- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.401
Çok hoş ve zarif bitincede görelimzor olmuomu yaw
İnşallah sümeyyecim hayırlısıyla inşallah göbüşündedir melek bebişin sen bence en kısa zamanda kandada baktır
yarın inş sizin için çekeceğiz halayı
Kayınvalidemde kulağıma su kaçırdı oda rüyasında görmüş geçengün hayırlısı ya bu aya kadar hiç böyle hissetmemiştim yaaa hayırlısı inşallah loorim inşallah ikimizde mutlu haberlerimizi alırız kuzzuummm
yarin bi tıp merkezine gidicem cnmm bakalim insallah vardr ya
insallah hancegimm yaa beraber buyuturuz gobusleri
yarin bi tıp merkezine gidicem cnmm bakalim insallah vardr ya
insallah hancegimm yaa beraber buyuturuz gobusleri
İnşallah bitanem yaa hayırlısıyla inşallah
Duyuyormusun looriimm sende al bi test noolur
arkanızdanda ben gelirimmmm inş
niye agliyosun sumeyyemm agladigin da hamileligi biraz daha geriye atmis oluyosun insallah seninledir bebeginn
arkanızdanda ben gelirimmmm inş
bilmiyorum ya psikolojm bozuldu karnmda öldü bebegim sonra hamile kalamadm falan niye olmuyo oluyo neden ölüy diye((
yok hancegim ben test mest yapmicam oglak burcuyum inadim inat
insallah hayalim zincirleme hamile kalalim insallah topigimiz hep hamilelerle dolup tassin
bilmiyorum ya psikolojm bozuldu karnmda öldü bebegim sonra hamile kalamadm falan niye olmuyo oluyo neden ölüy diye((
kızlar anca geldik eve yaww şimdi okudum inşallah hepinizde pozitifleri görürsnüz inşallh bende heyecanladım şimdi yapında hemen söleyin rabbim hayırlısını versin dolsun böbüşler gülsün anneler
İnşallah canımmm hayırlı ve güzel haberlerini bekleyeceğiz topik olarak hep beraber halay çekeriz inşallah bitanemmmm
İnatcı seni bu lafın devamını biliyorsun dimi inadım inat ..............................
yok hancegim ben test mest yapmicam oglak burcuyum inadim inat
inatçı şeyyyyy
insallah hayalim zincirleme hamile kalalim insallah topigimiz hep hamilelerle dolup tassin
İnşallah bitanemmm senin bat ne zaman kuzzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?