- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.581
ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kızlar
Yaşın kaç hayatım erken gebelikten şüphelenmen için ailende birindede erken menepoz aranır varmı ailende erken menepoz olan??Bence hemen negatif düşünme benimde her ay 8-10 gün süren reglim geçen ay 3 günde bitti,idrar testi yaptıysan belki onda görünmemiş olabilir istersen kanda baktır bence
Canılarum ben çıkıyorum kursa gitcemhiç canım istemiyor ama mecbur akşam görürüz sağlıcakla kalın kocaman öpüyorun sizleri
canım gecen ay kan testi yapmıştım ve sonuç negatifti.. bu ay idrar testi yaptım sadece. ailede erken menopoza giren yok cok sukur. ama yinede içim cok tedirgin... 30 yasındayım. hayatımın ana noktasi oldu bu hamilelik.. 1.5 senedir uğraşıyoruz ama sonuç hep negatif... hamile kalırsam, mikrop kaynanamla ayni apartmanda oturmaktan kurtulcam,cunku annemin yanına taşınmak için bahanem olacak... esimin ailesinden cok bana bağlanmasına neden olacak belki çocuk.. en önemlisi de, artık kucağımda bir çocuk istiyorum... cunku yaşım fazlasıyla geldi... hayırlısı Allah' tan...
hosbuldum ilhannazimmmsende hosgeldin tanisalim önce canim benim ben yasakhayal hayalotum kacakhayalim yada kacak canbon der yani bi cok ismim varr
sanada cok gecmis olsun rabbim sabirlar versinnnn insalah bi daha yasamazsinn
kuzum benim hikayem biraz uzun ben 3 yil icinde 5 bebek kaybettimm3 kürtaj iki kendinden düsügüm var..en büyük bebegim 15 haftalikti kaybettigimde...3 tanesi 8 haftalikken birinide 5 haftalikken kaybettim
en son düsügümü 8 haftalikken 29.12.2012 de kaybettim...bu sefer kendiliginden düsük oldu...düsükkten 32 gün sonra reglim geldi..kürtaj olduklarimda hep 33 gün sonra gelmisti...
nazimmm kiz nere gidiyondaha bi konusamadik bilem... ne kursuna gidiyossunki:44::44::44:
keserim sen tablettenmi giriyosun:44::44::44::44:cünkü cok gec yaziyosunn
İnşallah bitanemm şimdi olsa evde test kalkıp yapıcam yani o derece heyecanlandım,,ama sabredeceğim bekleeceğim pazartesiyi..Bide bak yazınca aklıma geldi benim reglim 8-10 gün falan sürer geçen ay 3 gün sürdü bu bi belirti olabilirmi papasonerim??
senin o kizaran yanaciklarini yerimkeserim umutlandirmayada korkuyom ama yaw bunlar ilk hamilelik belirtisine benziyoo
Ah canım rabbim bunu son yapsın inşallahbi daha kayıp vermesin benim ilk bebek daha Kalbini duymuştum sonraki hafta olmadı durmus dediler.aldılar p.tesi bende kendimi toparlamaye çalışıyorum çok şükür burayı buldumda kafam dağılıyor kürtajdan sonra gebelik daha kolay diyorlar inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza
wuhuuuuu kim gelmiş kim gelmişşşşşş kaçak canbon(hayol un deyimiyle))hoş geldinnn şekerimmmm
canım inşallah ya 1-2 kez teat yaptım negatf çıktı erken olduğundanmıdır acep:)
papommmmmmmmmmmm geldim bak sende gelecen tamammmmiiiiiikiz yerim seni kücük papom nasilllllllllll
Mali musavirlık için canımgelcem gene çok sevdim zati burayı çıkasım yokta ışte 2 haftadır gitmiyrum bu hafta kaçamadim
ne zaman yaptin keserim testi...:44:bana erken yapmisin gibime geldi..
okaaaaa tabi kii gelecemmmbugun az iş yaptım artıkın ev supurdum yer sildimm yoksa aldı başını gidiyodu..şimdilik ikimizde çok iyyizzz yasagımmm..asıl sen nasılsın yahuuu neler yaptın görüşmeyelii hamarat oldun muuu kısssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?