Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım onları neden sordum bende yaşadım çünkü mantar ve enfeksiyonu:26::26:yataktan kalkamıyodum hatta eşim lavobaydayken elimi tutardı aglaya aglaya cıkardım kanla bırlıkte gelırdı sanki bıçak la kesıyolarmıs gıbı olurdu:26:sendede enfeksıyon vardı ya hanı o düşükle bırden cıkmasın yine:26:sen yıne bı dokotra git kuzum.acıyı cekmeden tedavını ol.yakın olsak ben gelırdım senle ama uzagızbırını cagır canımda gıdın bı an once

saol bıtanem guzel yureklım benım bende lavobada esıme tutturrdum elımı cok acırdı sımdı oda yokay bıde mıde bulantısı varkı sorma hersey ust uste geldı ıstahım yoktu ıyıce gıttı

psıkolojım cok yıprandı gobısımde bebıs varmıs haberım olmadan gıttı ılk defa bu duyguyu yasamıstım onunda tadına varamadım

ağlama bebekim bıtanemdemekkı nasıpte varmış bunu yaşamak ne gelirse rabbimden.demekkı boylesı hayırlısıymış rabbım bıdaha nasıp eder inşallah sen bol bol dua et canımbenımde dualarım senınle

tesekkur ederım canım belkıde boylesı ıyı oldu bılsydım daha cok baglanırdım yavruma ,3 ay korunmam lazımmıs , ben 7 haftalık hamıleymısım canım

saol bıtanem guzel yureklım benım bende lavobada esıme tutturrdum elımı cok acırdı sımdı oda yokay bıde mıde bulantısı varkı sorma hersey ust uste geldı ıstahım yoktu ıyıce gıttı

sen ne yap ne et bugun gıt bıtanem o doktora tammı ıyıcede bı dınle aklındakılerı sor doktora.cunklu suan takıpte olman gerek:26:sen yemene bak kuzum bunyenı zayıf tutma ne olursa olsun tamammı

sen ne yap ne et bugun gıt bıtanem o doktora tammı ıyıcede bı dınle aklındakılerı sor doktora.cunklu suan takıpte olman gerek:26:sen yemene bak kuzum bunyenı zayıf tutma ne olursa olsun tamammı
canım benım zaten bugun kontrole cagırmıstı benı halım yok gıdemem dedım ama gıtmem lazım bu agrı acıyla olmuyor arkadasıma mesaj attımm bır ıkı saate gelıyorum dedı

tesekkur ederım canım belkıde boylesı ıyı oldu bılsydım daha cok baglanırdım yavruma ,3 ay korunmam lazımmıs , ben 7 haftalık hamıleymısım canım

olan oldu bıtanem ıstemezdık boyle olmasını ama napalım.bundada vardır bı hayır guven bana.rabbım bılır en ıyısını sımdı onemlı olan bır an once senın kendını toparlaman oldumu kuzum.tedavını ol sure nekadarsa bekle dınle doktorunu o arada rahımde toparlanır sonra gelır meleklerın rabbımın ıznıyle

saol canım teseekkur ederım bana moral oldun ,esımede bırsey demedımkı ıslerı kotu gıtmesın aklı bana takılmasın gelınce soylıcem nasıpse ,canım ben cıkayım hazırlanayım kahvaltı edeyım dusada gırıcem allaha emanet ol tatlım dualarımdasın canım rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallh gelsın bu ay melegın hoscakal senı sevıyorum hayalotcum

canbonlarm yagmur basladı benım camasırları toplamam lazım balkondan
bıraz cıkıyorum evıde toplım o sıra yıne gelırım hancekım opuyorum senı
beklenen bebekım üzme kendını ınsallah bısey olmaz rabbım tekrarını ysatmasıngeldıgın gıbı kendını ıyı hıssedersen yaz topıge merak etmeyelım
öpüyorum bıtaneler

tamam bıtanem sende allaha emanet ol hazırlıklarını yap dualarım senınle kuzum dıkkat et kendıne.eşinde hayırlısıyla gelcek kuzum üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…