Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Çok hoş ve zarif bitincede görelim zor olmuomu yaw

Aslında çok kolay bir örnektir bu model yanlardan artıyor sadece 3 ilmeği birden kesip tek olan ilmeği arttırarak 3 ilmek yapıyorsun ve kendiliğinden artıyor sen bile anlamıyorsun:)))

insallah hancegimm yaa beraber buyuturuz gobusleri

kızlar anca geldik eve yaww şimdi okudum inşallah hepinizde pozitifleri görürsnüz inşallh bende heyecanladım şimdi yapında hemen söleyin rabbim hayırlısını versin dolsun böbüşler gülsün anneler

Son düzenleme:
bilmiyorum ya psikolojm bozuldu karnmda öldü bebegim sonra hamile kalamadm falan niye olmuyo oluyo neden ölüy diye ((

sumeyyem kendini yipratmaktan baska bisey yapmazsin bu sekilde merak etme insallah bebegin seninledir... dr fln gidiyosundur eminim ama ne biliyim baska dr fln gitsen :26:

yok hancegim ben test mest yapmicam oglak burcuyum inadim inat

insallah hayalim zincirleme hamile kalalim insallah topigimiz hep hamilelerle dolup tassin

İnatcı seni bu lafın devamını biliyorsun dimi inadım inat ..............................

bilmiyorum ya psikolojm bozuldu karnmda öldü bebegim sonra hamile kalamadm falan niye olmuyo oluyo neden ölüy diye ((

öle deme bitanem bak benimde p.tesi bebişim kalbi dumuş aldılar hala üzülüyorum ama napalım allah'ın takdiri sen herzaman iyi düşün inşallah Allah hepimize verecek evlatlarımızı yeterki poztif olalım hani diolarya iyi düşün iyi olsun iyi düşünelim herzaman

hosgeldin canimm insallah rabbim hayirlisini versin hepimize

yok hancegim ben test mest yapmicam oglak burcuyum inadim inat
inatçı şeyyyyy

insallah hayalim zincirleme hamile kalalim insallah topigimiz hep hamilelerle dolup tassin

İnşallah bitanemmm senin bat ne zaman kuzzumm

bilmembenim biraz karışık bir ay 1 hafta geç diğer ay 1 hafta erken oluyor sanırım 16-20 arası birşey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…