- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.321
edammmmmmmm kln arkadasimiz canimiz nerdeyse 1.5 yildir ugrasiyodu simdik aldik haberiniiiiii
canım allah hayırlı ugurlu etsınnn allah olmyanada versın sen sımdı dua et bızlere senın duan gecerlı olur bıtanemmm ... pekı bırsey sorucam adet gununden nekadar zaman sonra test yaptın ?
Benimde bugün ama hala bi tık yok bitanem,hayırlısı bakalım bekliyorum ama bi belirtide yok..Sende olmuşmuydu belirti?
neee karmı
burda hem güneş var hem 16 derece hava var kombi kapatsan ev soğumaz o derece yani
ayyy nekadar guzel bır haber olmalı buya bende yasamak ıstıyorummm bu guzel haberın sevıncını tabı kln arkadasımızın haberıyle bıraz daha yasadık kendımızde varmıs gıbı ama bıyere kadar tabi içi,nde hıssetmek bırbaskadır emınım alllahm aratma yarabbımmm cok sevındım kln arkadasımızaaa
burdada soğur korkuyorum soğuktan hiç sevmiorum yaz gelse yavalla kar yagdi buz gibi disariiivarmi türkiye gibisi pihtilasmam iyice artacak bu soguklarda
gumus gördünmü takvimimi
yaw herkes kocasini yazdi bende bu topigi ekledim takvimime sözlüyüm topikcigimle simdik 1 yil sonra düsün var davetlisin unutmaaaa
allahım razı olsn
allahım en kısa zamanda nasip etsin kızlar
duayı bırakmayalım dünya dua üstüne
Amin bitanemmmm hayırlısıyla inşallah..
Hayalotum nerdeee oda çok sevinecek
hayalım neym ıs bu ısın sırrrı bızede sole balımm nasıl hamıle kaldı kln
canım testı adet geçikmesınden kaç gun sonra yaptın
Rica ederim canim, ne zamandir bebek istiyorsun canim?
soğan suyu içtim
ya varis
çektim bi kaç gündür
bide stres falan sorun deil yapın anacığm kasmayın kendinizi bende çok tu
kızlar ben her namazımda dua ederimde edeceğimde
dündü adet günüm bu gün sabah çıktı canım
ben adet olacagım die bekliodm canım sadecce prostat gibi çok tuvalete gidiodm
e okadar su içince normal diodm
inşallah sendde hamilesindir çok akıntım olmadı kızlar
burdada soğur korkuyorum soğuktan hiç sevmiorum yaz gelse ya
iyi hadi halay çekeriz düğünde
ya benm moralım bozuk ya prolaktın yükselmesinden şüpheleniyodum şimdi netleşti gibi durum topiğinde sordum galiba yükseldi salı günü doktora gtcem offf offf bitmycek benm çilem anlaşıldı
hayalım neym ıs bu ısın sırrrı bızede sole balımm nasıl hamıle kaldı kln
edammmmmmmm sogan kürü doru günde iliski bide dua bitanemmmmmmminsallahh bide bunlari deen kuzum benim sogan kürünü yap bisey kaybetmezsinnnnnnnn
2-3 Aydır ,İstiyoruz Canım
ya bende adet duzensızlıgıde varrr bunda etkısı vardır sanırım gebelıge sende varmıydı bole soruın kln
Allah razı olsun canımmm,hayırlısıyla inşallah bitanemmm,bendede beyaza yakın bir akıntı gelmiş öğlene doğru şimdi hiçbişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?