Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aybıshım hoşgeldınnnnasılsın bıtanem teyzoşum cok buyumus ya maşallah
iyiyim kuzum bıraktıgın gıbıyım sen nasılsın canım benım

hoşbulduk, iyiyim tatlım çok sağol büyüdük teyzesi hafiften belli ediyo kendini göbeğimde

Dua eksikligi var mi haberin var mi ? :44::44::44:

var bitanem hemde cok var.bugun okuyabıldıgım kadar okuyacam inşallahsabah bakmadım daha ama dunden bılıyorum once bı evımı toparlıyayım sonra duruma gore bakcam kım ne okumus dıye

yerım ben onu ya
hala çalışıyomusun bıtanem
gel artık konusalım yıne eskısı gıbı

çalışıyorum tatlım çok şükür bir sağlık sorunum yok, sadece yorgunluk var hep üzerimde bir de artık karnım acıyo eğilirken filan onun dışında kızım da ben de iyiyiz maşallahzıplayıp tepişip duruyo kuzum annesi çalışırkenara ara bakıyorum tatlım rastlaştıkça yazarım merak etme.

sen neler yapıyosun, çalışmalar ne alemde?doktor vs. bir gelişme var mı?

aman ıyı kuzum cok dıkkatlı ol fıstıgıma iyi bak annesiisim düşündünüzmü prensesime
bende gıdıyorum canım kontrollerime.kistim vardı zaten tedavi oluyordum.buay artık doğum kontrol ilaçlarınıda bıraktık çok şükür.şuan yumurta takibindeyimdün gittim enson 1 yumurtam vardı pzartesi günü tekrar gidip çatlayıp çatlamadığına bakılcak.bu ayda olmassa diğer ay için artık klomen ve çatlatma iğnesine başlıcam çok şükür.yani bebek için tedavilerim sonunda başladı allaha şüküronun dışında bütün gün topıkteyim yine kuzum mesai saatlerim aynı yani

hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerin duymayı nasip eder inşalllah Allah' ım en kısa zamanda

prensesimize isim düşünüyoruz da karar veremiyoruz bir kaç tane var aklımızda ama "sıla, rüya, hüma,arya" nasıl??beğendiğin var mı teyzoşu? ya da bir öenrin?önerilere açığız fazlasıyla

canım gıdıcem kalkmaya halım yok yatamadım sızlamadan

eşin daha gelmedimi kuzum.annenler falan yakınsa bi onları çağırsan tek başına gitme niye oluyoki acaba bu anlattığın mantar yada iltihap sızlaması gibi birşeymi acaba.yoksa düşükten dolaymı:44:en iyisi bi doktor kuzum acilen beklemen git

inşallah aybishım
oy ben yirim onuneka güzel isimler hepsini çok beğendim hüma ve arya benimde tercihlerim arasında bi gün kızım olursabunun yanında hira ve rana isimlerinide cok severimher ne olursa olsun adıyla buyusun inşallah teyzoşum

amin teyzesiinşallah yakın zamanda Allah güzel gönlüne göre verir seninde

canım esım bır muddet yok burda annemlerden medet ummam zaten kaynanamlarıda bılıyorsunuz arkadaslarım ılgılnıyor saolsunlar ,ya daha once mantar gecırdım hemde baya agır ama bu baska ıdrar yolu enfekssıyonu desem degıl cok sızlıyo agrıyo sancı yapyor uyutmafı sancı bugun gıtmem lazım yoksa olucem agrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…