- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.341
kimse yok bende gideyim yalancı ekmek kadayıfı yapemm bariizaman geçsinnn
ilhannazim habbitem hosgeldinyaw yalniz kaldim suraciklarda nerdesinizzzzzzz
bu arada habibte ne dersen arapca canim demek oluyo alppin arkadasimiz arabistanda yasiyo ondan ögrendikkkkk
Bende burdayım emaaaa,
Habibte ne demek diyorum bende:)))güzelmiş ooooh habiptelerim benimmmm :)))))
hancekimmmmmmmmmmmmmm hosgeldin kara oglan napiyoooooooooooooo
ucarak geldim bosuna kulaklarim cinlamamiss
bebekimm nasilsin napiyosun canim trdeydim kuzenim vefat etmisti o yuzden giremedim fln fiiln
bebis nasil ne kadarlik oldu neler yapiyosun?
ilhannazim habbitem hosgeldinyaw yalniz kaldim suraciklarda nerdesinizzzzzzz
bu arada habibte ne dersen arapca canim demek oluyo alppin arkadasimiz arabistanda yasiyo ondan ögrendikkkkk
yasakhayalim hancegim hic bos durmuyo hergun biseyler yapiyo bence atla supurgelere oraya gidelim olmicak boyle agzimizin suyu aka aka olucam burada
kimse yok bende gideyim yalancı ekmek kadayıfı yapemm bariizaman geçsinnn
Napsın beyaa triplerde benim oğlan dün misafirler vardı ilgilenmedimya onunla bugünde o bna yüz vermiyo,ağlıycam nerdeyse zoruma gitti
HMMM öylemi tahmin etmisdim TRde oldugunu
Basiniz sagolsun cnm bebis Allaha sukür cnm cok iyi bebis 7 aylik oldu 25 hafta :)
Doktor kontrollerine gidip geliyorum... Sen neler yaptin varmi sende birseyler??
yasakhayalim hancegim hic bos durmuyo hergun biseyler yapiyo bence atla supurgelere oraya gidelim olmicak boyle agzimizin suyu aka aka olucam burada
habbitte hancekim kara oglanin gönlünü almalisinnnnn onada bi pasta ne yap üzme kara oglanimizi
HMMM öylemi tahmin etmisdim TRde oldugunu
Basiniz sagolsun cnm bebis Allaha sukür cnm cok iyi bebis 7 aylik oldu 25 hafta :)
Doktor kontrollerine gidip geliyorum... Sen neler yaptin varmi sende birseyler??
anammmmm ekmek kadayifini senmi yapiyosunn ben hancegim yapiyo diye gordumm
bide hamarat degilim diyip duruyosun ya kizz bu ne ya pekii
Vallahi bugün bişey yapmadım akşama yemek dışında:)))onunda içini doldurup fırına koycam o akadar:)))
Bugün bişey istemedi benim gonca...
Ama sen gel ne istersen hemmen yaparım ben ne demek...
KIZLAAAAAAAAAAR BENİM GONCAMIN YARIN DOĞUMGÜNÜ NAPCAMI BİLEMEDİM BEN YAAAA Bİ FİKİR VERİN BANA NOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUURRRRRRR
Vallahi bugün bişey yapmadım akşama yemek dışında:)))onunda içini doldurup fırına koycam o akadar:)))
Bugün bişey istemedi benim gonca...
Ama sen gel ne istersen hemmen yaparım ben ne demek...
KIZLAAAAAAAAAAR BENİM GONCAMIN YARIN DOĞUMGÜNÜ NAPCAMI BİLEMEDİM BEN YAAAA Bİ FİKİR VERİN BANA NOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUURRRRRRR
bende geldimmm marimmmm
yok canıımm ne hamaratlığı sıkıntıdan yapıorum uydurmasyonnnkocişime dedim ne yemek yapim uğraşma canım dedi bende tatlı yaptımm dahası yapcemm çıkamadım bir türlüü
anammmmm ekmek kadayifini senmi yapiyosunn ben hancegim yapiyo diye gordumm
bide hamarat degilim diyip duruyosun ya kizz bu ne ya pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?