Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bitanem beniimmmm, evlenmeden önce de böyle miydi yoksa evlendikten sonra mı oldu.. malesef eşler evlendikten sonra farklı sebeperden dolayı değişiyo işte
kuzum eşini karşına alıp bu hissettiklerini konuştun mu hiç onunla... hem bitanem madem kendini böyle kötü hissediyosun, burdan ayrılmayı neden düşünüyosun... biz burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz içimizi döküp sorunlarımıza çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz... insanlardan uzaklaşarak sorunlarını halletmek yerine üyütürsün kuzuummm[/QUOTE]

buraya bıle laf edıyo cnmm anlatırım sadece bayanlar var dıyorum bakcm gorcem ver okuyayım bişanlıykende kıskanctı ama bu akdar degıl cok abarttı evlendıkten sonra hersey tam tersı oldu hıc yaklasmıcm ona onun davrandıgı gıbı davranıcm

buraya bıle laf edıyo cnmm anlatırım sadece bayanlar var dıyorum bakcm gorcem ver okuyayım bişanlıykende kıskanctı ama bu akdar degıl cok abarttı evlendıkten sonra hersey tam tersı oldu hıc yaklasmıcm ona onun davrandıgı gıbı davranıcm[/QUOTE]

bitanemmm o çözüm olur mu kii??
bence en güzeli al karşına ne düşünüyosan bir bir söyle, belki de eşin sana bunalrı yaşatttığının farkında bile değildir... benim bi arkadaşım da seninle aynı sorunları yaşadı eşiyle konuştuktan sonra çözdüler çok şükür.. zaman zaman sorunları olsu yien konuşarak anlaştılar.. daha yolun çok başındasın kuzum, sorunalr iyice büyümeden halletmezsen sonra çözmesi ok zor olur:26:

cnm demin üste eklediğim msjıım yazmıstım ama görmedin sanırım..

göster cnm ne var ki burda.. de esine, erkek sinek bile giremiyo buraya, olsa bile hemen durumu hallediyo kk yetkilileri..
erkekler kskanç olur balım.. ama kadın yapıcı olur.. alttan al sen .. gel bak ikimiz de bakalım de.. kim ne yazıyor bak de..
benm esim bilir.. burası nasıl bir yer.. o yüzden birsey demez..

hatta çok oturdun sen pc basına, kalk kızlara bisi dicem derim kaldırıyom bile

ama öyle onun yaptığı giib yaparım dersen, devamlı tersine gider

valla benim eşimde başlarda çok kısmandı kk ama o da alıştı şimdi..
bişe olunca kızlara sorsana bi onlar ne diyecek diyooo

oooooooo 4000 sayfaa olacagizzz masallaahhhh bizlereee pek giremiyorummm esim yanimdaa ilgilenmemi istiyorrr cani biraz skkin yaninda olmam lazim.. siz neler yapiyorsnuz bakalimmm

bitanemmm o çözüm olur mu kii??
bence en güzeli al karşına ne düşünüyosan bir bir söyle, belki de eşin sana bunalrı yaşatttığının farkında bile değildir... benim bi arkadaşım da seninle aynı sorunları yaşadı eşiyle konuştuktan sonra çözdüler çok şükür.. zaman zaman sorunları olsu yien konuşarak anlaştılar.. daha yolun çok başındasın kuzum, sorunalr iyice büyümeden halletmezsen sonra çözmesi ok zor olur:26:[/QUOTE]

cnm konustuk hac kere konusuyorz bı kac gun ıyı sonra yıne aynı hep tavır yapıcm ona laf edıp davranıslarından dolayı sıkayet edıcm oyle ıyı oluyo ama ben bnm zorumla benmle konusmasını ılgılenmesını ıstemıyormm . bılmıyorum ya evlılık degısık bısey cok degısıkk.. benı cok sevıyo bunu 1 sene ıcınde kac kere ınandırdı ama yalnız kalınca aklıma bınbır turlu seyler gelıyo ben cok hareketlıyım guler yuzlu bı ınsanm eglendırırm eglenırım ben cevremdekı ınsanları mutlu edınce mutlu gorunce mutlu oluyorm morelı bozuk gelıyo bazen bana patlıyo ona ragmen alttan alıyorm saklabanlıklar yapıyorum neler yapıyorm yuzun gulsun dıye ama yok yıne aynı bosverelım ya ınsan 7 sınde neyse 70 ındede odur oda oyle napayımm

keserim hancekim vee meleklerim gelmişşşşş
hoşgeldiniz canlarım nasılsınıııızzz

hancekiimm geliininle aran nasıll

Gelin gitti gülüm ertesi gün,ama benim oğlan aşk acısı çekince bugün biz gittik gelinin evine bu gece orda kaldı :))))
Ama iyi davranıyor bana gelinim:))))

oooooooo 4000 sayfaa olacagizzz masallaahhhh bizlereee pek giremiyorummm esim yanimdaa ilgilenmemi istiyorrr cani biraz skkin yaninda olmam lazim.. siz neler yapiyorsnuz bakalimmm

hoşgeldin canımın içiiiii, napalım sohbete devaamm
noldu bitanem eşine, bi sorun yok inşşş

Gelin gitti gülüm ertesi gün,ama benim oğlan aşk acısı çekince bugün biz gittik gelinin evine bu gece orda kaldı :))))
Ama iyi davranıyor bana gelinim:))))

anaamm oğluşun aşkının peşine düştü demekk
ayyy benimki de yazın komşunun kuşunu gördü, anam ondna sonra 2-3 gün ısırıp durdu bizi.. bi hırçınlaştı ki anlataam, şakır şakır konuşan kuş aynı normal kuşlar gibi ötmeye başladı ben de tövbe ettim.. unuttu şimdii, onun tek aşkı kocam... adam onun yüzünden wc.ye bile zor gidiyo.. odadan çıkar çıkmaz uçup evde eşimi buluyo hemen.. bulamazsa da bi tarafını yırtıyooo

gormedm cnm kusura bakma... cnm bende bıraz erken evlendm lıse 3 u okudum son seneyı dısarıdan verdım daha dogrusu veremedm bıle 2 dersten kaldım 5 sydır gıdelm sınav tarıhlerıne bakalım kaydımı yaptıralm dıyorum tamam deyıp ertelıyo ben suan 20 yasındaym esım 34 bıde esım cok efendı cok agır bı ınsan evde bıle oyle ama bazende bu ınsandan eser yok eglencelı ınsan oluyo ben dıyorm bak cevremı bıraktım evlendm senınle kımseyle gorusmuyorum sen ılgılen cıkalım bazen gezelm falan gercı cıkıncada sagına bakma soluna bakma deyıp duruyo masada 4 tane sandalye varsa o sandalyelerı kalkana kadar hepsıne oturuyorm erkekler geldı suraya gec buraya otur suranı kapat buranı kapatt amaann sıkıldım vala.kafasını kırıcm vala sonun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…