- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.921
bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!
aksam yemeğimi 5 gibi yemisdim.. smdi de acıkdım bu saatde de bisi yenmez ki napsam ki
az önce eşimde aynı şeyi söyledi sonra unuttu çok şüküüürrr
bu saatte harbiden yenmez kuzumm, sonra uyuyamazsın... süt iç en iyisiii
bitanem beniimmmm, evlenmeden önce de böyle miydi yoksa evlendikten sonra mı oldu.. malesef eşler evlendikten sonra farklı sebeperden dolayı değişiyo işte
kuzum eşini karşına alıp bu hissettiklerini konuştun mu hiç onunla... hem bitanem madem kendini böyle kötü hissediyosun, burdan ayrılmayı neden düşünüyosun... biz burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz içimizi döküp sorunlarımıza çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz... insanlardan uzaklaşarak sorunlarını halletmek yerine üyütürsün kuzuummm
hadi herkes suan aklından geçen ilk sarkıyı desin
Ayse geçmis olsun hayırdır kuzum , neden böyle oldunuz daha bir yılda
hadi biz böyle olmaya basladık desem. yeridir 15 yılımızı bitircez.. şaka gibi gelse de insana bi anda..:44:
ama yinede bi ortak nokta bulmaya çalısıyoruz..
aksamları çay demlediğimde.. yine tv de bakcak, konuscak illa ki bisey buluyoruz.. belgesel, yarısma.. vs. çayımlız bitince de, ya ben pc ye geçiorm ya esim, ben bska isim varsa eğer. o geçiyo..yani hersey karsılıklı.. bekarken olduğun giib olmuyo ki..
ben çok küçük yaşta evlendiğim için, gerçek hayatı bu evliliğimde öğrendim..
bak bende bulunduğumuz yer itibariyle küçük bi yer burası, öle iki hava aliim yapamıyorum, anca çok sıkılıdğımda bska yerlere kalmaya gönderiyo esim..ve buradakilere ne gidiyorum..ne de onlar çok geliyor bana.. cünkü buna izin verdiğim müddetçe gelecekler.. ve zamanla da arayı açtım..
cünkü küçük yer oldğu için buradakilerin gördüm ki beyinleir de küçük.. insanı sorgu sual.. deli ediyorlar..
ve evimde tek eğlencem, burada sizler varsınız.. iki konusuyorum, eğleniyorum.. ev işimi erteliyorum yeri geldi mi..
ama isse esim bunları bilidği için, burada da ne konusulduğunu bildiği için izin veriyor..
bnce bunları da diyebilirsin, yada konusmaya çalıs bi sekilde.. seni anlaması lazım kuzum.. daha simdiden böyle olmaz ki.. :26:
buraya bıle laf edıyo cnmm anlatırım sadece bayanlar var dıyorum bakcm gorcem ver okuyayım bişanlıykende kıskanctı ama bu akdar degıl cok abarttı evlendıkten sonra hersey tam tersı oldu hıc yaklasmıcm ona onun davrandıgı gıbı davranıcm
cnm demin üste eklediğim msjıım yazmıstım ama görmedin sanırım..
göster cnm ne var ki burda.. de esine, erkek sinek bile giremiyo buraya, olsa bile hemen durumu hallediyo kk yetkilileri..
erkekler kskanç olur balım.. ama kadın yapıcı olur.. alttan al sen .. gel bak ikimiz de bakalım de.. kim ne yazıyor bak de..
benm esim bilir.. burası nasıl bir yer.. o yüzden birsey demez..
hatta çok oturdun sen pc basına, kalk kızlara bisi dicem derim kaldırıyom bile
ama öyle onun yaptığı giib yaparım dersen, devamlı tersine gider
buraya bıle laf edıyo cnmm anlatırım sadece bayanlar var dıyorum bakcm gorcem ver okuyayım bişanlıykende kıskanctı ama bu akdar degıl cok abarttı evlendıkten sonra hersey tam tersı oldu hıc yaklasmıcm ona onun davrandıgı gıbı davranıcm
keserim hancekim vee meleklerim gelmişşşşş
hoşgeldiniz canlarım nasılsınıııızzz
hancekiimm geliininle aran nasıll
hancek hsgeldin cnm , nasılsın
gurbetkızçem nerelere kaybolduuunn
oooooooo 4000 sayfaa olacagizzz masallaahhhh bizlereee pek giremiyorummm esim yanimdaa ilgilenmemi istiyorrr cani biraz skkin yaninda olmam lazim..siz neler yapiyorsnuz bakalimmm
hoşgeldin canımın içiiiii, napalım sohbete devaamm
noldu bitanem eşine, bi sorun yok inşşş
Gelin gitti gülüm ertesi gün,ama benim oğlan aşk acısı çekince bugün biz gittik gelinin evine bu gece orda kaldı :))))
Ama iyi davranıyor bana gelinim:))))
cnm demin üste eklediğim msjıım yazmıstım ama görmedin sanırım..
göster cnm ne var ki burda.. de esine, erkek sinek bile giremiyo buraya, olsa bile hemen durumu hallediyo kk yetkilileri..
erkekler kskanç olur balım.. ama kadın yapıcı olur.. alttan al sen .. gel bak ikimiz de bakalım de.. kim ne yazıyor bak de..
benm esim bilir.. burası nasıl bir yer.. o yüzden birsey demez..
hatta çok oturdun sen pc basına, kalk kızlara bisi dicem derim kaldırıyom bile
ama öyle onun yaptığı giib yaparım dersen, devamlı tersine gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?