- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.281
şekerim geziyorum bu ara eevde durmuyorum bugün evdeym yarın yine gezmedeym çörek börek yemekten şişecez yakındahosgeldinnnngözükmüyodun yaw eskisi gibi gelmiyon kk ya
slm kızlar bi foto atmak istiom nasıl atabilirimm yardım edermisinizin denedim olmadı
slm kızlar bi foto atmak istiom nasıl atabilirimm yardım edermisinizin denedim olmadı
biri gelmistir kizi bi rahat birakmiyo cevresindeki uyuzlarrrrrbide yumurtacigi var onumu büyütsün bunlarlami mücadele etsinnn
abovvo neki hancekimmmmmm hic duymamistimmmneyle yapiliyo bu dolmaaaaaaaa
bencede test buanamm bu kesinn test galibaaaaaaaaahani mesaj yazdigimizyerde isaretler varya orda pencere gibi sekil var ya ordan koyacan resmi
olmadı yaaaa hançekimmmmmmmmmm
hoşbulduk nabersinizSlm canımm hoşgeldinn
hoşbulduk nabersiniz
ya aranızda prolaktın sorunu olanlar varmı
şekerim geziyorum bu ara eevde durmuyorum bugün evdeym yarın yine gezmedeym çörek börek yemekten şişecez yakında
Tarifini yazayımmı içeriği söylesem yetermi??
Sumakla yapılan bir dolma
anladım cnmBende varsa bile bilinmiyor henüz hayatım:)))
burda tam bahar havası var 1 haftadır tam gezmelik havaen iyisini yapiyon gez vallahavalar bi isinsaydi daha iyi gezilirdiii
anladım cnm
burda tam bahar havası var 1 haftadır tam gezmelik hava
neee karmıabovv isindimi corummmmmoraya doru bi yol almaliyimm simdik burda kar yagiyooo
bu topikcim ilesözleneline ya anlamadımkln em kiz catlatma bizi test pozitifmii
ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahtamam yüklenmio benden ama neyse
kızlar 14 aydan sonra ilk kez 2 çizgi gördüm
kalbim çarpıo aglıorm
bende hamileyim
allaha şükür olsn rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine herkese nasip etsin evdetedt yaptım 2 çizgi çıktı
elim ayagım titrio
yasak hayal bana yol gösterdiğin için çook saoll rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?