- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.721
ouuyy o dadlıı agzını öpeyimmm ... ne dadlı konuştun yavrumm ya cok saol dileklerin içinn RABBİM hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsinnn
iyi geceler kızlar, bnde çıkıyorum.belim iyice ağrımaya basladı.. herkese Allah rahatlık versin
görüürüz cnm. iyi geceler, Allah rahatlık vrsin ksumbnde çıkmaya hazırlınoyurm
alıcaz artık yavas yavas hayalotum..babamız ağırdan alıyorda biraz bi almaya başlayalım gec bile kaldığını kendide farkedecek
bizde artık çalısma bitti.. bu iş yerinde grev var dicem
size kolay gele
heya, sanki gelecek gibiler, :44: o kadar hararet tavan yaptı,nasıl gelmesin kuzum
Yok ya bu sıpa onuda unutturdu bana hayırlısı diyorum artık,adamıda üzüyorum istemeden her ay benimle uzun uzun konuşmaktan sıkılmıyorda,ama ben böyle davranmaya devam ederse sıkılır yani.Bu ay bi karar almıştm gelsede üzülmeyeceğim diye ama 3 gün gecikince doğal olarak istemedende olsa hayallere daldım dedim galiba bebişimiz bu ay geliyor dedim onuda telaşlandırdım ki hiç sekmedi bu aya kadar hep günğ gününe gelen reglim bu ay saçmaladı,,herşeyin hayırlısı bitanem bu ayda aynısını diyorum ümitlenmeyeceğim ama tabiki kalbimin beynimin bir yerinde hep bir acaba olacak....
kızlaaar çarşamba transferim yapıldı 2 gündr dinleniyorum eşim beni ayağa bile kaldırmıyor şuan bunları yazmak için bile başımda bekliyor kendini yorma uzan diyooorr bana dua edin artık tutsun yeğeniniz teyzelerinin ellerinden öptürmeye getirecem ona göre ....
Veterineri sabahın köründe aradı size kız bulduuum diye ee bi gidip görelim dedik kıza aşık oldu aldık geldik eve 2 gün bizde kaldı işte hayırlısı bakalım 3 ay bekleyip göreceğiz bitanemmm...Hayırlısı bakalım 3-4 ay sonra bizde kısırlaştırabiliriz bebişlerimiz olsunda bi bakıciiiiz.
Geçmiş olsun bitanemm dişin ağrıyormuş galiba...
Hayırdır yaa neler oluyor topikte helallikler alınıyor falan anlayamadım???
kıyamam ben ona:))İşte öyle hayalotumun kızını alacaktık baksana onuda kısırlaştırmıilar naapiim aşık oldu oğlum aşk acısı çekiyor şuan( 35:
alın kuzum artık yavaş yavaş .zaten bi başlasanız duramassınız herhaldealıcaz artık yavas yavas hayalotum..babamız ağırdan alıyorda biraz bi almaya başlayalım gec bile kaldığını kendide farkedecek
kızlaaar çarşamba transferim yapıldı 2 gündr dinleniyorum eşim beni ayağa bile kaldırmıyor şuan bunları yazmak için bile başımda bekliyor kendini yorma uzan diyooorr bana dua edin artık tutsun yeğeniniz teyzelerinin ellerinden öptürmeye getirecem ona göre ....
günaydın kızçelerim
ben geldim diş ağrısından uyuyamıyorum ya
doktorada gitmek istemıyorum cunku korkuyorum
biraz dolanımda bi gelım bakım
Günaydın bal kıZçemmmgeçmiş olsun kuzum benimmm
günaydın kızçelerim
Yok ya bu sıpa onuda unutturdu bana hayırlısı diyorum artık,adamıda üzüyorum istemeden her ay benimle uzun uzun konuşmaktan sıkılmıyorda,ama ben böyle davranmaya devam ederse sıkılır yani.Bu ay bi karar almıştm gelsede üzülmeyeceğim diye ama 3 gün gecikince doğal olarak istemedende olsa hayallere daldım dedim galiba bebişimiz bu ay geliyor dedim onuda telaşlandırdım ki hiç sekmedi bu aya kadar hep günğ gününe gelen reglim bu ay saçmaladı,,herşeyin hayırlısı bitanem bu ayda aynısını diyorum ümitlenmeyeceğim ama tabiki kalbimin beynimin bir yerinde hep bir acaba olacak....
yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...
günaydın kızçelerim
günayydınnn bitanelerrrimmmm sabah şeriflerniz hayrolaaaa
dicleem.. hayırlısı ile tutunsun anneciğini balım.. dualarımız seninle, Rabbim yardımcın olsunamiinn
gunyadın balım..geçmedi mi halen yaa :26:korkudan ben ne çektim gitmeyim dr a die.. ama 4-5 sene oluyo, dislerim yüzünden bir sene hastene yollarına düstüm..orada her türlü bakım yapıldı.. implanta kadar ..ameliyatlar geçirdim..çok oğrı, ates,ve yüzüm siskinlik geçirdim.. ve çok sükür dislerim artık sağlıkları yerinde Allahım eksiklerini göstermesin insaAllah çok zor..
ilhanazz .. kuzum seninde bu adıın yazarken, kaç kere bakıom he yalnıs yazmıyım dieilhannaz mı, ilhanaz mı.. diyip duruyom
saol cnm sanada nasılsın
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
herşeyin hayırllısı bitanemmüzme kendini sakınnn inşallahh tez zamanda kavulucaz yawrularımızaaa sen kafana çok takmamaya olduğunca rahat davranmaya çalış elbette olucakk hayırlısı ile
bak gelde kahve içelimmm kızzzz ne zamandır içmedikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?