- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.821
kızçelerm eltim geldi yaw
ben cıkıyorum acil çıkış
kaçakcanbonum sen yaz bana gelınce cevap yazıcam.kızçeler sızede gelınce cevap verırım öpüyorum hepınızı
cnm benim aslında zor değil.ama yıkaması zor topraklı oluyo ya.ben sana anlatım dene bi kere.seviyosanız tabi
canim sikildi yaaa uff ben deli olucam bi islaklik hissediyorum ama ne akintim var ne de baska bisey :18:
canim sikildi yaaa uff ben deli olucam bi islaklik hissediyorum ama ne akintim var ne de baska bisey :18:
inşallah hamişsin canımmm benimde sanki hiç akıntım olmamıştı yawww :26::26: evet evet olmamıştıı hatta ıslaklık hissedip hep wc ye gidiodum ama bişy olmuoduuhadi inşallahhh
son iki gün az kaldi sabirhabibtem mesajina bak ben simdik kesin gidiyom
çokkk mutlu oolurumm canım ben buranın en maharetsizi saylıırmmm:26::26: maleseff yenmek bilgimm erkeklerin kadar falann ( bazı erkeklerin malüm kayın pederim aşçıı))) bende böle netten falan baka baka yapıorum bişyler ama pek başarılı sayılmam lakin sabırlıyımmm becericem inşaallhhh sebe yemeklerini çokseverim cnmm seve seve yaparım anatırsan sabahta hancekten profetöröl tarifi aldımmm ohhh benden iyisi yokkk pederi geçerim haa ben bu gidişleee
ciddimisinnnbi islaklik hissediyorum gidiyorum wc ye bisey yok bi akintimda yok
yerim seni seni bu yeemk konusunda egitmeliyiz.yaw senin isinde zor asci cok cevrendeee
durr 1 dk gitme akinti olmamasi normal mi ben niye boyle bi islaklik hissediyorum sen buranin drsun
sade kayınpeder olsa gene iii yaww çocukken beceriksiz olan abim bile aşçıı yawww
evet ciddiyim cnmm hatta ben bu yüsden sabrettim 4 gün bekledimm ama Allah bilio ya hep içime doğuyodu hamile olabilirm dieeböle uzanacakken yok uzanmayym felan oludumm işyerinde merdivenleri yavaş yavaş çıkardımm normalde 3er 5er çıkarım da inşalahh bebeğim iyi düşün ssenn olacaktırr hayılrıslı ile hepimizin
yaw bosver o zaaman onlar yapsin sen ye
kiz belirtiler varaam yinede emin olmak istiyom habibtem hayal kirikligi yasatmaktan korkuyomm
bazen kuruyken hamile kaliniyo bazende islaklik olunca ben ikisinide yasadimaama sunu söylüm loorim bende hep sariya yakin renkte islaklik oluyodu memikler ne durumda..yaw yanimda olsan seni bi muayene eder anlardim ama
kiz belirtiler varaam yinede emin olmak istiyom habibtem hayal kirikligi yasatmaktan korkuyomm
bazen kuruyken hamile kaliniyo bazende islaklik olunca ben ikisinide yasadimaama sunu söylüm loorim bende hep sariya yakin renkte islaklik oluyodu memikler ne durumda..yaw yanimda olsan seni bi muayene eder anlardim ama
canım hepimiz sağlılıklı insanlarız çk şükürrhamiş olmammız için b,i sebeb yok Rabbim dermansiz dert vermesin sen ne kadar pozitif düşünürsen bence okadar daha rahat olursun
ayy vallahi icim rahatladi ya insallah yaaaa off nasil bekliyim ben 2 gun daha esimde diyo 10 gun gecmeden yapma bu sefer test diyo :18:
insallah yaaa artik su zincirleri kiralim pes pes bi seri yakalayalim
habibtem 10 gün uzun yaw cünkü en son 22 gibi iliski yasanmis döllenme yolculuguda ortalama 10 gün sürüyo yani 31 veya 32.günde varsa kesin silikte olsa belirircünkü gec yumurtlamadan hesapladim erken yumurtlamadan bile degilll
yaw kiracam zinciride benmi cikamadim halen zinciri kirmam icin güclenmem lazim bunun icin bisey ler yemem lazimmmm simdik kesin gidiyom soru ne yok tamamamii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?