Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi geceler kızlar, bnde çıkıyorum.belim iyice ağrımaya basladı.. herkese Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
görüürüz cnm. iyi geceler, Allah rahatlık vrsin ksum bnde çıkmaya hazırlınoyurm

iyi geceler umduuummm, öpüyorum balım

alıcaz artık yavas yavas hayalotum..babamız ağırdan alıyorda biraz bi almaya başlayalım gec bile kaldığını kendide farkedecek

ben kaçtım asetonum, öpüyorum ikinizi dee alışveriş için kolay gelsin şimdidennn

bizde artık çalısma bitti.. bu iş yerinde grev var dicem
size kolay gele
heya, sanki gelecek gibiler, :44: o kadar hararet tavan yaptı, nasıl gelmesin kuzum

gelsinler gelsinler, sonrasında da hadi hayırlsıı umudumm

yok kuuzuuuumm biz ne kadar desek de boşş.. sadece kendimizi kandırıyoruz,içten içe heep düşünüyoruz bebiş gelene dek de bu böyle devam etcek maalesef inş daha fazla stres olmadan gelir meleklerimiiizzz eşlerimizde bizi teselli etmekten kurtulur

CANLARIIIMMM BEN KAÇTIM, MALUM YARIN OKUL VAAARRR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ GECELEEERRRR

oyyyy gurbetkızım gelmiş, bebeğiimmm çoktandır görüşemiyoruz kocişim yatalım artık diyo ama seni görünce slm vermeden çıkmak istmedim... herşey yolunda mı kuzuummm inş yarın denk geliriz iyi geceler bitanem, snei çok seviyorum

kızlaaar çarşamba transferim yapıldı 2 gündr dinleniyorum eşim beni ayağa bile kaldırmıyor şuan bunları yazmak için bile başımda bekliyor kendini yorma uzan diyooorr bana dua edin artık tutsun yeğeniniz teyzelerinin ellerinden öptürmeye getirecem ona göre ....

inşallah cnm bnmm ALLAHm yardımcı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunsunn hersey gonlunce olsunn...

hadi baklım hayırlısı canımhala agrıyor hancekim ya
:))İşte öyle hayalotumun kızını alacaktık baksana onuda kısırlaştırmıilar naapiim aşık oldu oğlum aşk acısı çekiyor şuan(35:
kıyamam ben onabenimkinin sesi solugu cıkımıyor hıc
alıcaz artık yavas yavas hayalotum..babamız ağırdan alıyorda biraz bi almaya başlayalım gec bile kaldığını kendide farkedecek
alın kuzum artık yavaş yavaş .zaten bi başlasanız duramassınız herhalde

canım hayırlısı olsun.rabbım emeklerınızı boşa çıkartmasın inşallahdualrımız senınle canım .rabbım yar ve yrdımcın olsun inşallah

günaydın kızçelerim
ben geldim diş ağrısından uyuyamıyorum ya
doktorada gitmek istemıyorum cunku korkuyorum
biraz dolanımda bi gelım bakım

günayydınnn bitanelerrrimmmm sabah şeriflerniz hayrolaaaa

günaydın kızçelerim

günnnayddınnnn canımmm geçmiş olsunnn yawww :26::26: diş ağrısı klötüdür bilirm çok çektm zamanındaaaa Allah yardımcın olsun inş. ama sen gene de gik doktora öle korkuyla geçermi hiçç

herşeyin hayırllısı bitanemm üzme kendini sakınnn inşallahh tez zamanda kavulucaz yawrularımızaaa sen kafana çok takmamaya olduğunca rahat davranmaya çalış elbette olucakk hayırlısı ile

bak gelde kahve içelimmm kızzzz ne zamandır içmedikkk

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...

ben peşinde olduğum içinn helal olsunnn yasakımmmm süpürgeyle uçcas dahaa lo

dicleem.. hayırlısı ile tutunsun anneciğini balım.. dualarımız seninle, Rabbim yardımcın olsun amiinn

günaydın kızçelerim

gunyadın balım.. geçmedi mi halen yaa :26:korkudan ben ne çektim gitmeyim dr a die.. ama 4-5 sene oluyo, dislerim yüzünden bir sene hastene yollarına düstüm..orada her türlü bakım yapıldı.. implanta kadar ..ameliyatlar geçirdim..çok oğrı, ates,ve yüzüm siskinlik geçirdim.. ve çok sükür dislerim artık sağlıkları yerinde Allahım eksiklerini göstermesin insaAllah çok zor..
günayydınnn bitanelerrrimmmm sabah şeriflerniz hayrolaaaa

ilhanazz .. kuzum seninde bu adıın yazarken, kaç kere bakıom he yalnıs yazmıyım die ilhannaz mı, ilhanaz mı.. diyip duruyom
saol cnm sanada nasılsın

hiç gülesim yoktu canım Allah razı olsunn saba saba ilhan eşim naz ben sen ne yazarsan bana giderr bidenemmm

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

ALLAH razı olsun canımmm inşallahhh Rabbim tüm gönğlden gelen duaları kabul esinnn
yeşilide pek sevrimmm çokk güzel olduuuu

Günaydınn cannıımmm,geldim geldimmm kahvelerimizi içelim temizliğe başlayacağım bitanemm,sen nasılsın gülüm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…