Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde anlık küçük kaşıntılarım var ve göbeyimdede sizdedemi var

ay evet yaa bende de var ama ellerim kollarım ve bacaklarım da bende onu sorcaktım sıze östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyormuşşloorii cim beta hcg ne baktırdın mı canım değerin nasıl ben ilk gittiğimde 602 çıkmıştı..gecen hafta cumagittiğim de de 2.545 çıktı..bi de sağlık ocagında farklı benım dr da farklı çıktı..dr labarotuvar sonuçlarının farklı olabileceğini soledii

yok canim henuz gitmedik dra zaten cuma ogrendik p.teside randevu alicaz o zaman gidicez

yok canim henuz gitmedik dra zaten cuma ogrendik p.teside randevu alicaz o zaman gidicez

anladım canım heycanlı msın sendegüzel bi dugu dimi rabbim isteyen herkese yaşatsn inş..show da alacakaranlık başlıyo şekerim çokk güzel bi film ben şimdi onu izlemek için çıkıyorum canım film den sonra gelirim

Son düzenleme:

heyecanliyim heyecanli olmazmiyim bende cikiyorum canim belim agriyo uzanicam opuyorum sizleri dikkat edin kendinize

GELDIMMMMM

NÖRDÜNÜZ GENCLERRRRR

neka soguktu dondum vallaaa..abov benim kanim burda yasadikca iyice pihtilasacak yav bu nasi sogukturrrrr

Son düzenleme:
yasakçıgım hoşgeldin ikizleri duydum allah sabır versin hayatım nasılsın

hosbuldum aysimamsaol kuzum benim iyi olmaya calisiyorum 5 hafta önce kaybettigim bebegim bi degilmis ikizmis malesefffdr ben 6.haftada tek yumurta ikizi oldugunu gördüm ama birinin kalbi zayifti seni korkutmamak icin söylemedim dedi..bebeklerim incelenmis hasta lik yada kromozom bozuklugu yokmus yine galiba kan pihtilasmasindan kaybetmisim..ben tam bunlarla bu hastalik yüzünden 6 bebek kaybettim..su an rabbimden sadece sabir diliyorum canimm

canım üzüldüm sabırlı ol bu pıhtılasmanın ıgnesi var bliyorum ama evet kayıpların cok ve acı dayanmalısın hayatım yeni gelecek bebiş için

canım üzüldüm sabırlı ol bu pıhtılasmanın ıgnesi var bliyorum ama evet kayıpların cok ve acı dayanmalısın hayatım yeni gelecek bebiş için

allah razi olsun aysimammmmmyaw kuzum benim osn üc hamileligimde hem igne hem aspirin kullaniyorum yione olmuyo..dozlarini degistiriyolar yine olmuyo...doktorlarda caresiz kaldi ..olana kadar deneyeceksin yilmak yok diyolar ama gelipte bide bana sorsunlar..sacima valla bu yasta eyazlar cikmis 5, 6 tane...mecburen hamile kaldikca deniycem..bakiyolar baska biseyde bulammadilar pihtilasmadan baska...bide romatizmaya ve iyice bi bagisikliga bakalim diyolar..marttada onlara baktiracam...aslinda igneyle bebekleri olanlar cok ama bi bende fayda etmiyo nedense..demekki nasip olmayacakmis diyorum sabrediyorumm..nasipte varsa inslaah olacak diye kendimi avutuyorum simdilik..kolay hamile kaliyorum ama devami gelmiyo.son 3 yilda tam 6 bebek gittiiiikeske bende gec kalsaydim ama benle kalsaydi bebisim diyorum....yeterki gec olsun ama güc olmasinnn..iste benim hikayem böyle aysimam canim

seninde kafani agritmiyim..rabbim senin kuzularini insalah sana bagislarrr bitanemmm

deli kız ne kafa agrıtması döverim senı hayatım hamıle kalabıkem cok guzel ama dedıgın gıbı devamı cok onemli senı anlıyorum, canım hamile kalmadanönce duzenlı bebek aspirini kullansan bır muddet ıyi olmaz mıki

aysimam kusura bakma canim netim düstü noluyosa bugün alla alla öyle hic düsmezdi yine düsebilir

