- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.741
inş.ya ben öyle zorluklar atlattım ki bu aşamaya gelene kadar bir miyom ameliyatı bir düşük ve süresiz hastane yatışları sayısı bile belli değil o yüzden bu kadar çileye karşılık birr ödül istiyoum evime bir neşe istiyorum
gunaydınn lorimmmm çokkk sevindimcanımm Allahım kucagına almayı nasip etsin inşşş nasılsın bakalım belirtin varmı
aminnnn cANImmmmcok sagol selenim Rabbim hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nasip etsin... kasik agrim var dun cok vardi disaridaydim dolastik fln bugun iyiyim ama felaket susuyorum dudaklarim fln kuruyo yani normalde zaten cok su icen birisiyim anlasilan daha fazla icmem gerekiyosenin nasil gidiyo?
aminnnn cANImmmmo günleride görürüz inşş
canım benimde kasık agrım varr bazen çok oluyo bazen geciyo benimde uykum geliyoo yolda dışarda bile yürürken uyukluyorumm
bide gögüslerim çok acıyoo dolgunlaştı baya:26:gene uykum geldii gözlerim kapanıyoo
kuzucuklarrrr loorriiii ve selenclkkk nasılsınızz ikiniz de hamişsinizi dimiiiçoookk sevindim canlarımm doğum tarihlerimiz çoookk yakın benım bu sabh çok özür ama istifralarım başladı:26::26::26:ama olsunn bebeişlerimiz için değer dimii çoookk sevindimm çookk öpüyorum sizzz
tamam canımm zaten hemen yatma istegi geliyo yoruluyorum iki iş yapıminsallahkasik agrilari normal agridigi zaman uzan geciyo dun denedim ve gordum bende uyku problemi yok uykum gelmiyo gogus uclarim 1 hafta oncesinde cok fenaydi simdi biseyim yok Allaha sukur bakalim daha neler yasicazz
tamam canımm zaten hemen yatma istegi geliyo yoruluyorum iki iş yapımhalsizlik hali var..bakalımm dedigin gibi neler olacak ben diger çocuklarda 2. ayın içinde bulantım başlıyodu bebegim hareketlerini hissedince geçiyodu (telefondaydım anca yazdımm kuzumm)
evet bitanemm hamişizkuzucuklarrrr loorriiii ve selenclkkk nasılsınızz ikiniz de hamişsinizi dimiiiçoookk sevindim canlarımm doğum tarihlerimiz çoookk yakın benım bu sabh çok özür ama istifralarım başladı:26::26::26:ama olsunn bebeişlerimiz için değer dimii çoookk sevindimm çookk öpüyorum sizzz
sen daha tecrubelisin desene bulanti olmasa iyi olur o kotu yaonemli degil canimm
evet canımm ama unuttum baya oldu inşş olmaz o bulantılar varya insanı eşinden bile tiksindiriyo
Kizlar GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Peyniri yaptım tatlimmmmm bir de katikli ekmekhadi gelinnnn
Balimmm bitanemmmm simdi gordummmgozunaydin kuzummm benimmm tabi sen ilk bize yazmamissin ama olsun tebrikler canimmmm
katıklı ekmek yazmışın canım hataylımısın bildiğim kadarıyla hatay da yapılıyor ...slm kızlar bu arada herkese...ben hala adet olmadım ama hç bir belirti yok o yüzden ümitlenmek istemiyorum
selam canim hosgeldinnbatin ne zamandi:26:
hoşbulduk canım 7 si idi....28 günde oluyorum normalde en son 10 ocakda adet olmuştum
canimmm coook sagolll darisi sizlerin basina insallahhhhhhayalimmm valla o an gercekten mala bagladigim anlardi affet bizi teyzesi (gerci oyun bozanlik yapmistin ama) neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?