- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.361
kusursuz 19 derken???????
bilemiyorum doktora gidicem salı günü göğüs ağrım cok fazla 3 aydır böyle hatta göğüslerim şişti hamileyim demiştim ama adet olmuştum ya ozamandan beri şiş ve ağrıyo bakalım değer ne ilaç ne vericek nolucak moral bozmak için bile erken ben zaten saldım gitti bebek olursada olur olmazsada olmaz kendimi cok sıktım stres yaptım o yüzden bile yükselmiş olabilir
pıhtılaşmada ayrı bi sorun zaten çözebilen bi doktor görmedim benim durumumu
öylemi esindedemi varrr:26::26::26::26:edammm seni söyle uyarim ..benim üst komsumun esindede pihtilasma vardi kadin düsük yapmis kadinda yokmus pihtilasma esinden dolayi olmus yani bebek etkilenmis..kadin ikinci hamileliginde kan sulandirici kulanmak zorunda kalmis..hamile kalinca bunu uzman bi dr sorun inslalah gerekmez aama kulanmak zorunda kalirsan bebise bisey olmadan tedbirinizi hemen alirsinizzzzzz
bi sor bakem herifinden izin cikacakmiiloorim herifine bilem sormadi sana güvenirim teslim ediyom dedi.. [/QUOT
göster ama elletme dediiiiii hahahahhahhahahahahahha ayyy ne de cok guldum yaaaaaaaa kız sen benı oldurcenmı
hmmmmmmmm ogrendıgım ıyı oldu balım ya bak ben bılmıyordum sorarım mutlaka bukadar zaman bekleyıpte bırde onun acısını cekmek cok zor olmalı mutlaka soracagım hatta hamıle kalmadan bıle soracagım hanı bır etkısı falan olurmu dıye ona gore onun ılacını tedavısını uygular umarım allahm yardımcımız ol yarabbımmm ......
bi sor bakem herifinden izin cikacakmiiloorim herifine bilem sormadi sana güvenirim teslim ediyom dedi.. [/QUOT
göster ama elletme dediiiiii hahahahhahhahahahahahha ayyy ne de cok guldum yaaaaaaaa kız sen benı oldurcenmı
yaw ellemeden nasi derdine care olacammmdoktora mahrem olmaz alla alla bide bu nazli hastalarla ugrasmak yokmu ölüyommm
teememmmmmm
yaw ellemeden nasi derdine care olacammmdoktora mahrem olmaz alla alla bide bu nazli hastalarla ugrasmak yokmu ölüyommm
alllllll elleeee balım yaaa sendenmı saklıcamm feda olsun sana
alllllll elleeee balım yaaa sendenmı saklıcamm feda olsun sana
hih iste simdik olduuu
Loorim nerde acep onuda merak ettim dündü onunda batı
kln em esine söyledinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUO
çalışıo akşama gelir gelsin biiiiii
telefonda söylemek istemedimmmmm
bati aslinda bu pazartesiydi hancekimm:26:..bekliycem diyo hakli olarak test yapmaya korkuyoo
insalah ikinizdende bi hamileyim haberi gelirse keyfimize degme gitsinnnbugünde esi evde gelmeyebilirrrr
sürpriz ne yapacanmi
sürpriz ne yapacanmi
ne yapayım hadi fikir ver bana
Sağol habibtemm,doğru yaa ne dünü pazartesiydi emaaaan kafa gitti benim iyice:)))
Bende korkuyorum ama içim içimide yiyor
Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde
ne yapayım hadi fikir ver bana
mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle
Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde
devriyede kızzzzzz gelemez o yüzden bekliormm yüzyüze demek için
yoksa varya hemen aradım
annem aradı doktora gitmeden ona söylemek istemedim hafta sonuda
sınav
var
pazartesiye kalırım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?