- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.661
ahanda geldi yasakhayalimmbende iyi diyelim iyi olalimmm gogus uclarim feleakat cook aciyolar canimi sikiyolar
hosgeldin beray hadi insallah yumurtlama gununu fln takip et umarim en kisa zamanda istedigine kavusursun
zeynebim nurum nassin hosgeldin yawwherifin nirde evde yok heralde burda olduguna göree
yaw bende gezdim misafir agirladim dr aradim kendime kafami dinledim hasretinize dayanamayip geldim tekrardannn
afiyet olsunnn hayatimmmm
hosgeldinnnn habibtemm ne oriyim orgu islerini hancegimiz yapiyooo
hoşşşşgeldin canım özlettin kendinii sen yokken bu topik çok sakindiii canımcım
evet herifim yok memleketten misafirleri geldi onları gezdirmeye cıktı rahatımmm
he geldim habbite loorimmmmmyaw seni bi muayene etmem gerek niye agriyomus bi bakim memiklerineee
ahanda geldi yasakhayalimmbende iyi diyelim iyi olalimmm gogus uclarim feleakat cook aciyolar canimi sikiyolar
hosgeldin beray hadi insallah yumurtlama gununu fln takip et umarim en kisa zamanda istedigine kavusursun
anlamistim herifinin evde olmadigini
saol zeynebimnurum doru benim gibi geveze biriyle topik canlanirrr
ağrıların inşallah gebelik belirtisidirrrrr canımmm
bencede sen beni bi muayene et habibtamm anlarsin sen bu isten
delimidir nedir cook fena aciyolar yaa bide kasik agrim yok ama bacaklarimin agriyo cook hafif
kesin adet olucam hee
doru ben anlarimmmmyaw dur bi aglama aalalalalallalal yarin kesin günmü habbite loorimmmm...
loorimmmm simdik sorularimi bi cevapla..
l
1.bugün kacinci günün reglinin:44:
2.en son nezaman calisildi
saol habbite loorimmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 623590
hepiniz vazgecilmezimsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:46:
saol habbite loorimmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 623590
hepiniz vazgecilmezimsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:46:
bugun 27.gunum habibtem yumurtlama calismasi olarak 21 yada 22 olmasi gerek hadi beni sevindir habibtemm sana guveniyorum
Yumurtlama Günüme Nasıl Bakabilirimm ?? siz nerden bakıyosunuz ??:44::44:
habbite loorim hadi yumurtlama gününü bilmedigini baz aliyorum 20 sinde yumurtladim diyelim mesala 10 gün yolculuk yapiyo ortalama yani loorim yarin gelmese bile en fazla 2 gün daha bekle testi öyle yapvarsa kesin cikar cünkü..ben en son gec yumurtlamadan hesapladim cünküüü
keserimmmmmmmm minikkusum yemeginizi yedinizmiiiiibiz yedikkkkkk
yaw neka hizliyimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?