Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum senin yumurtaciklar noldu büyüdümü erken yatiyodun bu yüzden marimmmm

bende yumurttacik ne olmaz bu gidisle uykum düzensiz bi yatiyom bi kalkiyom bi gecelere daliyommmm yani hayatim düzensizzzzz

herifim gecen diyoki kizzz yumurtla kizz yumurtlasana yumurtlamadinmi daha diyo...sensin kiz benim adim yokmu alalala dedim

horozlugun tuttu galiba git basimdan benim elimdemi dedimmmm aalalallalaaaaa

Son düzenleme:
offf deli gibi kendi kendime konusuyom kimse yok:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bari söyle yine bi dolanimmmm habbitelerrrrrrrrrrrr:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::86::86::86::86::95::95::95::101::101::101::111::111::111::111:

hosbulduk gurbetim bende oyleyim valla hic halim yok yattim esimde sagolsun kendi bulasiklari fln yikadi yemegini yapti birazdan gidicek kalkmak bile istemiyo canimm

habbitem neka iyi herifin varloorim senin regl yok görünürdesimdik anladim son mesajlarindan

dayan son cumaya kadarrrrrrrrrr

oyy biliirm o ağrıyı canımmmm :26::26::26: iyi dinlenmelerrr

daralma basti evin icinde , yapacak birsey yok ... sen napiyorsun canim hosgeldin bu arada.

oyy bi ara banada geldi o sıkıtı sonra 2 cam sildim gitti sıkıntı yorgunlık geldi sıkıntı yerine şimdide

yatakta degilim kizz odadayim yatiyorum ama aksam olur ya hemen oluyo zaten.. belirtim sanki hafif hafif belim agriyo gibi hissediyorum sonra geciyo gibi

bide ruyamda Allaha dua ediyorum gordum yalvariyorum ellerimi acmisim dua ediyodum
Allh dualarını kabul etsimn cnm inşallah hayra çıkarısnnn rüyanı

kimse yok bende gideyim yalancı ekmek kadayıfı yapemm barii zaman geçsinnn

çokk hoşsun datlımm yaaa:129::129::129:
bende bikere benim herife dedim yarın yumurtlıcam diee anlamadı anlattım şimdi yumurta yemezz olduuu

ilhannazim habbitem hosgeldin yaw yalniz kaldim suraciklarda nerdesinizzzzzzz

bu arada habibte ne dersen arapca canim demek oluyo alppin arkadasimiz arabistanda yasiyo ondan ögrendikkkkk

ucarak geldim bosuna kulaklarim cinlamamiss

bebekimm nasilsin napiyosun canim trdeydim kuzenim vefat etmisti o yuzden giremedim fln fiiln

bebis nasil ne kadarlik oldu neler yapiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…