Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw hani benim kızı alacaktınız gerçi bizim kız kısırdı gözünüz aydın canım tebrık ederım

Veterineri sabahın köründe aradı size kız bulduuum diye ee bi gidip görelim dedik kıza aşık oldu aldık geldik eve 2 gün bizde kaldı işte hayırlısı bakalım 3 ay bekleyip göreceğiz bitanemmm...Hayırlısı bakalım 3-4 ay sonra bizde kısırlaştırabiliriz bebişlerimiz olsunda bi bakıciiiiz.
Geçmiş olsun bitanemm dişin ağrıyormuş galiba...
Hayırdır yaa neler oluyor topikte helallikler alınıyor falan anlayamadım???

kuzum hoşgeldinnn, demek babaanne oluyosun inş bi sonraki ayda anne olduğunun haberini verirsin bizeeee
benim kırmızılar da geldi.. bi sonraki aya bomba gibi hazırlanırız kuzuuummm

Evet canımmm kaç gündür benim oğlanla uğraşıyorum baskın misafrler cabası:)))

Gelinimde oldu:)) inşallah torunlarda olurda onlarıda severiz:)))

Hayırlısı be medcezirim gelecek ay olur ondan sonraki ay olur hayırlısı herşeyin bişey diyemiyorum artık,o gün ağlamaktan yine helak oldum dudaklarım ve burnum hala uçuk içinde((

tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaff demek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı

ağlama bitanem nolurrrr, kısmet işte
zor biliyorum her ayyy insan karamsarlığa kapılıyo sonra umutla bekliyo, yine hüsran olunca.....
ama elden bişe gelmez kii biz naaparsak yapalım kısmet olmayınca olmuyo... ama inanıyorum hayırlı zamanda hepimiz anne olcaz bu topikte önce hamiş günlerimizde yaşadıklarımızı sonra dabebişlerimizi konuşcazzz inşş

gelinin e hayırlı olsun, ben de benim kuşa bi zevce bulabilsem.. yavrucağız gidip gelip beni ısırıyo, baya saldırgan oldu bu ara çenesi de iyice düştü, mini mini bir kuş donmuştu şarkısını söylüyooo

Kızlarr

Ben geldimm... Yemege falan gittik anca gelebildimm...4 dakika gecti ama sevgililer gününüz kutlu olsun canlarrr
:123::123::123::123::123:

canım ne olur dikkat et kendineee... yasakhayalim tekrar gelir.. buna inancım tam.. sizin aranız bozulmaaaazzz
geçmiş olsun dişin için de, rabbim sifa versin kzuuuumm iyi geceler

Kızlarr

Ben geldimm... Yemege falan gittik anca gelebildimm...4 dakika gecti ama sevgililer gününüz kutlu olsun canlarrr
:123::123::123::123::123:

hoşş geldin canımcııımmm
ooohhhh ne iyi yapmışsınız senin de sevgililer günün kurlu olsun şekeriiiimmmmmm bu ay rabbim meleğinizi gönderir de bi daha ki seneye 3 kişi yemeğe çıkarsınız inşşş

Yok ya bu sıpa onuda unutturdu bana hayırlısı diyorum artık,adamıda üzüyorum istemeden her ay benimle uzun uzun konuşmaktan sıkılmıyorda,ama ben böyle davranmaya devam ederse sıkılır yani.Bu ay bi karar almıştm gelsede üzülmeyeceğim diye ama 3 gün gecikince doğal olarak istemedende olsa hayallere daldım dedim galiba bebişimiz bu ay geliyor dedim onuda telaşlandırdım ki hiç sekmedi bu aya kadar hep günğ gününe gelen reglim bu ay saçmaladı,,herşeyin hayırlısı bitanem bu ayda aynısını diyorum ümitlenmeyeceğim ama tabiki kalbimin beynimin bir yerinde hep bir acaba olacak....

tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaff demek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı

bizde artık çalısma bitti.. bu iş yerinde grev var dicem
size kolay gele
heya, sanki gelecek gibiler, :44: o kadar hararet tavan yaptı, nasıl gelmesin kuzum

ouuyy o dadlıı agzını öpeyimmm ... ne dadlı konuştun yavrumm ya cok saol dileklerin içinn RABBİM hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…