- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.301
hancekimmmmmmmmmmm tarifi yaz zahmet olmazsaaaaaaaaaaa
ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
İÇ MALZEMESİ:
2-3 çay fincanı pirinç
250-300 gr kuşaşından daha küçük tantuni eti gibi küçük olacak
2-3 taze biber
yarım demet maydanoz
8-9 domates
8- 10 patlıcan (yani siz hangisinden yapmak isterseniz isterseniz karışıkta olabilir,ben sadece patlıcanı seviyorum bunda)
yAPILIŞI:İÇ MALZEMEYİ HAZIRLAMADAN ÖNCE SICAK SUYLA 3-4 YEMEK KAŞIĞI SUMAĞI DERİN BİR KAPTA 3 SU BARDAĞI KAYNAR SUDA BEKLETİYORUZ..
Domatesleri küçük küçük doğrayıp bolca yıkadığımız pirinçlerin içine atıyoruz,maydanozları ve biberleride ince ince doğruyoruz.Kuşbaşılar tantuninin eti gibi küçük olacak,tüm harcı karıştırıp patlıcanları dolduruyoruz tencereye dizip üzerine sumağı süzgeçle süzüp döküyoruz ben ilave olarak nar ekşiside ekliyorum.Buraya yazmayıda unutmuşum koymayıda unutmuşum ağzım yüzüm büzüştü şuan:)))AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN
tamam yüklenmio benden ama neyse
kızlar 14 aydan sonra ilk kez 2 çizgi gördüm
kalbim çarpıo aglıorm
bende hamileyim
allaha şükür olsn rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine herkese nasip etsin evdetedt yaptım 2 çizgi çıktı
elim ayagım titrio
yasak hayal bana yol gösterdiğin için çook saoll rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
Klonummmm bu mükemmel bir habeer inan çok ama çok mutlu oldummmm,Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanemmmm..
Yasakhayalim gir koluma
saol hancekim hemen bu tarifi kopsini aliyomm simdikkkkkk
tamam yüklenmio benden ama neyse
kızlar 14 aydan sonra ilk kez 2 çizgi gördüm
kalbim çarpıo aglıorm
bende hamileyim
allaha şükür olsn rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine herkese nasip etsin evdetedt yaptım 2 çizgi çıktı
elim ayagım titrio
yasak hayal bana yol gösterdiğin için çook saoll rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
saol canımın içi çokk mutluyum çift çizgi çok nnet ve ilk defa görüyıorummmmmmmmm
allahım olmayanada yaşat yarabbimm
slm sekerlerımmmmmmm
insallah kln emmm .yaw su an icim bi tuhaf olduuuuu yemin ederimmm...hayirli ugurlu olsunnn
yaw bak gördünmü sogan suyu bu bi mucize kizlara bi anlatamiyodum bunuu
dur bi haylay cekecemmmmmmmmmm
kln em bikac gün önce sana özelde demistim karnimda sanci var deyince bunu sogan suyu yapmaz inslalah iyi biseyin habercisidir demistim bak oldu iste rabbim olmayanlarada nasip etsin insalalhhhhhhhhhhh
valla klomen halt etmis sogan suyunun yaninda
Klonummmm bu mükemmel bir habeer inan çok ama çok mutlu oldummmm,Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanemmmm..
Yasakhayalim gir koluma
gel edammmmmm gel hamilemiz var ayagini ugurluymus darisi basina insalahhhhhhhhhhhhh
evet bitanem ben seni soru yagmuruna tuttum sen bana hep destek oldn ve ben tedaviye gitmediğim ay hamileyiim
ne diyeyim rabbim sana senin kadar iii evlatlar versin
klomen ne ki ya lütfen arkadaşlar kullann soğan suyunu
elim ayağım tutmuo ağlıorm yaaaaaaaaaaa
yanlışmıdır die düşünmüorm bile çünkü 14 aydır ilk defa gördm çift çizgiyi
dündü batım sabah kalkar kalkmaz test almaya gittim yaptım ama umtsuzdum
dün gurbetkızada dedim ne yapalım olmadı die
pedli gezşodm yarabbim herkese nasip ettt
dündü batım sabah kalkar kalkmaz test almaya gittim yaptım ama umtsuzdum
dün gurbetkızada dedim ne yapalım olmadı die
pedli gezşodm yarabbim herkese nasip ettt
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm kım hamıleeeeee cok sewındım sakı kendım hamıleymısım gıbı allah olmayanada versın darısı bızım basımıza
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm kım hamıleeeeee cok sewındım sakı kendım hamıleymısım gıbı allah olmayanada versın darısı bızım basımıza
sonu cok iyi oldu kln emmmm valla su an bende agliyommmmmaama sevinten agliyommmmm
en hosuma gidende hep seni aklima alip iciyom diyodun ya allahim olsun dedim yardim et isteyen herkese diyorummmm
yaw soru yagmuruna tutun elimden geldigince yardim ederim canlarim yeterki hamile olun hayirlisiylaaaaaaaaaaaa
rabbim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin insalahhhhhhhh
sonu cok iyi oldu kln emmmm valla su an bende agliyommmmmaama sevinten agliyommmmm
en hosuma gidende hep seni aklima alip iciyom diyodun ya allahim olsun dedim yardim et isteyen herkese diyorummmm
yaw soru yagmuruna tutun elimden geldigince yardim ederim canlarim yeterki hamile olun hayirlisiylaaaaaaaaaaaa
rabbim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin insalahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?