Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hancekimmmmmmmmmmm tarifi yaz zahmet olmazsaaaaaaaaaaa

İÇ MALZEMESİ:
2-3 çay fincanı pirinç

250-300 gr kuşaşından daha küçük tantuni eti gibi küçük olacak

2-3 taze biber

yarım demet maydanoz

8-9 domates

8- 10 patlıcan (yani siz hangisinden yapmak isterseniz isterseniz karışıkta olabilir,ben sadece patlıcanı seviyorum bunda)

yAPILIŞI:İÇ MALZEMEYİ HAZIRLAMADAN ÖNCE SICAK SUYLA 3-4 YEMEK KAŞIĞI SUMAĞI DERİN BİR KAPTA 3 SU BARDAĞI KAYNAR SUDA BEKLETİYORUZ..

Domatesleri küçük küçük doğrayıp bolca yıkadığımız pirinçlerin içine atıyoruz,maydanozları ve biberleride ince ince doğruyoruz.Kuşbaşılar tantuninin eti gibi küçük olacak,tüm harcı karıştırıp patlıcanları dolduruyoruz tencereye dizip üzerine sumağı süzgeçle süzüp döküyoruz ben ilave olarak nar ekşiside ekliyorum.Buraya yazmayıda unutmuşum koymayıda unutmuşum ağzım yüzüm büzüştü şuan:)))AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN

saol hancekim hemen bu tarifi kopsini aliyomm simdikkkkkk

Son düzenleme:

Klonummmm bu mükemmel bir habeer inan çok ama çok mutlu oldummmm,Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanemmmm..

Yasakhayalim gir koluma

Klonummmm bu mükemmel bir habeer inan çok ama çok mutlu oldummmm,Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanemmmm..

Yasakhayalim gir koluma

saol canımın içi çokk mutluyum çift çizgi çok nnet ve ilk defa görüyıorummmmmmmmm
allahım olmayanada yaşat yarabbimm

insallah kln emmm .yaw su an icim bi tuhaf olduuuuu yemin ederimmm...hayirli ugurlu olsunnn
yaw bak gördünmü sogan suyu bu bi mucize kizlara bi anlatamiyodum bunuu

dur bi haylay cekecemmmmmmmmmm

kln em bikac gün önce sana özelde demistim karnimda sanci var deyince bunu sogan suyu yapmaz inslalah iyi biseyin habercisidir demistim bak oldu iste rabbim olmayanlarada nasip etsin insalalhhhhhhhhhhh

valla klomen halt etmis sogan suyunun yaninda

Son düzenleme:
saol canımın içi çokk mutluyum çift çizgi çok nnet ve ilk defa görüyıorummmmmmmmm
allahım olmayanada yaşat yarabbimm

Allahım seni hep böyle mutlu etsin inşallah bitanemmm,mutluluğun banada bulaştı gülüyorum ve gözümden bir damla yaş geldi sanki seninle bu anı yaşadım..Allahım herşeyi gönlüne göre versin hayatım..Dualarında kabul olur inşallah...

evet bitanem ben seni soru yagmuruna tuttum sen bana hep destek oldn ve ben tedaviye gitmediğim ay hamileyiim
ne diyeyim rabbim sana senin kadar iii evlatlar versin
klomen ne ki ya lütfen arkadaşlar kullann soğan suyunu
elim ayağım tutmuo ağlıorm yaaaaaaaaaaa
yanlışmıdır die düşünmüorm bile çünkü 14 aydır ilk defa gördm çift çizgiyi

dündü batım sabah kalkar kalkmaz test almaya gittim yaptım ama umtsuzdum
dün gurbetkızada dedim ne yapalım olmadı die
pedli gezşodm yarabbim herkese nasip ettt

sonu cok iyi oldu kln emmmm valla su an bende agliyommmmmaama sevinten agliyommmmm

en hosuma gidende hep seni aklima alip iciyom diyodun ya allahim olsun dedim yardim et isteyen herkese diyorummmm

yaw soru yagmuruna tutun elimden geldigince yardim ederim canlarim yeterki hamile olun hayirlisiylaaaaaaaaaaaa

rabbim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin insalahhhhhhhh

Benimde bugün ama hala bi tık yok bitanem,hayırlısı bakalım bekliyorum ama bi belirtide yok..Sende olmuşmuydu belirti?

canım allah hayırlı ugurlu etsınnn allah olmyanada versın sen sımdı dua et bızlere senın duan gecerlı olur bıtanemmm ... pekı bırsey sorucam adet gununden nekadar zaman sonra test yaptın ?

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm kım hamıleeeeee cok sewındım sakı kendım hamıleymısım gıbı allah olmayanada versın darısı bızım basımıza

edammmmmmmm kln arkadasimiz canimiz nerdeyse 1.5 yildir ugrasiyodu simdik aldik haberiniiiiii

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm kım hamıleeeeee cok sewındım sakı kendım hamıleymısım gıbı allah olmayanada versın darısı bızım basımıza

allahhım nasip etsin canım benim hamile

ben de aglıormm çook saol canımmmmmmmm yeminle senn sayende yaptımmmmmmmmm canımmsın
bide umut hocam vardı eskiden bileydim onu kızdırmadan yapardım

yasak hayalimmmmmmm ilk sizle paylaştımmmmmmmmmmmmmmm
iyi ki varsınız yaaaaaaa

Amin bitanemmmm hayırlısıyla inşallah..

Hayalotum nerdeee oda çok sevinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…