- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.801
hosgeldin balimmmmyok gelen giden yok
aynı ben
ohhh misss canım ben makarnayı belki kolayından çorbayıda yaparın ama ıspanak zorr :26::26::26: hiç yapamdımdahası hiç ıspanak dahi almadımm zavallım kocişimmm
canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
lorim döndüğümde inşallah hamiş haberini alırımm öpüldünüzzz
kızçelerm eltim geldi yaw
ben cıkıyorum acil çıkış
kaçakcanbonum sen yaz bana gelınce cevap yazıcam.kızçeler sızede gelınce cevap verırım öpüyorum hepınızı
canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
güle güle cnm.görüşmek üzere k.i.b
hoscakal zeynebimnurumm
kızlar bende yemek yapmaya gidiyorum.sonra yine gelirim .
bybyyyyyyyyyy
güle güle esilambende daha bisey yemedim bisey yiyim bende hoscakalin habibtelerrrrrrr
hadi habibtem git kahvaltini yap ya ac ac durma oyle
gidiyom simdikloorim sen mesajimi aldinmii
ozel msjmi habibtem bilmiyorum bi bakiyim
sende benim gibisin bende begenileri hep sonraya birakiyom hep mesajlari gec görüyommm hadi bi bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?