- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.761
Saka yapıyorum bitanem yaaacok sevindim vallahi teyzesi yesin onu
hic biseyin yokmu peki tatlim gogus ucu agrimasi kasik agrilari fln.. gerci benim goguslerim 1 hafta once fena agri yapti simdi biseyim yok kasik agrim var adet olucakmisim gibi
hadi hayirlisi bitanem insallah guzel haberlerle gelirsin sende
adet olacakmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür ama yok olmadım...gögüslerde ağrı değilde dolgunluk var damarlar belli oluyor o derece...kısmet artık ya
hosgeldin papo cok sagoll teyzesi iyiyizz sussuzluk disinda :)) o bulantida cok kotu olur hee ama deger yani dikkat et kendine
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri kismen ayni insan ayirt edemiyo senin bi kac gun daha gecsin test yap bizlerede yaz sonucunu insallah hamilesindir sende
evet canımm yaa sık sık bulanıyorum çıkarsa iyiymmbende çok su içiyorum sonra da wc yee hepinizin kucukları da terazii benim burcumdan
papom canımm senin son bat nezamandıı:26: sen benden önce ögrendin dogum tarihi ben senden önceyimm tabii benimkii pc den hesaplamalıbenimkisi 30 aralıkta oldum
canimm benimmm yaaa ne guzel iste bence keyfini cikar bu bebisler icin ne kadar bekledik biz
bizde terazi yok terazi tanidigimda yok nasil olur teraziler
benim gibi olur yani çookk iyibenim eşim de terazi..güzelliğe çok düşkündürler kızın olura yandın benim ablamın kızı terazii sureklı açık elbise giymek,makyaj yapmak istiyor.. sureklı sorar ben güzel miyim ??ben güzel miyim ??hayat onun için hep güzellik
anammm yandik biz desenesaglik olsunlarda canimm
biz cikiyoruzz teyzesi daha kahvalti bile yapmadik gelirim insallah tekrar opuyoruz sizi
canimm benimmm yaaa ne guzel iste bence keyfini cikar bu bebisler icin ne kadar bekledik biz
bizde terazi yok terazi tanidigimda yok nasil olur teraziler
yaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuuvalla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis ....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni.. dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm... ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..
hayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( adet oldummmmmmmmmmmmmm offff yaaa offfffffffff cok bunalıyorum ya neden olmuyor nedennnn canım cok sıkkkın kendımı cok kotu hıssedıyorummm olmuyor ısdeeeolmuyorrr ..............
ayyy loori selencelk hayırlı olsun cok sevindim:))) ben girmeyip girmeyip kırkta yılda bir ancak girebildiğimden son sayfaları okuyabiliyorum baska hamile olupta hayırlı olsun demediğim varsa nolur affedin kızlar wallahi 100 ün üstünde sayfa oluyor birde calısmaya basladım bu afacanla imkansız oluyor okumam benim:)))
ya bu sefer benim reglim ilk kez gecikti hayatımda. dün olmam lazımdı test aldım fortel erken gebelik testi en hassas o diye biliyorum. ama sonuc negatif bugun hala yok gelen giden napsam bilemedim ya. ama olsa fortelde cıkmazmıydı. ilk kez böle gecikince heyecan yaptım bende..
yaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuuvalla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis ....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni.. dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm... ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..
katıklı ekmek yazmışın canım hataylımısın bildiğim kadarıyla hatay da yapılıyor ...slm kızlar bu arada herkese...ben hala adet olmadım ama hç bir belirti yok o yüzden ümitlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?