Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi

senin o kizaran yanaciklarini yerim keserim umutlandirmayada korkuyom ama yaw bunlar ilk hamilelik belirtisine benziyoo

canım gecen ay kan testi yapmıştım ve sonuç negatifti.. bu ay idrar testi yaptım sadece. ailede erken menopoza giren yok cok sukur. ama yinede içim cok tedirgin... 30 yasındayım. hayatımın ana noktasi oldu bu hamilelik.. 1.5 senedir uğraşıyoruz ama sonuç hep negatif... hamile kalırsam, mikrop kaynanamla ayni apartmanda oturmaktan kurtulcam,cunku annemin yanına taşınmak için bahanem olacak... esimin ailesinden cok bana bağlanmasına neden olacak belki çocuk.. en önemlisi de, artık kucağımda bir çocuk istiyorum... cunku yaşım fazlasıyla geldi... hayırlısı Allah' tan...

Canılarum ben çıkıyorum kursa gitcem hiç canım istemiyor ama mecbur akşam görürüz sağlıcakla kalın kocaman öpüyorun sizleri

nazimmm kiz nere gidiyon daha bi konusamadik bilem...ne kursuna gidiyossunki:44::44::44:

Son düzenleme:

rabbim insalalh bi an önce melegini sana göndersin bu kaynana lafini duyunca cildiriyorum ne bizim bu cadilardan cektiklerimiz...

inslalah bi an önce kurtulursun o cadidan

keserim sen tablettenmi giriyosun:44::44::44::44:cünkü cok gec yaziyosunn

Ah canım rabbim bunu son yapsın inşallah bi daha kayıp vermesin benim ilk bebek daha Kalbini duymuştum sonraki hafta olmadı durmus dediler.aldılar p.tesi bende kendimi toparlamaye çalışıyorum çok şükür burayı buldumda kafam dağılıyor kürtajdan sonra gebelik daha kolay diyorlar inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza

nazimmm kiz nere gidiyon daha bi konusamadik bilem...ne kursuna gidiyossunki:44::44::44:

Mali musavirlık için canım gelcem gene çok sevdim zati burayı çıkasım yokta ışte 2 haftadır gitmiyrum bu hafta kaçamadim

canımm gece int gitti ben de bi daha girmedim..bilmiyorum ki kuzum ama oyle olduysa sen o adetten sonra yapsaydın test.benim de bi arkadşımın adeti senın kı gibi 3 gün surmuştu normalde daha uzun sureli olurdu..bir de az olmuştu onun ki sonra hamile çıktı

aglaama bitanem ilk kayiplari dr normal görüyo ben kürtajdan sonra hemen kaliyodum doru hicbi zorluk olmadi tabi iyi kürtaj yapilmissa yapisiklik olusmamissa

papommmmmmmmmmmm geldim bak sende gelecen tamammmmiiiiiikiz yerim seni kücük papom nasilllllllllll

okaaaaa tabi kii gelecemmm bugun az iş yaptım artıkın ev supurdum yer sildimm yoksa aldı başını gidiyodu..şimdilik ikimizde çok iyyizzz yasagımmm..asıl sen nasılsın yahuuu neler yaptın görüşmeyeliihamarat oldun muuu kısssss

Mali musavirlık için canım gelcem gene çok sevdim zati burayı çıkasım yokta ışte 2 haftadır gitmiyrum bu hafta kaçamadim

vawwwwwwwwwwwwww bende önce ehliyet kursu sanmistimmburasi nazimmmm aliskanlik yapiyo bagimlisi olduk iyimi ne ev isi nede temizlik yapiyom burasi yüzünden

ne zaman yaptin keserim testi...:44:bana erken yapmisin gibime geldi..

valla birini ayın 1 de yaptım diğerinide bugün yaptım tek çizgiyi gördüm:)) ablamda erken yapmşssn dyor hele bi adetin geçsin diyo bakalım hayrlısı meraklandm oyzden yaptım:))

yaw ne isi bosver yapmayaw bende bu bi haftada arkadaslrimi agirladim o zaman hamarattim iyimisonra diger arkadaslarimla gezdi msinemaya gittim kafa dagittimm..simdik ise tembelim bildigin gibi hamaratlik yokkk

papommm sen son günlerde hamaratmiydin bi söylesene onun icinmi hamile kaldinyoksa tembelkende kalinirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…