- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.961
inş. cnm cok saol ben cıkıyorum görüsürüzz ılgın ıcın cok saol hepınız cok saolun cok ıyı geldınız bana rahatladmm cok saolun cok opuyormm sızlerı yarn gorusmek uzeree
evt bnde ilk yaptığım zaman zor gelmisti ama snradan alıstıydım..üstelik tam gününe gün yapmadım..ama ekim ayında çok faydasıın grdüydüm..
birde adet gününe yakın medrcezirim.. akıntıların çğalcak.. ama korkma,. bilirsindir belki de yine diyim dedim.. içindekileri temizledğne isaret oluyomus
Ben bir daha yapacam adetime 10 gun kala yine basliyacam insallah ..
nyse cankuslar.. artık çıkmalıyım.. hem belim de rahat vermiyo..
Allah rahatlık versin, iyi geceler öpüyorm sizi seviyorum
hadi insaAllah balım.. bu ay ben mde dr işim olmasa, bnde tam yapmayı düsünyodum
ufff ya hadiiii 4000 olsun ben uyumak istiyorum 2000 de ve 3000 de yer aldim ve 4000 dede yer almak istiyorum
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: pufff kizlarrr hadiii 2-3 sayfa birsey kaldii ..
aynen valal benim esimde öyle oldu.. sor bakılım senin kızlara diyo hemen
insaAllah çabuk atlatırsınız balım
iyidir ne olsun, is güç iste.. yarına yolculuk hazırılğı iste
yok estfrl.. anladım ben .. olsun :)
cnm esin, yaşı gereği iste seni paylasmak istemiyo da ondan bu tavrı.. am bnce güzelce konusun, sakinlesin bibizim de esimle aramzda biraz fark var..bazen ben bile diyorum, ben daha enerjikim, sen öle duruyonr diyom.. kızdırıyom onu.. ama iste zamanla düzelcek hersey inan bak ..ama sabır göstermen lazım..daha 1 sene de böyle olursan, olmaz..hersey olur geçer, yeter ki sabır göster sen cnm.. eninde sonunda seni anlıycaktır
valla bnde öyle dicem de. esim hadi yatmıyon mu diyo :44:
geldim kuzum.. yatağımın üstüne giysilerimden koymustum da, onları kaldır dedi.. bi kalkdım gelidr hemen pc de facene bakıo..
kalkana kadar zor kaldırdım..dedim kızlar bekliyo çıkıcaklar. bi bakim..
smdide çabuk yat hadi..gelmiyon mu diyo
valla bnde ha olur 4000 die bakıyorum uğrasıyorum çkmıyım diyom ama, şirin deniz de hiç yardımcı olmuyor ki b izlere, öylece bakıyor
biliyomusun gurbetim, kahverengini ben çok severimkonu bulamadım da
kuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm
canım umudum beniimmm
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!
tam da hava ağırdan sulu kar seklinde yağıyor suanda.. yarın nası gitcez bakalım
kizlarrr hadiiii yardimci olun 2 sayfa kaldiii .. umudum cikma ha gayret...
Anlamdim canim kahverengini cok seviyorum derken:44::44::44::44: hehehehhe
yagsin canim bereket yagiyor ... yavas yavas gidersiniz canim benim ....
Yap canim sogan suyunu 4-5 gün zorlanirsin sonra alisirsin canim , benimde icim kalkiyordu ilk gunler...
yap balım,. tavsiye ederim çokinsaAllah faydası dokunur
Allah razi olsun canim ,,, eski isim canim daha 2 ay oncesine kadar orda calisiyordum . ama yorucu aksam olunca insallah haftaya sabah erken gidip ikindin gelecem eve..
Umudum sen yat eniste cagriyorsa... bi gidisle 4000 zor yapacaz veya bosluk birakip hizli hizli gececez...
evt bnde ilk yaptığım zaman zor gelmisti ama snradan alıstıydım..üstelik tam gününe gün yapmadım..ama ekim ayında çok faydasıın grdüydüm..
birde adet gününe yakın medrcezirim.. akıntıların çğalcak.. ama korkma,. bilirsindir belki de yine diyim dedim.. içindekileri temizledğne isaret oluyomus
nyse cankuslar.. artık çıkmalıyım.. hem belim de rahat vermiyo..
Allah rahatlık versin, iyi geceler öpüyorm sizi seviyorum
hehehe
yaw öyle iste.. anla balım. 4000 meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?