- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.901
kzuuum sakıncası yoksa ve çok özel değilse anlatır mısın ne oldu?? neden gitmek istiyosun anlatırsan dinlemee hazırım.. hem biz burda neden varız bitanem[/QUOTE]uzun hıkaye cnm bosver
yaw ben tersten anlamısım cümleyı gurbet kızçem kusuruma bakmayediğim morfinlerden sonra bugün olan yarım aklımda gitti bayılmak bıle nasıp olmadı o koltukta
o kaaa takdik verdim sana kuzum, bi beceremedin bayılmayı
bak ben gelem, sana öğretem nasıl bayılınırama snde krkma he.. böle oluyom sonra
kzuuum sakıncası yoksa ve çok özel değilse anlatır mısın ne oldu?? neden gitmek istiyosun anlatırsan dinlemee hazırım.. hem biz burda neden varız bitanem
kuzum 3kere hayallere daldım doktor hıssettımı ne bayıldınızmı kendındemısın dıye sordu kendıme geldımhatta o an dedımkı umudum senın takdık ıse yaramadı bayılamıyom dedım.
sonra bı acı bır aglama yıne dedım bı bayılam yıne olmadı
en sonunda dikişler atıldı artık .bu işe bi bayılamadım arkadaş
haydık çıktım artık 4000e benı yazın haaaa onan gore yarın okuyacambol sohbetler
bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!
kızçelerim 4000e cok az kaldı ama ben cıkmak zorundayım ya
ilaçlarımı içim de yatım eşim başımda alcam bak onu elınden dıyıp duruyo
benım adımıda yazın bak 4000e buda hayalot için deyin nolurrrrrr
sizleri sevıyorum ıyı geceler canbonlarım
Canlarım az önce net gitti yaaa, ondan yazamadım k. bakmayıııınnnn
kuzum 3kere hayallere daldım doktor hıssettımı ne bayıldınızmı kendındemısın dıye sordu kendıme geldımhatta o an dedımkı umudum senın takdık ıse yaramadı bayılamıyom dedım.
sonra bı acı bır aglama yıne dedım bı bayılam yıne olmadı
en sonunda dikişler atıldı artık .bu işe bi bayılamadım arkadaş
haydık çıktım artık 4000e benı yazın haaaa onan gore yarın okuyacambol sohbetler
bu arada scorpionsum nerelerde yaaa:44:
evt demin bnmde aklıma geldi, nerde diye. :26:
hayalot bilirdir, o herseyi biliyo.
bu arada hayalot demisken, hani beni yazın yarın okuycam dedi ya..
ascık çekistirem balkusumu, o yokkene
yıkılmadımmayaktayım dertlerimle basbasaaayııımm
zalimlereeekötüleree yenilmedim buradayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?