Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar ben şimdi 1 aylık hamilemiyim alaaaaaaaaaaaaahhhhhhhımmmmmmmm aklımı yicemm
görgüsüzün bi bebesi olmş misali gibi olcekkkk

Canlaaar bugün kahve içmeyi unuttuk...İlhannazım nerde gördünmü habibtem bugün???

Kızlar ben şimdi 1 aylık hamilemiyim alaaaaaaaaaaaaahhhhhhhımmmmmmmm aklımı yicemm
görgüsüzün bi bebesi olmş misali gibi olcekkkk

Hayır bitanemm ya saçmalama senin yaptıkların neki oooooooo ben neler yaparım aceba eşime çok naz yapcam ben yüzünede diyorum böyle yap aşkım bebeğimizi taşıyacaksın tabiki yapacaksın diyo.Bak herşeyi isterim diyorum imkanım oldukca hepsini bulmaya çalışırım diyo.
Vallahi ben senin yerinde olsam neler yapardım bunlar hiçbişey bence senin yaptıkların,ben çok şımarıkımdırda:))

bende dedim ki hamile kalırsam canım araba çekecek dedim almazsan olmaz demiştimmmm

kln emmmmm her hamile kalana söylüyom sanada söylüm bizi unutmak yokkkkkkkkk tememmiiiiiii

beraber büyüdügünü görecez findigimizinnnnnnn

cünkü hamile kalan cogunlukla unutuyo burayiiiiarkadasligimiz sadece hamile kalana kadar olmasinnnnnhergün giremezsende iki üc güne bi gel bebisin igörelim yeterli

hayır ben bu topiği bırakmam
ama ben bi konu açmıştım hayalim soğan suyu die
bence oraya sende yazmalısın türünün en güzel örneği:

çok tatlııııııısınnn yaaaaaaaaaa

napim kln em cok seviniyom sizlerden güzel bi haber alinca istiyorumki rabbim bu duyguyu herkese tattirsin..

gercekten yoklugu cok zor bunu sende biliyosun canim benimmmmmmmmherkes yavrusunu kucagina alsin sevsin kokusunu duysunnnnnn

hayır ben bu topiği bırakmam
ama ben bi konu açmıştım hayalim soğan suyu die
bence oraya sende yazmalısın türünün en güzel örneği:

kuzum benim ben profilden doru ya farketmistim o topigi valla hep gidim yazim diyodum buraya girince unutuyodum..simdik gidimde yazim kizlari tesvik edimmmmmm...kadin dogum bölümünde demiiii

napim kln em cok seviniyom sizlerden güzel bi haber alinca istiyorumki rabbim bu duyguyu herkese tattirsin..

Gercekten yoklugu cok zor bunu sende biliyosun canim benimmmmmmmmherkes yavrusunu kucagina alsin sevsin kokusunu duysunnnnnn

amiiiiiiiinn canım
bide bu bebeğin yeri benim evliliğimde çok farklı olacak ben 1,5 yıl vajınusmustum
artk cinseellik hayatım yok die eşimden ayrılmayı düşünüodm
o bırakmam diodu
biz vajınusmusu yendiğimiz günde eşimle aglamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…