Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum sana hep dıyordum ya bı tanıdıgım var hanı 17 yıldır beklıyor dıyeoda martta baslıyor tedavısı inşallah sende oda tum yaptıranlarda guzel olumlu sonuclar alırsınız umudum

cnm sana adetın ıkıncı gunu hormon tahlılı falan yapmadılar mı nıye hemen tup bebek yapmıslar anlamadım dogrusu... klomen catlatma ıgnesı asılama falan olmadn mı ?

umudum sana hep dıyordum ya bı tanıdıgım var hanı 17 yıldır beklıyor dıyeoda martta baslıyor tedavısı inşallah sende oda tum yaptıranlarda guzel olumlu sonuclar alırsınız umudum

saol balkusum benim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım mutlu haberleri

bu arada sen ne yaptın soğan suyunu :26:bal-çörekotu-tarçın-havuç kürnü yapıcan mı :26:hani yumos çatlaması için balım :44:

am,nn cnmm dualarınn ıcın ALLAH senı kurtarmıs asker yollu beklemekten bizide kurtarsın inş..

yapcam bıtanem de kırmızıları beklıyorum

cnm sana adetın ıkıncı gunu hormon tahlılı falan yapmadılar mı nıye hemen tup bebek yapmıslar anlamadım dogrusu... klomen catlatma ıgnesı asılama falan olmadn mı ?

cnm benim .. ben anlatamadım galiba, hemen tüp yapmıslar demedim ki :)
klomen, asılama bunları zaten saymıyorum, bunlar evliliğimin ilk yıllarında olduydu..
zaten ilk tüp için gititğimizde. dr um dedi, bunlarla bosa zaman kaybınız olmus sizin.. bizde ne bilelim..ne denirse onu yaptık

adetin 2. günü gidilip hormon tahlili, + ultason ilk o zamandan baslıyo.. ve kan veriyosun iste..
ve yumoslar iyi gelişsin diye, iğneler veriliyo, ve iğneleri dozunda söyleniyo, onları ben kendim yapıyorum..
ve istenilen kaliteye geldiğinde, opum gerçeklesiyo, yani yumurtalarım anestezi altında ameliyathaneede alınıyo..ve sen uyanıyosun hiçbisey anlamıyosun..
derken.. yumurtalar esimden alınan spermleri gelistirnip benim yumoslarla bas göz ediyolar..
ve sonrasında onlar döllenince, istenilen hale gelincede beni transfer için çağırıyolar..ve tabi bu çok zor bi islem, bunu da halledince, geriye bol bol dinlenmek kalıyo..

Son düzenleme:
Selamm canlarim ,,, bi selam veriyim dedim yemegimi yiyip yatacam cok kotu yorgunum az önce geldim eve... Hayalotummm ben dualarimi okuyorum senin haberin olsun insallah cuma sabah biter ve topige bildiririm , soran olursa senin haberin olsun , yasinlerim kaldi tek . pek giremiyorum ben ama cuma sabah bildiririm okudugumu insallah ..

gurbetkızcem.. hsgeldin cnm..
yat dinlen balım, Allah yardımcın olsun ..
banada oku balım, tüp için gidince

inşallah rabbım emeklerınızı boşa cıkartmaz umudum.meleğin gelcek busefer inşallah hayırlısıyla

tamam kızçem bıtanem .ben soylerım bende yarın okuycam yazarım topıge.sen merak etme.bagıslama cuma oglene kadar yapılır ınsallah kuzum ozamana kadar vaktın var.yapamadıgın yer olursa yardımcı olurum ben sanahaber ver yeter.yat dınle bıtanem.hemen.

sayfa gözümde büyümeye basladı birden.. diyom bende bi değisiklik var sayfada, yanda ki reklamlar gitmis

Son düzenleme:

hmm sımda anladmm cnmm ALLAH hakkında hayırlısını versın cokm fazla aratmasın bebegını sana... kucagımız boş kalmasın inş.. inş. bu sefer olur cnmm ALLAH yadmcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…