- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.541
bende o evdeyken yapmıyorum normalde ama benimki evde değil .işe gitti.eşim yeni işyeri açtı.hafta içi başka biyerde çalışıyo hafta sonu kendi işyerindeoyuzden bende temızlıge dalıverdım bıde hafta sonu kk bos hafta içi burası kalabalık oluyo dıye temızlık işi kalıyo
sen nasılsın bakalaım
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin keserim iyiyim çok şükür sen nasılsın
ayyy ne güzell işiniz hayırlı bol bereketli olsun canımm
napim bende alışmaya çalışıyorum ev ortamına bi yandan da kürtaj sonrası gebelik vs araştıyorum belki bişeyler bulurm böle olumlu şeyler okudukçaiçim açılıyor
bende iyiym çok şükür heycanla salı gününü bekliyorum hayırlısıyla bebeğim gelsin diye dua ediyorum..
slm cnm iyi haftasnların olsun sen nasılsın
bende iyiym çok şükür heycanla salı gününü bekliyorum hayırlısıyla bebeğim gelsin diye dua ediyorum..
saol bitanem inşallah cümlemizin
canım benim korkma aslında daha kolay hamile kalınıyomuş diye biliyorum ben daha dogrusu olan yakınlarım cok öyle söylüyolardı
rabbım tekrarını yaşatmasın kuzum
ev ortamına alışmak zor ama rahata alışıncada işe dönmek zor.ama yinede çalışmak gibisi yok
inş. canım ark.inş salı günü güzel haberler alacaksınrabbim hayırlısını versin
bende öle okuyorum canım annemde düşük yapmış benim 2 . ay gebe kaldım vdiyor acaba bu düşük genetik olabilir mi acaba buara kafama o takılıyr :26::26:
canım hiçbi fikrim yok:26:sanırım 2.düşükten sonra araştırma yapılıyor :26:doktoruna sorsaydın keşke bi.bak bide bunu okudum şimdi
Operasyondan 20 gün sonra yumurtlama (ovulasyon) tekrar olur. Dolayısıyla kürtaj sonrası gebe kalmamak için kürtajdan itibaren 15 ila 25inci günleri arasında korunma olmazsa yeni bir gebelik oluşabilir. Kürtaj operasyonundan itibaren 45 gün geçtiği halde adet kanaması (regl kanaması) olmazsa doktora başvurmak gerekir.
bitanem o an hiçbişey gelmediki aklma ben p.tesi kontole gitmiştim öle öğrendim bebişimin öldüğünüallahtan eşimle gitmiştim ama dediğin çok güzel olabilir ben takip edeyim ozaman 15.gün den sonra ayyy inş. yaaa Rabbim herkese nasip etsin inşallahh
canım neden olmuş ama hiç bi fikir falan yurtmedımı en azından bıtanem:26:
seni yine kontrole falan cagırdıysa bıdahakı gıdısınde aklında ne sorun kaldıyda hepsini sor canımüzülme bundada vardır bıhayır hep dua et bıtanem.demekkı hayırlısı boyleymıs napalım
o şokun etkisiyle bişey duymadı ki kulağım biley anlattı ama anlamadımeşim sormuş neden olablir die döllenmede yanlışlık olduysa yani embiyo sağlıksızsa vücut barındırmazmış atarmış onu:26: bölesi daha iyi olmuş sanırım ama işte dile kolayda içime anlatamıyorum elimden geldğince düşnmemeye kafamı başka şeylere veriyorum ama işte arada dalınca gidiyor herşey ama içimde büyük bir umut var inşallah Rabbim gönlümüze göre versin kimseyi evlatsız bırakmasın
cuma kontrolüm var şimdi gidiince sorucam herşeyi bide kan pıhtılaşmasını çok okuyorum düşük sebebi olarak onuda sorayım bakalım ne dicek inş.herşey ii olurr
ilhannazım bu arada şukadar zaman korun falan demedimi hiç doktorun:26:rahmin iyileşmesi kendini toparlaması bakımından:26:
cuma soracağım cnm onuda ben o gün ağlamaktan bişey dinlemedim:26: ama ilk adate kanamasına kadar bekleyebilrsiniz diolar bakalım kısmet zaten ilk kanam 40 gün içinde oluyormuş
ilhanazz benim ablam bebğini 3 aylıkken aldrmak zorunda kaldı. aldrdktan sonra doktor 3 ay korun demiş ve şuanda 3 ay geçti tekraradan düşünüyorlar canım allah inşallah isteyen herkese nasip eder zor bi durum seni anlayabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?