Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben 19 Yaşındayken Hayatım Çok Güzeldi. 19 Yaşımı çok Güzel ve dolu dolu geçirmiştim. O yüzden 19 Yaşımın yeri bende Kusursuz'dur

hmmmmmmmm ogrendıgım ıyı oldu balım ya bak ben bılmıyordum sorarım mutlaka bukadar zaman bekleyıpte bırde onun acısını cekmek cok zor olmalı mutlaka soracagım hatta hamıle kalmadan bıle soracagım hanı bır etkısı falan olurmu dıye ona gore onun ılacını tedavısını uygular umarım allahm yardımcımız ol yarabbımmm ......

bi soun edammmmmmmm..vala bende kadinin dedikklerini söylüyorumm.esime anlatmis...ben sadece kadin etkiliyo diye biliyodum aam kadin öyle söyleyince aklima geldi söylüm dedimmmm

Loorim nerde acep onuda merak ettim dündü onunda batı

bati aslinda bu pazartesiydi hancekimm:26:..bekliycem diyo hakli olarak test yapmaya korkuyoo

insalah ikinizdende bi hamileyim haberi gelirse keyfimize degme gitsinnnbugünde esi evde gelmeyebilirrrr

Son düzenleme:
edammm bak simdik bizlesinn böyle gel iste ösletme kendini bi ara hic gelmedinn

bati aslinda bu pazartesiydi hancekimm:26:..bekliycem diyo hakli olarak test yapmaya korkuyoo

insalah ikinizdende bi hamileyim haberi gelirse keyfimize degme gitsinnnbugünde esi evde gelmeyebilirrrr

Sağol habibtemm,doğru yaa ne dünü pazartesiydi emaaaan kafa gitti benim iyice:)))

Bende korkuyorum ama içim içimide yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…