Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yarın sabah ilk idrardan yapıcam hayatımmm resimlerle burada olacağım sabah:))

Sen nasılsın okuyamadımda geçmişi bi türlü

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hancegimmm yap yap yappp insallah hamissindir bitanemmmmm dualarim seninleee

Yarın sabah ilk idrardan yapıcam hayatımmm resimlerle burada olacağım sabah:))

Sen nasılsın okuyamadımda geçmişi bi türlü

bi iyi bi duygusal yuvarlanip gidiyom iste bende

inslalah cift cizgili resimleri görürüzz..sabahmi ben göremem hemen öglen ancak görürümm

bi iyi bi duygusal yuvarlanip gidiyom iste bende

inslalah cift cizgili resimleri görürüzz..sabahmi ben göremem hemen öglen ancak görürümm

İyisin dimi bitanemm??

Hayırlısıyla inşallah bitanemmm,erken kalk kıss ben sabaha kadar nasıl durcam onuda bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum nasıl birikcek o sabaha kadar???

İyisin dimi bitanemm??

Hayırlısıyla inşallah bitanemmm,erken kalk kıss ben sabaha kadar nasıl durcam onuda bilmiyorum sık sık idrara gidiyorum nasıl birikcek o sabaha kadar???

sik sik wcyemi gidiyosunn

seni drumuza yonlendiriyorumm habibtemm

İyisin dimi bitanemm??

ee simdi yap hancekimmmmmmm varsa bence simdide cikar silikte olsa günün gecti cünküüüüüüyaw biriktirmeye gerek yok azcik olsun yeterrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…