- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.241
hancekim ya uğurum öksürüyo benim güzel kızım netten biraz araştırdım ama yuttuğu tüylerden oluyomuş onları çıkartmak için yapıyomuş bi halszleşti yavrum seninkisi hiç yaptımı böyle bişey:26:yada sen girner diye bi macun varmıs ondan veriyomusun silvera:26:
Burun akıntısı yada gözlerinde yaşarma varmı gülüm???
amin teyzesiinşallah yakın zamanda Allah güzel gönlüne göre verir seninde
Burun akıntısı yada gözlerinde yaşarma varmı gülüm???
yok bitanem başka bişeyi turp gibiama böyle yere uzanıyo kafasını eğip öksürüyomuş gibi ses çıkarıyo göbeği falan titriyo ya ölüyorum valla içim parçalanıyo
canım esım bır muddet yok burda annemlerden medet ummam zaten kaynanamlarıda bılıyorsunuz arkadaslarım ılgılnıyor saolsunlar ,ya daha once mantar gecırdım hemde baya agır ama bu baska ıdrar yolu enfekssıyonu desem degıl cok sızlıyo agrıyo sancı yapyor uyutmafı sancı bugun gıtmem lazım yoksa olucem agrıdan
benimki 3 senedir bende hiç böyle yapmamıştı.kedi çimi veriyorum aslında dışardayken bahçelerden ot çimde getiriyorum ama ilk defa olunca garibimde garipsedi birden:26:bende buğday ekim bari bundan sonra ılık süt içirdim biraz toparladı tuvaltine de çıktı baktım tüylerin birazını çıkarmış inşallah çözülmüştür sorunumuz
İnşallah geçmiştir bitanemm ya silver da o macunu verdiğimizde akşama kadar kasılmıştı kendide bizde çok korktuk veterineri ilk defamı kusuyo dedi evet dedim ondandır korkmuştur böyle tepki veriyordur dedi..İlk zamanlar bende ked çimi ekiyordum birgün ekerken annemde yanımdaydı,anneem bunlar buğdaaay dedi:)) güldü bana kedi çimi diye bide bissürü para veriyorsundur buna diye.O günden beri buğday ekiyorum bitanemm..Deli oluyor ona et,balık tavuk versen yemez onu yediği gibi
saol bıtanem guzel yureklım benım bende lavobada esıme tutturrdum elımı cok acırdı sımdı oda yokcanım onları neden sordum bende yaşadım çünkü mantar ve enfeksiyonu:26::26:yataktan kalkamıyodum hatta eşim lavobaydayken elimi tutardı aglaya aglaya cıkardım kanla bırlıkte gelırdı sanki bıçak la kesıyolarmıs gıbı olurdu:26:sendede enfeksıyon vardı ya hanı o düşükle bırden cıkmasın yine:26:sen yıne bı dokotra git kuzum.acıyı cekmeden tedavını ol.yakın olsak ben gelırdım senle ama uzagızbırını cagır canımda gıdın bı an once
psıkolojım cok yıprandı gobısımde bebıs varmıs haberım olmadan gıttı ılk defa bu duyguyu yasamıstım onunda tadına varamadım
tesekkur ederım canım belkıde boylesı ıyı oldu bılsydım daha cok baglanırdım yavruma ,3 ay korunmam lazımmıs , ben 7 haftalık hamıleymısım canımağlama bebekim bıtanemdemekkı nasıpte varmış bunu yaşamak ne gelirse rabbimden.demekkı boylesı hayırlısıymış rabbım bıdaha nasıp eder inşallah sen bol bol dua et canım benımde dualarım senınle
İnşallah geçmiştir bitanemm ya silver da o macunu verdiğimizde akşama kadar kasılmıştı kendide bizde çok korktuk veterineri ilk defamı kusuyo dedi evet dedim ondandır korkmuştur böyle tepki veriyordur dedi..İlk zamanlar bende ked çimi ekiyordum birgün ekerken annemde yanımdaydı,anneem bunlar buğdaaay dedi:)) güldü bana kedi çimi diye bide bissürü para veriyorsundur buna diye.O günden beri buğday ekiyorum bitanemm..Deli oluyor ona et,balık tavuk versen yemez onu yediği gibi
bende alıyorum kedi çimi ama para gidiyo ona.dışardan topluyodum bahçelerdenbende ekerım bundan sonra saksıya yesin dursun minnoşum bizimkisi bize ilk geldiği zaman kusmustu ama biz ozaman alışma evresi belki istemiyodur bizi diye ona bağlamıstık.3 senedırde hiç bişey olmadı yavruma bazen burnu akar onuda ben gormessem gelır ustume siler inşallah bıtmıstır bıtanem.ya dılıde yokkı anlatsın garıbım bekleyıp gorucez artık
saol bıtanem guzel yureklım benım bende lavobada esıme tutturrdum elımı cok acırdı sımdı oda yokay bıde mıde bulantısı varkı sorma hersey ust uste geldı ıstahım yoktu ıyıce gıttı
canım benım zaten bugun kontrole cagırmıstı benı halım yok gıdemem dedım ama gıtmem lazım bu agrı acıyla olmuyor arkadasıma mesaj attımm bır ıkı saate gelıyorum dedısen ne yap ne et bugun gıt bıtanem o doktora tammı ıyıcede bı dınle aklındakılerı sor doktora.cunklu suan takıpte olman gerek:26:sen yemene bak kuzum bunyenı zayıf tutma ne olursa olsun tamammı
tesekkur ederım canım belkıde boylesı ıyı oldu bılsydım daha cok baglanırdım yavruma ,3 ay korunmam lazımmıs , ben 7 haftalık hamıleymısım canım
canım benım zaten bugun kontrole cagırmıstı benı halım yok gıdemem dedım ama gıtmem lazım bu agrı acıyla olmuyor arkadasıma mesaj attımm bır ıkı saate gelıyorum dedı
saol canım teseekkur ederım bana moral oldun ,esımede bırsey demedımkı ıslerı kotu gıtmesın aklı bana takılmasın gelınce soylıcem nasıpse ,canım ben cıkayım hazırlanayım kahvaltı edeyım dusada gırıcem allaha emanet ol tatlım dualarımdasın canım rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallh gelsın bu ay melegın hoscakal senı sevıyorum hayalotcumolan oldu bıtanem ıstemezdık boyle olmasını ama napalım.bundada vardır bı hayır guven bana.rabbım bılır en ıyısını sımdı onemlı olan bır an once senın kendını toparlaman oldumu kuzum.tedavını ol sure nekadarsa bekle dınle doktorunu o arada rahımde toparlanır sonra gelır meleklerın rabbımın ıznıyle
tatam canım yazmaya calısırım hıscakal optum senıtamam canım benım geldıgın gıbıde yaz buraya hemen merak eteyelım oldumu
saol canım teseekkur ederım bana moral oldun ,esımede bırsey demedımkı ıslerı kotu gıtmesın aklı bana takılmasın gelınce soylıcem nasıpse ,canım ben cıkayım hazırlanayım kahvaltı edeyım dusada gırıcem allaha emanet ol tatlım dualarımdasın canım rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallh gelsın bu ay melegın hoscakal senı sevıyorum hayalotcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?