- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.401
ellerıne saglık gaymaklı gonzalezım pek bi güzel olmuş rabbım bozmasın inşallah
kaçamassınız benden
cnm benim hikayem uzun ama sana bi özet geçim ascık..
biz 2005 yılında 2 tüp bebek .. sonuç negatif..
ve bikaç yıl sonra 2010 da 3. tüp bebek.. sonuç yine aynı..
ve oluruna bıraktık.. ama ben bikaç aydır yuna duramadım, biseyler yapmak istedim..
o kür, bu ot derken, her duyudğumuzu yapmaya basladık son zamanda, neye faydalı, neye değil.. dedim bu böyle olmıcak..
anca zamanımız gidiyo.. bizdeki + lar - lere dönüsüyo..
iste esimle karar verdikte.. dr a gidicez yine..
yapılacak olan yine tüp yani .. bska türlü nasıl olur bilemiyorum..
esimede dedim burada öğrendim bunları hiç bilmiyordum.
hsg , rahim filmi, endoskopi, vs. bunun gibi seyler, neden tutunmadığna bakılınıyomus dedim esime..
o da, gerekli görseler sende zaten isterlerdi,. buna gerek görmedikleri için istemediler dedi..
ve bu senin anlattığını da okudum bi topikte..
bu gibi seyler yapıldığında da sonuç alınıyomus, bebek konusunda.
artık bakalım önümüzdeki günler belirliycek ne olucağımıız.. Rabbim hayırlısını versin yinede
cnm benim hikayem uzun ama sana bi özet geçim ascık..
biz 2005 yılında 2 tüp bebek .. sonuç negatif..
ve bikaç yıl sonra 2010 da 3. tüp bebek.. sonuç yine aynı..
ve oluruna bıraktık.. ama ben bikaç aydır yıne duramadım, biseyler yapmak istedim..
o kür, bu ot derken, her duyudğumuzu yapmaya basladık son zamanda, neye faydalı, neye değil.. dedim bu böyle olmıcak..
anca zamanımız gidiyo.. bizdeki + lar - lere dönüsüyo..
iste esimle karar verdikte.. dr a gidicez yine..
yapılacak olan yine tüp yani .. bska türlü nasıl olur bilemiyorum..
esimede dedim burada öğrendim bunları hiç bilmiyordum.
hsg , rahim filmi, endoskopi, vs. bunun gibi seyler, neden tutunmadığna bakılınıyomus dedim esime..
o da, gerekli görseler sende zaten isterlerdi,. buna gerek görmedikleri için istemediler dedi..
ve bu senin anlattığını da okudum bi topikte..
bu gibi seyler yapıldığında da sonuç alınıyomus, bebek konusunda.
artık bakalım önümüzdeki günler belirliycek ne olucağımıız.. Rabbim hayırlısını versin yinede
nasıl olmus mu balım
kaçan kim balım benimm
yeter ki sen yakala beni
umudum sana hep dıyordum ya bı tanıdıgım var hanı 17 yıldır beklıyor dıyeoda martta baslıyor tedavısı inşallah sende oda tum yaptıranlarda guzel olumlu sonuclar alırsınız umudum
hayırlısı olsun kuzum.önce senin saglıgın sonra rabbımın ıznıyle meleğin gelcek inşallah
rabbım korusun tum askerlerımızı zordur asker yolu beklemek ben eşimi beklemiştimrabbım yardımcıları olsun inşallah
saol balkusum benim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım mutlu haberleri
bu arada sen ne yaptın soğan suyunu :26:bal-çörekotu-tarçın-havuç kürnü yapıcan mı :26:hani yumos çatlaması için balım :44:
am,nn cnmm dualarınn ıcın ALLAH senı kurtarmıs asker yollu beklemekten bizide kurtarsın inş..
