Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inş. cnm cok saol ben cıkıyorum görüsürüzz ılgın ıcın cok saol hepınız cok saolun cok ıyı geldınız bana rahatladmm cok saolun cok opuyormm sızlerı yarn gorusmek uzeree

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize şekerimmm, ben de öpüyorum iyi geceler balım

Ben bir daha yapacam adetime 10 gun kala yine basliyacam insallah ..

ufff ya hadiiii 4000 olsun ben uyumak istiyorum 2000 de ve 3000 de yer aldim ve 4000 dede yer almak istiyorum

valla bnde ha olur 4000 die bakıyorum uğrasıyorum çkmıyım diyom ama, şirin deniz de hiç yardımcı olmuyor ki b izlere, öylece bakıyor

kuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm
canım umudum beniimmm
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!

tam da hava ağırdan sulu kar seklinde yağıyor suanda.. yarın nası gitcez bakalım

saol balım, çıkayım artık da siiz bırakamıyorum iste
esim içerden sesleniyo, daha gelmezsen yatağa almıycam diyo
kısmet balım.. dualarımız hep bir.. Rabbim hepimize versin o minicik mutlulukları

bnde seni çoookk okkk seviorum cankusumm

yagsin canim bereket yagiyor ... yavas yavas gidersiniz canim benim ....

evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isini hey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim..

Yap canim sogan suyunu 4-5 gün zorlanirsin sonra alisirsin canim , benimde icim kalkiyordu ilk gunler...

Ay içerken burnumu tutuyorum da sonrası fena oluyooo

Balım peki adetimin kaçıncı günü başlamalıyım, bugün 2. günümdeyim dee

yap balım,. tavsiye ederim çok insaAllah faydası dokunur

inşş umudum inşşşşş

Allah yardımcın olsun kuzum ama çok sevindim valla

çok sıkılıyorum diyodun ya iyi olmuş bitanemmm

sağol bebeğimmm inşallaaah temizler içimdekileriii smear testi sonucumda bolca iltitap çıkmıştı daa atarım inşş

nyse cankuslar.. artık çıkmalıyım.. hem belim de rahat vermiyo..
Allah rahatlık versin, iyi geceler öpüyorm sizi seviyorum

iyice dinlen kuzumm, aman bizi merakta koyma olur muuuuu ara ara da olsa haber vermeye çalış bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…