Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kln canim iyiyim seni gorduk daha iyi olduk

looricimm sende soğan suyu içiosn yaaaa
benim karnım falan çok agrıo soğan suyundanmı acepp
sende de varmı[/QUOTE]

yok tatlim bende karin agrisi fln ama sogan suyundan oldugunu zannetmiyorum

evet sümeyye hadiiii heyecanlandım bak,,eşimde yarın alalım sende yap dedi benim boğaz fazla açıldı bu aralar en olmayacak şeyleri istiyorum :)))

bende pazartesi icin soyle bi aklimdan gecirdim yapmak icin de sonra dedim bosver yapmicam adet olurum zaten

şöyle becerikli hatunlara çok imreniyorum vallahi

Ben çocukluğumdan beri çok meraklıyım örgüye tığ işlerine falan annemde sağolsun şişi tutmayı tığı tutmayı nasıl ilmek atılır nasıl kesilir öğretti sağolsun şimdi netten bile görsem çıkarırım modelini o kadar olmuşum yani:)))

Ama içinde varsa sende yaparsın bende seve seve yardımcı olurum her konuda

tşk ederim balımmm ama içimde yokzaten eve geliyorum 8 deyapamam vallahi ben

looricimm sende soğan suyu içiosn yaaaa
benim karnım falan çok agrıo soğan suyundanmı aceppsende de varmı

yok tatlim bende karin agrisi fln ama sogan suyundan oldugunu zannetmiyorum [/QUOTE]

ne bileyim daha evvelki aylarda olmuodu adette yaklaştı ondanmı dicem ama
5 ..6.. gündür oluo

bende pazartesi icin soyle bi aklimdan gecirdim yapmak icin de sonra dedim bosver yapmicam adet olurum zaten

Olmazsın belki be bitanem ne bileyim hani akşam üzeri anlattımya sana bi umut işte eşimde söyleyince yarın bi alalım bakalım dedi heyecanlandım..
Sende yap lmazsın belki hayatım ya Allahın izniyle inşallah

ben bunların yerine yapsam olmaz mı

resim atamadim ya net cok yavaş arasira silik cikiyo ya gene negatifse( OFFFFFFFFFFF

yok tatlim bende karin agrisi fln ama sogan suyundan oldugunu zannetmiyorum

5 ..6.. gündür oluo[/QUOTE]

sumeyye o zaman sen yarin ilk idrarinla yine dene yada bekleyebilirsen p.tesi kan testi yaptir senin icin ne hayirlisiysa o olsun

karnin agriyosa usuttun mu acaba :26:

5 ..6.. gündür oluo

sumeyye o zaman sen yarin ilk idrarinla yine dene yada bekleyebilirsen p.tesi kan testi yaptir senin icin ne hayirlisiysa o olsun

karnin agriyosa usuttun mu acaba :26:[/QUOTE]

bilmiormm canım yaaa kaçıncı günn soğanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…