- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.521
Merak ettim ayşecim neyin heyecanı bu ???
melegim bana tutunmus mu tutunmamis mi haftaya pazar test yapicamda cook heyecan yapiyorm
Hosgeldin keserim ,, Hic olurmuydu böyle? insallah hamilesindir canim .
hoşbuldk canım daha önce böyle olmamştı hiç
hoşbuldk canım daha önce böyle olmamştı hiç
Vallahi doğruyu söylemek gerekirse pazartesiye kadar bile zor bekleyeceğim ama bekleyeceğim napiiim.Azıcık bile olsa hafif çizgi bile çıksa hemen özel kliniğe gidip kan testinede baktırırım hımmm silik milk çıkmasa bile yine yaptırırım kan tahlilini sanırım..Bu ay çok fazla umutlandırdılar beni bide yaşanan olaylar gördüğüm rüyalar rüyama giren yemekler onu yiyene kadar çektiğim ızdırap hiç olmayan şeyler olunca bende bilemedim..Acaba kuruntumu yapıyorum çokmu yoğunlaştım bilemiyorum
Hoşbuldum canlarrneler yaparsınız bakam bende İyiyim bugun dışardaydım da hamile oldugumu öğreneli hiç iş yapmıyorum haa hancek im hadi dört gözle bekliyom canım yarını
uyudum kuzum napam pazartesi yapacamıoş 6 da kalkmamamda gerek kalmadıiyi gecelerrrr balımmmama bak uyu heeee
aynennn 11 de kalktımmm
daha fal bakacaktık yahuuu
canım menopoz değilde anlattıkların basit kist belirtisi olabiliranlamadım gitti... gecen ay 10 aralık' ta adet oldum ama koyu renkte katı geldi 4-5 gun... 1 subat' ta yine adet oldum ama yine koyu renkte katı geliyor... pazartesi doktora gidicem... hamilelik için uğraşıyorum ama testler negatif hep... arkadaşlar bu erken menopoz belirtisi olabilirmi?? canım cok sıkkın bu işe
hadi hayırlısı olsun ayşecim inşallah meleğin seninledirÇook heyecanliyimmm ....
son 1 hafta ....
günaydınnn canlarımmen erken ben gelmişim yaww kimse yokmuşş geriye dönük okudumm
allah belirtilerini yaşyan bütün ark.larıma inş. verir müjdelerinipozitif olalım inşallah olurr hepimizn evlatları bu ay bende hastalanayım inş. sorun yoksa hemen deneyeceğim inşallah rabbim gene verir
günaydı diyem canbonlar gerçi öğlen oldu ama benim işlerim anca bitti
kimsecikler yokken geçmişten geldim hemen
ooo ilhannazım kahvesini bile içmiş ama bende içtimmm
bi çamaşırlarım kaldı asılcak katlancak ve ütülenecek
afiyet olsunn canımmmben erken kalkıyorum çok kalktım dolandım buralarda kimse yok sonra gene uyudum evde kaldım ya bu gidişle uyku düzenimde bozulcak
işleri hafta içi yaparım artık ben kocişim evdeyken yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?