Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Rabbim emegini boş çıkartmaz bitanem bebis unutturur ins bütün yaşadığın sıkıntıları

gunaydınn lorimmmm çokkk sevindim canımm Allahım kucagına almayı nasip etsin inşşşnasılsın bakalım belirtin varmı

cok sagol selenim Rabbim hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nasip etsin... kasik agrim var dun cok vardi disaridaydim dolastik fln bugun iyiyim ama felaket susuyorum dudaklarim fln kuruyo yani normalde zaten cok su icen birisiyim anlasilan daha fazla icmem gerekiyo senin nasil gidiyo?

aminnnn cANImmmmo günleride görürüz inşş
canım benimde kasık agrım varr bazen çok oluyo bazen geciyo benimde uykum geliyoo yolda dışarda bile yürürken uyukluyorumm
bide gögüslerim çok acıyoo dolgunlaştı baya:26:gene uykum geldii gözlerim kapanıyoo

insallah kasik agrilari normal agridigi zaman uzan geciyo dun denedim ve gordum bende uyku problemi yok uykum gelmiyo gogus uclarim 1 hafta oncesinde cok fenaydi simdi biseyim yok Allaha sukur bakalim daha neler yasicazz

kuzucuklarrrr loorriiii ve selenclkkk nasılsınızz ikiniz de hamişsinizi dimiiiçoookk sevindim canlarımm doğum tarihlerimiz çoookk yakın benım bu sabh çok özür ama istifralarım başladı:26::26::26:ama olsunn bebeişlerimiz için değer dimii çoookk sevindimm çookk öpüyorum sizzz

hosgeldin papo cok sagoll teyzesi iyiyizz sussuzluk disinda :)) o bulantida cok kotu olur hee ama deger yani dikkat et kendine

insallah kasik agrilari normal agridigi zaman uzan geciyo dun denedim ve gordum bende uyku problemi yok uykum gelmiyo gogus uclarim 1 hafta oncesinde cok fenaydi simdi biseyim yok Allaha sukur bakalim daha neler yasicazz
tamam canımm zaten hemen yatma istegi geliyo yoruluyorum iki iş yapımhalsizlik hali var..bakalımm dedigin gibi neler olacak ben diger çocuklarda 2. ayın içinde bulantım başlıyodu bebegim hareketlerini hissedince geçiyodu(telefondaydım anca yazdımm kuzumm)

sen daha tecrubelisin desene bulanti olmasa iyi olur o kotu ya onemli degil canimm

evet bitanemm hamişizsaol canım dogumlarımız çok yakın bakalım gününde gelcekmii ben daha dr gitmedim pcden hesap yaptım
bende bişi yok daha bakalım inş olmazz:26:için kıpır kıpır dimii

papom canımm senin son bat nezamandıı:26: sen benden önce ögrendin dogum tarihi ben senden önceyimm tabii benimkii pc den hesaplamalıbenimkisi 30 aralıkta oldum

Peyniri yaptım tatlimmmmm bir de katikli ekmek hadi gelinnnn

katıklı ekmek yazmışın canım hataylımısın bildiğim kadarıyla hatay da yapılıyor ...slm kızlar bu arada herkese...ben hala adet olmadım ama hç bir belirti yok o yüzden ümitlenmek istemiyorum

Balimmm bitanemmmm simdi gordummmgozunaydin kuzummm benimmm tabi sen ilk bize yazmamissin ama olsuntebrikler canimmmm

canimmm coook sagolll darisi sizlerin basina insallahhhhh hayalimmm valla o an gercekten mala bagladigim anlardi affet bizi teyzesi (gerci oyun bozanlik yapmistin ama) neyseee

katıklı ekmek yazmışın canım hataylımısın bildiğim kadarıyla hatay da yapılıyor ...slm kızlar bu arada herkese...ben hala adet olmadım ama hç bir belirti yok o yüzden ümitlenmek istemiyorum

selam canim hosgeldinn batin ne zamandi:26:

hoşbulduk canım 7 si idi....28 günde oluyorum normalde en son 10 ocakda adet olmuştum

hic biseyin yokmu peki tatlim gogus ucu agrimasi kasik agrilari fln.. gerci benim goguslerim 1 hafta once fena agri yapti simdi biseyim yok kasik agrim var adet olucakmisim gibi

hadi hayirlisi bitanem insallah guzel haberlerle gelirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…