- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.701
Hayırlısı bitanemm inşallah gün dündü ama gelmedi bugünde bekliyorum hiçde belirti yok,önceden telefona kaydetmeyi unuttuğum zamanlarda hesap yanılması olurdu 1 gün önce yada 1 gün sonra olurdu:44:ama böyle belirti olmadan geldiği hiç olmazdı,Bide balkonu falan yıkadım soğuk sularla falan yani kasık ağrımın olması gerekirdi ama tık yok anlamış değilim..
:44::44:
Şu aralar boğazım çok açık ekşi yiyorum arkasından dondurma bende şaşırdım yapmazdım öyle saçmalıklarArtık pazartesi ola hayrola diyorum gelmezse tabii görüceez civcivmi çıkacak kuşmu görücezzz bitanemm
inşşş hamilesindir canımm nedense benim iştahım açılmadı daha gecenlerde sarma istedi canımm annecim yaptı saolsunn başkada bişi istemiyo canımm eşim merak ediyo nasıl olcamıı dedim ona benden kork ahtım var ona çektircem garibim dört gözle bekliyo nasıl olacak die
Onu bende diyorum ben çok nazlı olucam senden herşeyi istiyeceğim diyorum istiycen tabi diyo sen bebeğimizi taşıyacaksın ben senin istediğini yapmayacakmıyım diyo,dün kızlarlada muhabbeti geçti ev arabada istiycez:)))
Ben dün sabahın köründe ekşili bi dolma var siirt dolması onu yapmaya başladım işte gördüğün gibi gecenin 3ündede poğaça yaptım:)))
Allahım iyilik versin canımm
ne yalan söyleyimm sanki ilk bebegim gibi çok heyecanlıyım içim kıpır kıpırr hala şoktayımmeee 9 yıl aradan sonraa bide ozamanlar küçüktüm
ne oldugunu anlamadım
oyyy canım benimm çok sevindim adınaaa gözünüz aydınn tatlımm saglıklı bi şekilde kucagına alırr inşşş
Onu bende diyorum ben çok nazlı olucam senden herşeyi istiyeceğim diyorum istiycen tabi diyo sen bebeğimizi taşıyacaksın ben senin istediğini yapmayacakmıyım diyo,dün kızlarlada muhabbeti geçti ev arabada istiycez:)))
Ben dün sabahın köründe ekşili bi dolma var siirt dolması onu yapmaya başladım işte gördüğün gibi gecenin 3ündede poğaça yaptım:)))
Top sumakları suda beklettin mi hancekimmmmm
haklısn canımm katılıyorum sana onlar cennet kokusuAy kuzum 10 tane de doğursan heyecan değişmez kiiiişimdi tadına varırsın bebişin.ufaklıklarda büyümüş sana destek olurlar zaten.
Amin cnm çok heyecanlıyız bizde.çeyiz yaptım yeğenime bişeyler aldım.bugün götürücem.mavi hurç aldım onu kurdelelerle mavi boncuklarla süsledimçatlağım biraz sanırım
Top sumakları suda beklettin mi hancekimmmmm[/QUOTE
Dün yazmıştım tarifi bulup ekliim bitanemm
Sen bu işi biliyorsun scorpionsummm,tane yku evde tozu vardı onu beklettim dolmaları doldurana kadar sıcak suda:)))
yandılar valla bende araba istiyorumm Allah kolaylık versin onlara
kuzum sen boş deilsinn sende var bişilerrgece gece pogaca felan yapıyosan ayyyy inşşş canım nasıl siirt dolması tarif verebilirmisin :44:sevdigim bişise yaparım hemencik
Tane olsa daha iyidir ama hiç yokse ben limonla da ekşilik veriyorum.zaten ekşi olmayan dolmayı yemem alışmamışım
günaydın canbonlarımmm
scorpıonsum dun gordum senı ama alıntılamayı unutmusum ya gece ruyamdaydın amasabaha yazarım dıyodum benden once gelmısın baban nasıl oldu bıtanem
saol bitanemmİÇ MALZEMESİ:
2-3 çay fincanı pirinç
250-300 gr kuşaşından daha küçük tantuni eti gibi küçük olacak
2-3 taze biber
yarım demet maydanoz
8-9 domates
8- 10 patlıcan (yani siz hangisinden yapmak isterseniz isterseniz karışıkta olabilir,ben sadece patlıcanı seviyorum bunda)
yAPILIŞI:İÇ MALZEMEYİ HAZIRLAMADAN ÖNCE SICAK SUYLA 3-4 yemek KAŞIĞI SUMAĞI DERİN BİR KAPTA 3 SU BARDAĞI KAYNAR SUDA BEKLETİYORUZ..
Domatesleri küçük küçük doğrayıp bolca yıkadığımız pirinçlerin içine atıyoruz,maydanozları ve biberleride ince ince doğruyoruz.Kuşbaşılar tantuninin eti gibi küçük olacak,tüm harcı karıştırıp patlıcanları dolduruyoruz tencereye dizip üzerine sumağı süzgeçle süzüp döküyoruz ben ilave olarak nar ekşiside ekliyorum.Buraya yazmayıda unutmuşum koymayıda unutmuşum tuzsuz bi dolma oldu,ağzım yüzüm büzüştü şuan:)))AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN
İÇ MALZEMESİ:
2-3 çay fincanı pirinç
250-300 gr kuşaşından daha küçük tantuni eti gibi küçük olacak
2-3 taze biber
yarım demet maydanoz
8-9 domates
8- 10 patlıcan (yani siz hangisinden yapmak isterseniz isterseniz karışıkta olabilir,ben sadece patlıcanı seviyorum bunda)
yAPILIŞI:İÇ MALZEMEYİ HAZIRLAMADAN ÖNCE SICAK SUYLA 3-4 yemek KAŞIĞI SUMAĞI DERİN BİR KAPTA 3 SU BARDAĞI KAYNAR SUDA BEKLETİYORUZ..
Domatesleri küçük küçük doğrayıp bolca yıkadığımız pirinçlerin içine atıyoruz,maydanozları ve biberleride ince ince doğruyoruz.Kuşbaşılar tantuninin eti gibi küçük olacak,tüm harcı karıştırıp patlıcanları dolduruyoruz tencereye dizip üzerine sumağı süzgeçle süzüp döküyoruz ben ilave olarak nar ekşiside ekliyorum.Buraya yazmayıda unutmuşum koymayıda unutmuşum tuzsuz bi dolma oldu,ağzım yüzüm büzüştü şuan:)))AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN
hg canımm günaydınngünaydın canbonlarımmm
scorpıonsum dun gordum senı ama alıntılamayı unutmusum ya gece ruyamdaydın amasabaha yazarım dıyodum benden once gelmısın baban nasıl oldu bıtanem
tamam gülümBen bi markete gidip geleyim kızlarrr,kahvaltıyı gecenin köründe yapınca acıktım şimdik:)))
günaydın hancekim iyiyim sen nasılsınGünaydın bitanemmmm,nasılsın??
hg canımm günaydınn
günaydın canbonlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?