Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Lorimmmmmm tatlım çok şükür İyiyim bende ne zaman doktora gideceksin habibtemmmmm en kısa zamanda git habibtemmmm

Zunu aralar ceviz ye 2 3tane bal süt bunları tüket habibtem doktora gidip kan testinden sonra ilaç verecek bebeğin gelişimi için teyzosinin kuzusu

Zunu aralar ceviz ye 2 3tane bal süt bunları tüket habibtem doktora gidip kan testinden sonra ilaç verecek bebeğin gelişimi için teyzosinin kuzusu

evet canimm cevizi fln aldiriyorum bugun ilaci 1 aydir kullaniyorum zaten femibion diye bi ilac bunu 12.haftaya kadar kullanicam

yasakhayalim ikizmiymiss sok oldum valla okuyunca bitanemmm benimmmm sen cok sabirlisin bunlarinda ustesinden geleceginden eminimm buda gecicek arkadasim sabret dayan dualarim seninle rabbim seninde kucagini bos birakmicak...

valla tek yumurta ikiziymis kendi doktorumda söyledi loorimm bende cok sasirdim habibtemm.

anne tarifimda ikizlik hic yok ama amcamin cocuklari ikizbide ayni amcamin oglu evlendi onunda ikizi var baskada yok olsaydi bide benim olacaktiiisaol habibte loorim inslaah olur halen umudumu yitirmedim hamile kaldikca düsük olsa bile deniyecem

aynen yasakhayalimmm sonucta sen hamile kalabiliyosun bunlarinda ustesinden geliceksinn yine olur belki ikizin olmicak diye bisey yokki umudunu kaybetme asla

tatlimmiihabibtem ben senin habibte demene alistim yaw..senin sayende bizde cok kullaniyoz alistirdin bizi

helede loorimle ikimiz cok kullanirizzzzzzz

saol habibtem......doru habibtem hamile kalabiliyom en azindan inslaah rabbimde izin veirde birini belki kucagima alirimmm...yumurtlama oldukca devammmm

aynen yasakhayalimmm sonucta sen hamile kalabiliyosun bunlarinda ustesinden geliceksinn yine olur belki ikizin olmicak diye bisey yokki umudunu kaybetme asla

loorim demekki hamilelik artikca ikiz kalma sansida artiyo..baksana ilk 4 hamileligim tekti bu cift olmussssss

acaba altincisi 3 üzmü olur diye düsünmeye basladimmm

Yasakhayalimmmm hosgeldiniz habibtem gercekten sabrına hayranım allahım en kuşa zamanda senin yüzünü güldürecek dualarım seninle tebrik ediyorum helal sana habibte mmn:

loorim demekki hamilelik artikca ikiz kalma sansida artiyo..baksana ilk 4 hamileligim tekti bu cift olmussssss

acaba altincisi 3 üzmü olur diye düsünmeye basladimmm

olur mu olur habibtemmm olursa ne kaaaa guzel olur ama

yeterki olsunda biz 1 e bile raziyizz... Kadere inanirim Olucak Olucak

Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa

Yasakhayalimmmm hosgeldiniz habibtem gercekten sabrına hayranım allahım en kuşa zamanda senin yüzünü güldürecek dualarım seninle tebrik ediyorum helal sana habibte mmn:

saol habbitemm valla öyle esimde öyle habibtem demekki rabbim kuluna göre dert veriyomuss..bizede bu konuda sabretme gücü vermisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…