Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh şükürr kıyamam bişey olmasın ne size bizee yaww yada kimseye olmasın herkes iyi olsun mutlu olsunn

tamam bıtanem turkıyedede folıkasıt verıyolar bende ıcıyorum
kuzum canının saglıgı bıtanem
öyle şeymi olur.ama bulusalım gormek tanımak ısterım senı

hamiş olmadan da içiliormu canım folikasitt:26::26::26:

başarılar cnmm inş.. geçersinnn

bende aynıyım cnm ama budurumdan çokkk memnunıum kılı tüyü hiç sevmemmm

oyy herkes gidio geç kaldımm yaww anca gene sil süpür işlerinden geç kaldım muhabbette nese gene geliriniz biliorumm bennn

Canlarımmm ben biraz uzanayım yazıları çift görmeye başladım hafif baş ağrısıda başlar gibi oldu migrenim tutmadan göz pedimi takıp kulaklarımıda tıkayayım karanlık odada azıcık kestireyimde coşmasın migrenim öpüyorum hepinizi canlarımmmm

o kadar profiterola benimde tutar migrenimm

daralma basti evin icinde , yapacak birsey yok ... sen napiyorsun canim hosgeldin bu arada.

hosbulduk gurbetim bende oyleyim valla hic halim yok yattim esimde sagolsun kendi bulasiklari fln yikadi yemegini yapti birazdan gidicek kalkmak bile istemiyo canimm

hosbulduk gurbetim bende oyleyim valla hic halim yok yattim esimde sagolsun kendi bulasiklari fln yikadi yemegini yapti birazdan gidicek kalkmak bile istemiyo canimm

oh yatagin icindesin yani .... ben yikadim bulasiklarimi esimde dil kursunda birazdan gelir oda , uff aksam olmak bilmez bugun . sen nasilsin? belirti filan?

oh yatagin icindesin yani .... ben yikadim bulasiklarimi esimde dil kursunda birazdan gelir oda , uff aksam olmak bilmez bugun . sen nasilsin? belirti filan?

yatakta degilim kizz odadayim yatiyorum ama aksam olur ya hemen oluyo zaten.. belirtim sanki hafif hafif belim agriyo gibi hissediyorum sonra geciyo gibi

bide ruyamda Allaha dua ediyorum gordum yalvariyorum ellerimi acmisim dua ediyodum

yatakta degilim kizz odadayim yatiyorum ama aksam olur ya hemen oluyo zaten.. belirtim sanki hafif hafif belim agriyo gibi hissediyorum sonra geciyo gibi

bide ruyamda Allaha dua ediyorum gordum yalvariyorum ellerimi acmisim dua ediyodum

hehe yatiyorsun yaniii ... Aksam yemek yapilacak daha uf...

Insallah gördugun ruya kabul olur canim benim .. esin kacta geliyor eve?

hehe yatiyorsun yaniii ... Aksam yemek yapilacak daha uf...

Insallah gördugun ruya kabul olur canim benim .. esin kacta geliyor eve?

aynen yapacak bisey olmadigi icin mecbur yatiyorum benim yemek sorunum yok Allaha sukur

insallah canimm... 00.00 geliyo simdi gidiyo 22.00 de cikiyo

7.5 saat mi yapiyor daha fazla gibi geldi saymayinca, ne biliyim insan gec geldi mi eve sanki cok calsiiyormus gibi geliyor .

16.00 da basliyo 22.00 22.30 gibi fln cikiyo anca geliyo sehir disinda oturuyoruz cok sirin bi koyde havaalanindan gelene kadar anca aynen gece gelince artik neredeyse ben gidip yaticam o hala gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…