Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben buna soğanı yakıştırmadım gülüm ya ilk yediğimde sanki ağır bir koku bırakmış gibi geldi bana zeytinyağlılarda harika oluyor ama bunda benim hoşuma gitmemişti bende soğansız yaparım,,Etleri evet satır kıyma boyunda oluyor neredeyse ama onuda tantuni eti boyutlarında yapıyorum ben çok kısık ateşte 1 saatte pişiriyorum ve lokum gibi oluyor etleride...Yapana yiyene afiyet bal şeker olsunnn

:44::44:çizelge yapim dedimm ama yapamadımmm
haseplama yaptımm pcde şimdi 5 haftalık 6 gün çıktı
birniz bana yardım edermisniz nasıl yapıcam bu kadar beceriksizmiyim yahuu

arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır girmiyordum ... sizlere bişey soracam ocak 14 adet oldum dr gittim ve e2 testi yapıldı buna istinaden 5.gün başlamak üzere klomen verdi ilaç bitince olivette adlı bir iğne göbekten yapıldı ve 1 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. şimdi ben ne zaman adet olmam lazım yada hamişmiyimdir bir önceki adetim aralık ayının 21 de idi. şuan sadece gögüs uçlarımda sızı var ve akşamları saat 9 10 gibi tavuk gibi yatıyorum bide tesleme olayım var :) cvp verirseniz sevinirim

tamam kuzum benım.ama çok özletme kendını bıtanem ya
hee rüyalarıma kadar girdinçok geçmiş olsun kuzum düzelir inşallah üzülmeyın olur artık yaşları ilerliyo bıtanem rabbım uzun saglıklı omurler nasıp eylesın

geçmiş olsunn bitanem Rabbim şifa versinn

canlarım esim kalktı kavaltı yapalım dıyo .bişeyler hazırlım gelırım yıne canbonlar
öpüyorum hepinizi şimdilik

saol bitanemm

afiyet olsunn kuşumm
bende evi toplayım artıkkacıktım biişiler yiyim

Afiyet bal şeker olsun bitanemm,bende hazırlayayım kahvaltıdan sonra buluşuruz.Bebişim sen naaaptııın 23 haftalık yazıyo bebiş,ben nasıl yapılacağını bilmiyorum maalesef düzeltmende yardımcı olamayacağım ama yasakhayalim biliyordur sanırım

Ozdeniz canım sanırım daha test icin erken senin batın 12 Şubat falan Pazartesi bir test yap istersen ins meleğin seninledir

inş.ya ben öyle zorluklar atlattım ki bu aşamaya gelene kadar bir miyom ameliyatı bir düşük ve süresiz hastane yatışları sayısı bile belli değil o yüzden bu kadar çileye karşılık birr ödül istiyoum evime bir neşe istiyorum

saol canım benim sanada afiyet olsunn
düzelttim canımm bende 23 hafta görünce oha dedim ama yaptım sonundaaa şimdi 6 haftalık yazıyoosaol balım benimm

inşşş o ödülü alırsınn Rabbim yüzünü güldürsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…