- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.661
çok tşk ederim canım kopyala yapıştır yaptım dediklerini buldum ama yapamadım :) tşk ederim öğrettiğin içincanım bak bızım gıbı gulucuk işaretleri yapmak istıyosan yanı bunlardan
sag üst köşede kullanıcı kontrol panali yazıyo ona tıkla
sonra acılan sayfada seceneklerı duzenle yazıyo ona tıkla
çeşitli secenekler bolumunden mesj editorunu standart tollbar olarak işaretle.
sayfayı ındır ve kaydet de sonra bızlere mesaj yazarken bu gulucukler cıkacak canım tamammı
Bilmeyorum canim o zaman..
dua topiğine bende bakayım dua okurum bendeyok kuzum bız gurbet kızçemle dua topıgındeyız
orda arkadaslar arası yasin okuyup salavat getırıyoruz sıraylaama tefrıcıyeyı hıc okumadım .ama dua okumak guzel herbırı bırbırınden guzel .rabbımde kabul eder ınsallah
ezberledım kuzum ama tek okusam yanlışlarım cok tabı.ama hoca okurken bende soyluyorum unutmuyorum ozaman.yada kıtaptan okurken bakmadan okuyorum takılcagımı anlarsam bakıyorumhayalotum masalalh yasinimi ezberledinnvalla sen cok zekisin erken evlenmeseydin dr bilem olurdunn
Bilmeyorum canim o zaman
Ne güzel bende öyleyim canim yasin ilk iki sayfasini rahat ezbere biliyorum cocukken bir ögrenmistim öyle kaldi ezberde, geri kalani da seri okuyorum okudukca aciliyorum ... Masallah sana canim benim ne guzel bak hocanin bile dikkani cekmis , ben tesbihlerimi telefona yaziyorum ne kadar okudugumu o yuzden unutmuyorum , iphone me tespih indirdim ne cektigimi ona gore sayiyorum ..
[/QUOTE]çok tşk ederim canım kopyala yapıştır yaptım dediklerini buldum ama yapamadım :) tşk ederim öğrettiğin için
[/QUOTE]çok tşk ederim canım kopyala yapıştır yaptım dediklerini buldum ama yapamadım :) tşk ederim öğrettiğin için
ezberledım kuzum ama tek okusam yanlışlarım cok tabı.ama hoca okurken bende soyluyorum unutmuyorum ozaman.yada kıtaptan okurken bakmadan okuyorum takılcagımı anlarsam bakıyorumama yanlıslarımız var tabı turkcesınden okudugumuz ıcın uzatmaları falan yapamıyorum doktormu vallahı onu bılmemde kesın veterıner olurdum.ask ıcın lıseye kadar okudum yoksa össyı kazanmıstım
bende ıstıyorum ama benımkıne olmuyobu parmaga takıyolar bı alet ondan aldırcam eşime
canlarım ben cıkıyorum eşim yatalım dıyor hayırlı geceler tatlı ruyalar hepınıze öpüyorum bıtanelerım
Sağolasın gurbetcim,ama ben bebeğe bağlamak için sormamıştım sizede oldumu diye sormak istemiştim çok garip gelince bana...
ezberledım kuzum ama tek okusam yanlışlarım cok tabı.ama hoca okurken bende soyluyorum unutmuyorum ozaman.yada kıtaptan okurken bakmadan okuyorum takılcagımı anlarsam bakıyorumama yanlıslarımız var tabı turkcesınden okudugumuz ıcın uzatmaları falan yapamıyorum doktormu vallahı onu bılmemde kesın veterıner olurdum.ask ıcın lıseye kadar okudum yoksa össyı kazanmıstım
bende ıstıyorum ama benımkıne olmuyobu parmaga takıyolar bı alet ondan aldırcam eşime
sonsenerım sımdı cıkıcam ama yarın ogretecem sana soz.
msj kısmından kopyaladım yapıştırdım dediklerini yapamadım bende en kolayı buldumolmamismi ben de oldu sanmistimmmm ama yapmis gibiydi:44::44::44::44::44:
ÇOK ŞÜKÜRRR DEDİKLERİNİ ZARZORsagdaki en üst kösedeki kullanici paneline gir
sol yandaki ayarlar bölümünden secenekleri düzenleyi tikla
sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var ordaki standart editör toolbari isaretle
en alta bak orda degisikligi kaydet yazini tikla
kesin hepsi cikar
ÇOK ŞÜKÜRRR DEDİKLERİNİ ZARZOR
BULDUM :)Allah razı olsun çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?