Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arası o kadar mesafelimi canım ya,Allah yardımcın olsun.Hayırlı olsun işinde bu arada

Evet cnm bak evde 9 buçuk ta çıktım bura saatte daha varmadık yaklaşık 2 saatimi alıyor yol :) İsveç'de yasıyorum ama Danimarka'da çalışıyorum ve okuyorum :) Allah razı olsun cnm

hayalotum senin yaptigin alintilarda bi şike var ...yaw bak ben senden normal alinti yaptim hancekimin adida yazildi birdennn

Son düzenleme:
cumaniz mübarek olsun habibtelerrr

yaw nasida mübarek günde erken kalkiyommmm

Evet cnm bak evde 9 buçuk ta çıktım bura saatte daha varmadık yaklaşık 2 saatimi alıyor yol :) İsveç'de yasıyorum ama Danimarka'da çalışıyorum ve okuyorum :) Allah razı olsun cnm

Hergün o kadar yol bitermi kuzum yaaa,saat farkımız ne kadar ???

Niye öyle oluyoki benimde yaptığım alıntıda öyle yazıyo:44:

hancekim ben seninkini sen benimkini yapiyon öyle olmuyo hayalotum alinti yapinca isler karisiyo....

mesala hayalotuma yanit verecem senin adin yaziyo sana cevap vermis gibi oluyom kafam karisiyo...:

bu kizce napiyo gelsin bi anlatsinnnn

hancekim ben seninkini sen benimkini yapiyon öyle olmuyo hayalotum alinti yapinca isler karisiyo....

mesala hayalotuma yanit verecem senin adin yaziyo sana cevap vermis gibi oluyom kafam karisiyo...:

bu kizce napiyo gelsin bi anlatsinnnn

Nereye gitti birden çıktı anlayamadım:44:

Kuzzumm siirt dolması biliyormusun hiç duydunmu??

Nereye gitti birden çıktı anlayamadım:44:

Kuzzumm siirt dolması biliyormusun hiç duydunmu??

biri gelmistir kizi bi rahat birakmiyo cevresindeki uyuzlarrrrrbide yumurtacigi var onumu büyütsün bunlarlami mücadele etsinnn

abovvo neki hancekimmmmmm hic duymamistimmmneyle yapiliyo bu dolmaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…