hemen bi cevap yazimmm

dorusun döv beni aysimam ihtiyacim kafam bi yerine gelsinn

kuzum benim tam iki yildir bu aspirini yutuyorummmm...halen simdik yine yutmaya basladimmm

baska bi kan doktorum bide kortizon deneyelim diyo bu seferde kadin dogumcum yanasmiyo bebegi etkiler büyümeyi yavaslatir diyo..ama bende bi deneme taraftariyim cünkü baska carem kalmadi:26:bide baska bi doktor buldum.kadin dogumcu düsüklerle ilgileniyomus randevu alirsam martta bide ona gidecemmmm....bide benim tüm hamileliklerim kanamali oluyo aysimam bi türlü kanamasiz hamilelige baslayamadim sonrada kaybediyorumm

Son düzenleme:

tmmmm hayalımmmmmmmm senı dınlıycem söz yapıcam 9 unda adet gordum 7 gun surerse 15 ınden ıtıbaren sogana baslayacagım bakalım bırde boyle deneyelım bu ay eger bolede caresını bulamasam en sonunda bır jınekologa danısıcam yapcak bişey yok en azından tedavı goruruum o soyle bana ne olcagını ama umarım sogan benım derdıme care olur bende guzel bı dua alırsın tabıkı dualarımm hep burdakı butun arkadaslarımızla ama sana özel bır dua borçlu olurum ınsssssssss olurrr yarabbım bu ay olmadı bı dahakı ayı pıle cekıcemmm allahm yuzumu karaya cıkartmaz ınsallah ya varya sen tesellı ettııkkce ben cok rahatlıyorumm :)

canım benım cok gecmıs olsun amelıyatların için.bu arada armıza hosgeldın.rabbım en kısa zamanda meleğine kavustursun ınsallah
kuzum sen nerelerdesın tatlım ya hosgeldın
canbonum nedıcegımı bılemedım kuzum yarabbım sabır versın sana bundan sonrakı meleğini kucagına alırsın ınsallah saglıklı bı sekıldeyaw gozumden yaslar aktı kuzum nedıcemıde bılemedım ama hayırlısı be canbonum.nasıpte bunu yasamak varmıs yasdın bıtanem rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah
olur canım sbaır dıle gelır hayırlısıyla melegın zamanı gelınce ınsallah
hayatım benim bebişler ultrona sıgmıyor
rabbım nazarlarda korusun kuzum
Nerdesiniz hatunlar aciktimbende birseyler yiyip geliyorummmmmm
ye habıbtem benım
Kızlarrr İyi akşamlar Napıyosunuzz ??
iyi akşamlar berayım hoşgeldın
Herkes nirdedir looooo 12:

burdayım kzuum bugun hafta sonu ya yatış var

canlarım bugun gelemedım ben bu progestanı içince cok kotu oluyorum.gelecek halım bıle olmuyo.öyle bir baş dönmesi göz kararması yapıyorki anlatamamdoktoru bile aradım böyle böyle oluyo su içmeye bile kalkamıyorum diye:26:sabret biraz dedi 10 gün içip bırakcan sonra bidaha vermem dedi.ama cok kötü oluyorumbugun gelemedım hiç anca biraz kafamı yastıktan kaldırabıldım dedım bı bakınım neler olmuş kızçelerime.çok özledim hepinizi ama cıkım yıne gözlerim kayıyo vallaşaşı olmassam ıyıdırçlem işte yarın damlarım yanınıza erkenden konusurk artık.bu akşam yıne çalışma var ama içimden bi ses boşuna diyor tutmıycak gibi yinehayırlısı bakalım yapcakta halım yok ya kendıme bahane arıyorum galıbasizlere bol sohbetler canlarım.habıbtem gurbetkızçem ve aysımacım sızlerı gordum ama konusamadan cıkıyorum kusuruma bakmayınıyı geceler canbonlarım

hastane cıkısı gelecektı kızlar gelmedı bu kızçe yada benmı gormedım geldıde.inşallah kotu bıseyı yoktur rabbım korusun yardımcısı olsun ınsallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…