- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.721
Kuzum valla ben kafadan yapıyom babaannemden gördüğüm usülde.etler çok minik olmalı.biz satır kıyması derizona.bazı kasaplar bilir.böyle satırla minicik yaparlar eti.yoksa pişmez.domatesi bol koy ben bol da soğan severim içinde.
Afiyet olsun tatlım sana simdidennn
Kuzum fazla kalamadım dün.artık fazla kalamıycam zaten.pc de çok vakit geçiriyom.zaten çalışıyom bana hiçç vakitkalmıyo.
Ahahaa rüyalarının kadını olmuşummm
Babacı iyi tatlım bi daha tekrarlamadı durum ama grip olmuş şimdide fena.ahh yaşlanıyorlar kuzum yaa napalım işte
geçmiş olsunn bitanem Rabbim şifa versinnKuzum fazla kalamadım dün.artık fazla kalamıycam zaten.pc de çok vakit geçiriyom.zaten çalışıyom bana hiçç vakitkalmıyo.
Ahahaa rüyalarının kadını olmuşummm
Babacı iyi tatlım bi daha tekrarlamadı durum ama grip olmuş şimdide fena.ahh yaşlanıyorlar kuzum yaa napalım işte
:44::44:çizelge yapim dedimm ama yapamadımmm
haseplama yaptımm pcde şimdi 5 haftalık 6 gün çıktıbirniz bana yardım edermisniz nasıl yapıcam bu kadar beceriksizmiyim yahuu
saol bitanemmbu olayı bilmiyomki bitanemhancekimle scorpıonsumda bılmıyosa sen oglene kadar bekle kuşum
afiyet olsunn kuşummcanlarım esim kalktı kavaltı yapalım dıyo .bişeyler hazırlım gelırım yıne canbonlar
öpüyorum hepinizi şimdilik
:44::44:canım ben bu konuları bilmiyorum bilsem hemen cevaplarım:26::26:hiç yaşamadımbaan cvp verebilecek kimse yokmu
saol bitanemm
afiyet olsunn kuşumm
bende evi toplayım artıkkacıktım biişiler yiyim
Ozdeniz canım sanırım daha test icin erkensenin batın 12 Şubat falan Pazartesi bir test yap istersen ins meleğin seninledir
saol canım benim sanada afiyet olsunnAfiyet bal şeker olsun bitanemm,bende hazırlayayım kahvaltıdan sonra buluşuruz.Bebişim sen naaaptııın 23 haftalık yazıyo bebiş,ben nasıl yapılacağını bilmiyorum maalesef düzeltmende yardımcı olamayacağım ama yasakhayalim biliyordur sanırım
inşşş o ödülü alırsınn Rabbim yüzünü güldürsünninş.ya ben öyle zorluklar atlattım ki bu aşamaya gelene kadar bir miyom ameliyatı bir düşük ve süresiz hastane yatışları sayısı bile belli değil o yüzden bu kadar çileye karşılık birr ödül istiyoum evime bir neşe istiyorum
inşşş o ödülü alırsınn Rabbim yüzünü güldürsünn
saol bitanemmmSelenck balimmm gozunaydin bitanemAllah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin
gunaydınn lorimmmm çokkk sevindimgunaydin kizlar gecmisi okuyamadim napiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?