cnm sana adetın ıkıncı gunu hormon tahlılı falan yapmadılar mı nıye hemen tup bebek yapmıslar anlamadım dogrusu... klomen catlatma ıgnesı asılama falan olmadn mı ?
olmuş gonazalezım cok guzel olmuş
benmi yakalam olurrrrrrrrrr
yapcam bıtanem de kırmızıları beklıyorum
Selamm canlarim ,,, bi selam veriyim dedim yemegimi yiyip yatacam cok kotu yorgunum az önce geldim eve... Hayalotummm ben dualarimi okuyorum senin haberin olsun insallah cuma sabah biter ve topige bildiririm , soran olursa senin haberin olsun , yasinlerim kaldi tek . pek giremiyorum ben ama cuma sabah bildiririm okudugumu insallah ..
cnm benim .. ben anlatamadım galiba, hemen tüp yapmıslar demedim ki :)
klomen, asılama bunları zaten saymıyorum, bunlar evliliğimin ilk yıllarında olduydu..
zaten ilk tüp için gititğimizde. dr um dedi, bunlarla bosa zaman kaybınız olmus sizin.. bizde ne bilelim..ne denirse onu yaptık
adetin 2. günü gidilip hormon tahlili, + ultason ilk o zamandan baslıyo.. ve kan veriyosun iste..
ve yumoslar iyi gelişsin diye, iğneler veriliyo, ve iğneleri dozunda söyleniyo, onları ben kendim yapıyorum..
ve istenilen kaliteye geldiğinde, opum gerçeklesiyo, yani yumurtalarım anestezi altında ameliyathaneede alınıyo..ve sen uyanıyosun hiçbisey anlamıyosun..
derken.. yumurtalar esimden alınan spermleri gelistirnip benim yumoslarla bas göz ediyolar..
ve sonrasında onlar döllenince, istenilen hale gelincede beni transfer için çağırıyolar..ve tabi bu çok zor bi islem, bunu da halledince, geriye bol bol dinlenmek kalıyo..
amın kuzum inşallah
13 sene sonrada rabbım gormeyı nasıp ederse benım kardesım gıdıcek
Selamm canlarim ,,, bi selam veriyim dedim yemegimi yiyip yatacam cok kotu yorgunum az önce geldim eve... Hayalotummm ben dualarimi okuyorum senin haberin olsun insallah cuma sabah biter ve topige bildiririm , soran olursa senin haberin olsun , yasinlerim kaldi tek . pek giremiyorum ben ama cuma sabah bildiririm okudugumu insallah ..
::::
inşş..cnm inş. RABBİM hepimizin yardmcısı olsun ... benı güldürdn ALLAHta seni güldürsünn:9
cnm benim .. ben anlatamadım galiba, hemen tüp yapmıslar demedim ki :)
klomen, asılama bunları zaten saymıyorum, bunlar evliliğimin ilk yıllarında olduydu..
zaten ilk tüp için gititğimizde. dr um dedi, bunlarla bosa zaman kaybınız olmus sizin.. bizde ne bilelim..ne denirse onu yaptık
adetin 2. günü gidilip hormon tahlili, + ultason ilk o zamandan baslıyo.. ve kan veriyosun iste..
ve yumoslar iyi gelişsin diye, iğneler veriliyo, ve iğneleri dozunda söyleniyo, onları ben kendim yapıyorum..
ve istenilen kaliteye geldiğinde, opum gerçeklesiyo, yani yumurtalarım anestezi altında ameliyathaneede alınıyo..ve sen uyanıyosun hiçbisey anlamıyosun..
derken.. yumurtalar esimden alınan spermleri gelistirnip benim yumoslarla bas göz ediyolar..
ve sonrasında onlar döllenince, istenilen hale gelincede beni transfer için çağırıyolar..ve tabi bu çok zor bi islem, bunu da halledince, geriye bol bol dinlenmek kalıyo..
diyom bende bi değisiklik var sayfada, yanda ki reklamlar gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?