- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.381
Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde
hancekim habibtem bende duramam yaw..hemen telde söylerimm
sürprize firsat ne kalmazzzzzz
yaw sendede biseyler var gibi hadi hayirlisi bu gündü demi batinn
mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle
süpersinn testi atmamıştım bunu yapcam hemen bi kuutu bulayımmmmm saol tatlım
süpersinn testi atmamıştım bunu yapcam hemen bi kuutu bulayımmmmm saol tatlım
yap hadi süsle kutuyu serit ne baglaa
mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle
Masaya 3 tabak olayı süper habibtem aklını seveyim kız senin mükemmelsin varya...
Klnum bence masaya 3 tabak çok güzel çok heyecanlandırıcı
Evet bitanemm bugündü,bide şu ekşili dolmayı yedimya arkasından dondurma yedim.ki ben tatlıdan sonra mutlaka tuzlu yerim ağzımdaki o tatlılığı alsın diye bu sefer tersi oldu:)))
:)))))))) ya ben nooolcam böyle yaaa testi diyosunya sen bende ne testisi koycakki diyorum:))))))))))
Masaya 3 tabak olayı süper habibtem aklını seveyim kız senin mükemmelsin varya...
hancekim seninde aklinda bulunsun heran sende yapabilirsin senden umutluyum bennn
yaw hancekim habibtem senin 3 üzünmü olacak yosam ücünüde tatmisisn nerdeysemasalalhhh hadi yaw sende ver inslalah hamilelik haberini
:)))))))) ya ben nooolcam böyle yaaa testi diyosunya sen bende ne testisi koycakki diyorum:))))))))))
allah senin iyiligini versin hancekim habibtemmmm
İnşallah bitanemm hayırlısıyla inşallahh... Ama tuz yok dolmada:)) Eksi ve tatlı yedim sadece tuzlu yok kıııız
hancekim seninde aklinda bulunsun heran sende yapabilirsin senden umutluyum bennn
Oooow meleğim benim inşallah habibtem inşallah kuzzuuuummmm
allah senin iyiligini versin hancekim habibtemmmm
Bide testinin içinden notu nasıl geçircek diyorum:))))) OOfff hala gülüyorum habibtemmm
yaw insallah ikizin olcekkkkkk o zamannnn
yap hadi süsle kutuyu serit ne baglaa
kutu hazır kızlaRRRRRRRRRRRRRR
Bide testinin içinden notu nasıl geçircek diyorum:))))) OOfff hala gülüyorum habibtemmm
sende ben nasi bunlari yapacam diyemi düsündünnn
kutu hazır kızlaRRRRRRRRRRRRRR
hayirli olsun kln emmmmmbu kutuyu atma kuzucugunun bide günlügünü tutarsin hepsini saklar belirli bi yasa gelince verirsinnn esinin tepkisini sonra buraya yazzzzzzzzzz
Abbooooww anoommm nittin kızz olmadı olmadı ikizmi olur diyorsun:))))Hayırlısı nasip kısmet neyse nasılsa öyle olsun inşallah yerimki ben onların ikisinideee
hayirli olsun kln emmmmmbu kutuyu atma kuzucugunun bide günlügünü tutarsin hepsini saklar belirli bi yasa gelince verirsinnn esinin tepkisini sonra buraya yazzzzzzzzzz
YAZARIMM TABİ CANIM ÇOK HEYECANLIYIM
ANILARLA BAŞLASIN BEBEĞİMİN HAYATI
DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM
YAZARIMM TABİ CANIM ÇOK HEYECANLIYIM
ANILARLA BAŞLASIN BEBEĞİMİN HAYATI
DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM
kln em bide kanda baktir .bakalim bchg yüksekligi ne kadar..sürekli baktiripta kafani karistirma .bi baktirman yeterli bence..sonrada 10 gün sonrada doktora git keseni insalah kesin görürsün......dikkat et agir kaldirma saglikli beslen bulgur ye folikasit var iicinde süt ic ceviz ye...peynir ye..bol su en az 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?