- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.341
kızlar bırde bırsey soracagım acemılık malumgebe kalındıgında gobek nezaman sertlesıyor ?
kusursuz 19 derken???????2-3 Aydır ,İstiyoruz Canım
bilemiyorum doktora gidicem salı günü göğüs ağrım cok fazla 3 aydır böyle hatta göğüslerim şişti hamileyim demiştim ama adet olmuştum ya ozamandan beri şiş ve ağrıyo bakalım değer ne ilaç ne vericek nolucak moral bozmak için bile erken ben zaten saldım gitti bebek olursada olur olmazsada olmaz kendimi cok sıktım stres yaptım o yüzden bile yükselmiş olabilirkuzum nerden anladinki yükseldiginii:26::26:hem bu hormon inisli cikisli bi hormon....mesala scorpionsumuzda 55 kadar cikmisti iki hafta sonra kendiliginden geri inmisti...üzülme sen ....vala sana bisey diyimmi bizim en büyük sorun pihtilasma ben baska seyi takmiyorum bi buna takiyommmmm..cok canimizi yakti bu kör olasica hastalikkk bide incir dereotu maydonoz havuc tüketme bunlar prolaktini yükseltiyo cünküüü
adet düzensizliğim yoktu ama canım doktor ilaçla son tedavin demişti
o kadar bendede oldu canım hatta şu an bile var ama hafif
inşallah hamilesindir canım
Hayırlısı bitanemm,umutlanmak istemiyorum cidden.ayın 10una kadar olmazsam o zaman tahlil yaparım ancak...
bende sözde yarın yapacaktım yataktan kalkar kalkmaz eşofmanla gittimm
gece heyecandan uyuyamadım çünkü
kızlar bırde bırsey soracagım acemılık malumgebe kalındıgında gobek nezaman sertlesıyor ?
cvp ıstıyorum
cvp ıstıyorum
yerim senivalal ben en fazla 15.haftaya kadar gelmistim bi sertlik ne yoktu halennnn
kusursuz 19 derken???????
bilemiyorum doktora gidicem salı günü göğüs ağrım cok fazla 3 aydır böyle hatta göğüslerim şişti hamileyim demiştim ama adet olmuştum ya ozamandan beri şiş ve ağrıyo bakalım değer ne ilaç ne vericek nolucak moral bozmak için bile erken ben zaten saldım gitti bebek olursada olur olmazsada olmaz kendimi cok sıktım stres yaptım o yüzden bile yükselmiş olabilir
pıhtılaşmada ayrı bi sorun zaten çözebilen bi doktor görmedim benim durumumu
banane banane söylemeyecem iste ben senden önce kan testi istiyommmm
hmmmm meraktan ölecektımmm nerdebu kızlar dıyeee
sürekli degisiklik varsa gögüslerde bi gözük dr :26:yaw bu pihtilasma bizi mahvetti ne yapacagimi bilmiyom artikkk..bende cözen dr görmedimher kafadan bi ses cikiyo..ugrasiyoz duruyoz basa geri dönüyoz hic ilerleme yok maleseffff
hayatımmmm yaptırcam ama işdeee korkuyorum yaaa walla ne yapcagımı sasırdım her seferınde husrana ugramak cok kotu bı durum(((((((((((((((( ama bıraz daha zaman gecsın yaptırcam belkı pazartesı gunune kadar bırsey olmasa gıdeblırım
dur yettim gayriiiiisor ne soracaksannnnnnn bakim
muayenede ederim istersennnnnmemiklerden baslim istersennn
pazartesi burda bekliyo olacammmmm
canım benım esımdede aynı sorun var ılac kullanıyor sureklı kan sulandırıcı onun cozumu yokmus oyle dıyor doktorlar(((( esımde cok ugrasıyor onun ıcın morarma bıle yapıyor soguktaa (( allahım sıfalar versınn
berayimmmmmmmmmmmm hosgeldin kln arkasimiz hamileeeeeeeeeee kuzum benimmmmmmm
ahahahhahahah dur bı esıme sorım ızın verıomu dıye ole pat dıyene acamam yaniiiiiiD: hahahhaha balım sorumun cvpını aldım tesekkur ederm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?