Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ohhhhhh missss kahve icin Sagol canım :) canım çekti :)

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,öksürüğün varsa ve evdede bal varsa 1 tatlı kaşığı hiç ağzında yaymadan hemen yut bana çok iyi gelir öksürükte bal:))

Geçmiş olsun canımm,ben sabah erken başladım kahveme bitmek üzere:)))

Selam canım inşallah hamilesin , ikinci çizgiyi görmusun :) yurtdışı nerdesin ?

Sagol cnm denemedigim hi birsey kalmadı , artık akısına bıraktım kendiliğinden gidecektir .. Oh ne guzel ben burda pek turk kahvesi icmem , suzme kahve daha ağırlıklı icerim ..

Adet belirtilerin var mı cnm ?

Sagol cnm denemedigim hi birsey kalmadı , artık akısına bıraktım kendiliğinden gidecektir .. Oh ne guzel ben burda pek turk kahvesi icmem , suzme kahve daha ağırlıklı icerim ..

Adet belirtilerin var mı cnm ?

O zaman türk kahvelerin burdan benden sana ikram:)))

Benim bat 8 i ama hala bi belirti yok bende şaşırdım aaa ben sen sorana kadarda hiç farketmemiştim:))))Şimdi şöyle bi dinliyorumda kendimi göğüslerimdede bişey yok şoklardayım:)))

Yaptigim idrar testini uzerindede hcg formatinda yaziyo ilginc tr yedekilerdede boyle yaziyormu acaba

Merhaba canim kusura bakma msj ni yeni gordum,ikinci cizgileri gorunce malum salak gibi oldum aylarrdiirrr bekledigim icin,azerbaycandayiz tatlim.

Maşallah bir cogcugun var mis 8 yasinda Allah bagislasin :) ne guzel Azerbaycan'a gitmek isterdim ben , gezip görmeyi bir de konuşmalarını seviyorum . Kaç aydır bebek istiyordun?

Son 2 Gun Kalmis benim battim da yarın şükür bende bi belirti yok

1 hafta öncesinden başlardı bende belirtiler ama bu sefer hiçbir belirti yok,2-3 haftadır ayaklarım çok aşırı üşüyor çelik gibi ayaklarım ısıtamadım ne yaptıysam ayaklarım lahana gibi sobaylada akraba olcez yakında:))))

Hayirrlisi canim insallah gelmez ikimizinde, benimde oyle beniim ki normalde hic izinmaz ayak el soguk hep , evin icinde batik le geziyorum .

İnşallah canımmm,hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi Allahın izniyle

evde bir tane gebelik testim vardi bulamiyorum nere sakladiysam , bende dun ovu testi yaptim bakalim ne olacak diye , silik olsa cok zor gorunsede ikinci cizgi silik cikyior 5 dk icinde.. ama ovu testine guvenemiyorum nedense...? sen anlarmisin canim ?

:)))Ah biz kadınlar saklarız ama nereye??

Maalesef bitanemm ovülasyon testlerinden ben hiç yapmadım ve nasıl yorumlanır onu bile bilmiyorum bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…