- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.701
yaw hani benim kızı alacaktınızgerçi bizim kız kısırdı gözünüz aydın canım tebrık ederım
kuzum hoşgeldinnn, demek babaanne oluyosuninş bi sonraki ayda anne olduğunun haberini verirsin bizeeee
benim kırmızılar da geldi.. bi sonraki aya bomba gibi hazırlanırız kuzuuummm
hancek ben anlamadım, nasıl babaanne oluyosun :44::44:
Resimdeki kedim yani oğlum o halvete girdide ondan olacak bebişler:)))))
hoşgeldin meleeeeekk, sefalar getirdiinnnkusura bakma nolur geç yazdım :26:
hey yarabbim.. bende dedim nrden geldi bu babaannelik
hoşbuldum canım ben çıkmıştım yine girdim yeni gördüm mesajını
geçmis olsun medcezirimm..
ben geldim yazınca sen, hsgeldin nasılsın dedim ama, maalesef bikaç sayfa gerilered kaldı kuzum ve sen göremedin
vallahi benimde karnımda biseyler olmaya baslıyo.. :44:nyse kırmızıları bekliyodum zaten..geleblirler izin veriorm bu kez
Evet canımmm kaç gündür benim oğlanla uğraşıyorum baskın misafrler cabası:)))
Gelinimde oldu:)) inşallah torunlarda olurda onlarıda severiz:)))
Hayırlısı be medcezirim gelecek ay olur ondan sonraki ay olur hayırlısı herşeyin bişey diyemiyorum artık,o gün ağlamaktan yine helak oldum dudaklarım ve burnum hala uçuk içinde((
çıkıyorum artık canlarım
hayatımda hiç yapmadıgım şeyi şuan yaptım birisinin peşinden gittim çok alındıgım halde.ama afedersınız takan olmadı.
neyse demek ıstedıgım o degıldı ya allah bılıyo yukarda.
kime ne hakkım gectıyse bu sanal ortamda helal olsun hepınıze yukum kalmasın kımsenın uzerınde
dişimde tuttu ıyıce kusura bakmayın yarın konusuruz yıne opuyorum hepınızı
bnde yazmıstım ama
Kızlarr
Ben geldimm... Yemege falan gittik anca gelebildimm...4 dakika gecti ama sevgililer gününüz kutlu olsun canlarrr
:123::123::123::123::123:
tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaffdemek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı
ağlama bitanem nolurrrr, kısmet işte
zor biliyorum her ayyy insan karamsarlığa kapılıyo sonra umutla bekliyo, yine hüsran olunca.....
ama elden bişe gelmez kii biz naaparsak yapalım kısmet olmayınca olmuyo... ama inanıyorum hayırlı zamanda hepimiz anne olcaz bu topikte önce hamiş günlerimizde yaşadıklarımızı sonra dabebişlerimizi konuşcazzz inşş
gelinin e hayırlı olsun, ben de benim kuşa bi zevce bulabilsem.. yavrucağız gidip gelip beni ısırıyo, baya saldırgan oldu bu araçenesi de iyice düştü, mini mini bir kuş donmuştu şarkısını söylüyooo
tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaffdemek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı
umudum seksen birimsenin mesajı görmedim kaçıncı sayfadaki.....
hoşş geldin canımcııımmm
ooohhhh ne iyi yapmışsınızsenin de sevgililer günün kurlu olsun şekeriiiimmmmmm bu ay rabbim meleğinizi gönderir de bi daha ki seneye 3 kişi yemeğe çıkarsınız inşşş
uuuu .. geriye bakma kusum, valla korkarsın
haydi size iyi geceler :78:ben kaçarby öpüldünüz kızlar
asetonum daha başlamadınmı kuzum alışverişe al artık yavaş yavaş da bizlerde baklım teyzoşumuzun kıyafetlerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?