Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşşş hamilesindir canımm nedense benim iştahım açılmadı dahagecenlerde sarma istedi canımm annecim yaptı saolsunnbaşkada bişi istemiyo canımmeşim merak ediyo nasıl olcamıı dedim ona benden kork ahtım var ona çektircemgaribim dört gözle bekliyo nasıl olacak die

Onu bende diyorum ben çok nazlı olucam senden herşeyi istiyeceğim diyorum istiycen tabi diyo sen bebeğimizi taşıyacaksın ben senin istediğini yapmayacakmıyım diyo,dün kızlarlada muhabbeti geçti ev arabada istiycez:)))

Ben dün sabahın köründe ekşili bi dolma var siirt dolması onu yapmaya başladım işte gördüğün gibi gecenin 3ündede poğaça yaptım:)))

yandılar valla bende araba istiyorummAllah kolaylık versin onlara
kuzum sen boş deilsinn sende var bişilerrgece gece pogaca felan yapıyosanayyyy inşşşcanım nasıl siirt dolması tarif verebilirmisin :44:sevdigim bişise yaparım hemencik

Ay kuzum 10 tane de doğursan heyecan değişmez kiiiişimdi tadına varırsın bebişin.ufaklıklarda büyümüş sana destek olurlar zaten.
Amin cnm çok heyecanlıyız bizde.çeyiz yaptım yeğenime bişeyler aldım.bugün götürücem.mavi hurç aldım onu kurdelelerle mavi boncuklarla süsledimçatlağım biraz sanırım

Top sumakları suda beklettin mi hancekimmmmm

haklısn canımm katılıyorum sana onlar cennet kokusu
evet canım kızım hele bana iş yaptırmıyoo onlar benim en buyuk desdekcimm
helal vallaaa teyzeye yakışır davranışşşbende olsam aynısı yapardım canımmmgerçekten arkadaşın çok şanslı senin gibi kankisi var bebişte çok şanslıı senin gibi teyzesi olcakkRabbim mutlulugunuzu bozmasınn(AMİN)

İÇ MALZEMESİ:
2-3 çay fincanı pirinç

250-300 gr kuşaşından daha küçük tantuni eti gibi küçük olacak

2-3 taze biber

yarım demet maydanoz

8-9 domates

8- 10 patlıcan (yani siz hangisinden yapmak isterseniz isterseniz karışıkta olabilir,ben sadece patlıcanı seviyorum bunda)

yAPILIŞI:İÇ MALZEMEYİ HAZIRLAMADAN ÖNCE SICAK SUYLA 3-4 yemek KAŞIĞI SUMAĞI DERİN BİR KAPTA 3 SU BARDAĞI KAYNAR SUDA BEKLETİYORUZ..

Domatesleri küçük küçük doğrayıp bolca yıkadığımız pirinçlerin içine atıyoruz,maydanozları ve biberleride ince ince doğruyoruz.Kuşbaşılar tantuninin eti gibi küçük olacak,tüm harcı karıştırıp patlıcanları dolduruyoruz tencereye dizip üzerine sumağı süzgeçle süzüp döküyoruz ben ilave olarak nar ekşiside ekliyorum.Buraya yazmayıda unutmuşum koymayıda unutmuşum tuzsuz bi dolma oldu,ağzım yüzüm büzüştü şuan:)))AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN

günaydın canbonlarımmm
scorpıonsum dun gordum senı ama alıntılamayı unutmusum ya gece ruyamdaydın ama sabaha yazarım dıyodum benden once gelmısınbaban nasıl oldu bıtanem

Tane olsa daha iyidir ama hiç yokse ben limonla da ekşilik veriyorum.zaten ekşi olmayan dolmayı yemem alışmamışım

Ben dün limon tuzu ve nar ekşiside koydum ama tuz koymayı unutmuşum ağzım burnum büzüştüydü:))))Bende ekşisiz dolma sarma yiyemem alışmışım hep ekşiyle yemeye

Ben bi markete gidip geleyim kızlarrr,kahvaltıyı gecenin köründe yapınca acıktım şimdik:)))

saol bitanemm

Kuzum valla ben kafadan yapıyom babaannemden gördüğüm usülde.etler çok minik olmalı.biz satır kıyması derizona.bazı kasaplar bilir.böyle satırla minicik yaparlar eti.yoksa pişmez.domatesi bol koy ben bol da soğan severim içinde.
Afiyet olsun tatlım sana simdidennn

günaydın canbonlarımmm
scorpıonsum dun gordum senı ama alıntılamayı unutmusum ya gece ruyamdaydın ama sabaha yazarım dıyodum benden once gelmısınbaban nasıl oldu bıtanem

Kuzum fazla kalamadım dün.artık fazla kalamıycam zaten.pc de çok vakit geçiriyom.zaten çalışıyom bana hiçç vakitkalmıyo.
Ahahaa rüyalarının kadını olmuşummm
Babacı iyi tatlım bi daha tekrarlamadı durum ama grip olmuş şimdide fena.ahh yaşlanıyorlar kuzum yaa napalım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…