bende karin agrisi fln ama sogan suyundan oldugunu zannetmiyorum
kolay gelsınn cnmm gule gule kullan
ne bileyim daha evvelki aylarda olmuodu adette yaklaştı ondanmı dicem ama
5 ..6.. gündür oluo
bencede sussssyarında test yap lütfennnn
İlk yaptığın anda slik olarak çıktıysa hafif pozitiflik vardır canım bence yarın bi klinikte hemen kan testi yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?