- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.301
bende hiç sevmiyorum danteli.bitek yatak odasında komıdın üstünde seviyorum.benımde boncuk işim var salondaama hazır yaw nasıl yapıyonuz benımde el işine mearkım var sabırlıyımdır ama anlamadım bunların yapılısını ılk defa gordum valla
hoşgeldin bıtanemnasılsın
bılmıyorumkı bıtanem bıraz daha ıyıyım.12 gıbı ılaç içtim ama yan etkısınde yazıyo ama bukadar cabuk yapmaz herhalde:44:sanırım pcye bakmaktan oldu bırden anlamadım bende ama gectı bıraz suan ıyıyım hancekim merak etme kuzum ıyıyım
tamam bıtanem turkıyedede folıkasıt verıyolar bende ıcıyorum
kuzum canının saglıgı bıtanem
öyle şeymi olur.ama bulusalım gormek tanımak ısterım senı
ben esmerimmmmm, cikti mi beli oluyor. benimki de dalga geciyor. tras malzemesine ihtiyacin varsa benimkileri kullan diyor:)))) yaa ben burada bi iyi kuaför bulamadim. bir tane tavsiye ettiler ama 20 km uzakta, üsendim. birde ehliyetimin süresi gecti biyerlere gidemez oldum.. yarin benim ehliyet sinavim varrrrr.. dua edinnn bana:))
Ben köseyim bazen sevinirim bu duruma bazen sinir olurum,kaşlarım çok seyrek kaş ektirmeyi bile düşünmüştüm bacaklarımı sadece yazın 1 kez alırım bıyıkda yok hani varda sarı hayalotum gibi almadım hiç:)
Kuzenim var simsiyah çıkar onunda kıyamam haftada 1 gider kaş bıyığa ahh abla azıcık sana çekeydimya der hep halalarına çekmiş o..
Ben babamın kızıyım babama çekmişim babacığımda kösedir benim bıyığı vardır ama sakalı çok azdır...
herkese daha iyi günler.. ben cikayim biraz aksam yemegi icin bisiler bakayim. görüsemezsek hoscakalainnnn
Canlarımmm ben biraz uzanayım yazıları çift görmeye başladım hafif baş ağrısıda başlar gibi oldu migrenim tutmadan göz pedimi takıp kulaklarımıda tıkayayım karanlık odada azıcık kestireyimde coşmasın migrenim öpüyorum hepinizi canlarımmmm
kizlar ben geldim gurbetim ne oldu niye sikiliyosun:26:
daralma basti evin icinde , yapacak birsey yok ... sen napiyorsun canim hosgeldin bu arada.
hosbulduk gurbetim bende oyleyim valla hic halim yok yattim esimde sagolsun kendi bulasiklari fln yikadi yemegini yapti birazdan gidicek kalkmak bile istemiyo canimm
oh yatagin icindesin yani .... ben yikadim bulasiklarimi esimde dil kursunda birazdan gelir oda , uff aksam olmak bilmez bugun . sen nasilsin? belirti filan?
yatakta degilim kizz odadayim yatiyorum amaaksam olur ya hemen oluyo zaten.. belirtim sanki hafif hafif belim agriyo gibi hissediyorum sonra geciyo gibi
bide ruyamda Allaha dua ediyorum gordum yalvariyorum ellerimi acmisim dua ediyodum
hehe yatiyorsun yaniii ... Aksam yemek yapilacak daha uf...
Insallah gördugun ruya kabul olur canim benim .. esin kacta geliyor eve?
aynen yapacak bisey olmadigi icin mecbur yatiyorumbenim yemek sorunum yok Allaha sukur
insallah canimm... 00.00 geliyo simdi gidiyo 22.00 de cikiyo
Oh ne iyisin yemek derdin yok senin canim , baya calisiyormus esin .
gunde 7.5 saat calisiyo canim
7.5 saat mi yapiyor daha fazla gibi geldi saymayinca, ne biliyim insan gec geldi mi eve sanki cok calsiiyormus gibi geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?