Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım bende yatayım artık maalum sabah erken kalktım her sabah olduğu gibi yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın kızlarrr öpüyorum hepinizii

bitanemmm hakkında hayılrısı olsun inşallah rabbim gönlümüze göre versin hepimiz tatalım analık duygusunu

günaydınnn canlarımm en erken ben gelmişim yaww kimse yokmuşş geriye dönük okudumm
allah belirtilerini yaşyan bütün ark.larıma inş. verir müjdelerini pozitif olalım inşallah olurr hepimizn evlatları bu ay bende hastalanayım inş. sorun yoksa hemen deneyeceğim inşallah rabbim gene verir

canlarım yok ozaman bende çıkayım sabah kahvemle gazatelerimi okuyayımm

canım menopoz değilde anlattıkların basit kist belirtisi olabilirhayırlısı olsun bi doktora görün bence

günaydın bitanemmmrabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah

günaydı diyem canbonlar gerçi öğlen oldu ama benim işlerim anca bitti
kimsecikler yokken geçmişten geldim hemen
ooo ilhannazım kahvesini bile içmiş ama bende içtimmm
bi çamaşırlarım kaldı asılcak katlancak ve ütülenecek

afiyet olsunn canımmm ben erken kalkıyorum çok kalktım dolandım buralarda kimse yok sonra gene uyudum evde kaldım ya bu gidişle uyku düzenimde bozulcak
işleri hafta içi yaparım artık ben kocişim evdeyken yapmıyorum

bende o evdeyken yapmıyorum normalde ama benimki evde değil .işe gitti.eşim yeni işyeri açtı.hafta içi başka biyerde çalışıyo hafta sonu kendi işyerindeoyuzden bende temızlıge dalıverdım bıde hafta sonu kk bos hafta içi burası kalabalık oluyo dıye temızlık işi kalıyo
sen nasılsın bakalaım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…