Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Muhabbet kuşları öyledir gülüm,yanında çifti oldumu konuşmazlarmış maalesefSilver da babasına çok düşkündür,eşim ne zaman otursa pıt çıkar kucağına yatar adam kalkamaz bile onun rahatı bozulacak diye:))))Bizimkini götürme taraftarı değildik bizde dünürümüz çok ısrar etti:)))Bu yine kendini bozdu dedi eee ne yapalım götürdük bizde ama unutmuşlar salaklar birbirlerini tıslıyorlardı hala birbirlerine bıraktığımızda:)))Yarına kadar düzelirler herhalde ama ben özledim yaaaa,hiç bir yere bırakmamıştım bu zamana kadar((

canım aradaki yaş farkından dolayı seni anlamıyor da olabilir eşim... erkekler bayanlara göre geç olgunlaşır ama yaş ilerledikçe insanın hayata bakış açısı değişiyor işte... eşinle severek mi evlendiniz? ama bu işin tek çözüm yolu konuşmak, öbür türlü kavgayla küsmeyle olacak iş değil bitanem

yok cnm kavgamız kusmemız olmuyo ben kusme nedır bılmem kıyamıyorm kusunce kendı kendısene cay dokuyo bıseyler yemeye calısıyo yapamıyo kıyamıyormm tavır da yapamam bazen laf soyluyorm ama cok uzatmam oda benım dayanamadıgımı bıldıgın ıcın rahat davranıyo .. evet hayatım severek evlendık esımle

evet kuzum, bununn yüzünden bakire gitcek zavallım
ama napimmmmm öbür türlü de hemen özüne dönüyo sıpa
ayy çok kötü bi anneyim galiba benn
yaff millete komik geliyo ama valla insanın çocuğu gibi oluyo resmenn yaa

Evet yaa beslemeyene komik gelebiliyor bazen pek anlatmak taraftarı değilim aslında çocuğum yok olmadığı için bilemiyorum ama herhalde olsaydıda bu kadar severdim galiba,,düşünmemeye çalışıyorum ama aklımda onda:26::26:

ahh kuzuuumm biizim en büyük yanlışımız bu işte.. kırılırız darılırz ama hemen yumuşarız, çünkü kıyamayız..
aslında sorun da bu, ondan sonra da eşlerimize yaptıkları normal gelemye başlar ve hemen yumuşayacağımızı bilip rahat davranırlar..
aslında sağlam dursak, çizgilerimizi belli etsek eşimiz de bizi daha iyi tanıycak ve yapmıycak.. hem bak severek de evlenmişsiniz bence o da bu kdar üzüldüğünü bilse bu kdar bunaldığının darkında olsa sana kıyamaz...
evliliğinizin en güzel yılları balııımm, bi an önce önlemini al tatlı tatlı tadını çıkarın birbirinizin.. otur anlat bir bir.. bak ben böyleydim böyle oldu, sne de böyleydin şuan ise durumun bu... bu halin beni çok üzüyo bıktım herşeyden de... ben hayatı seninle daha güzel yaşayacağımı bildiğim için herşeyden vazgeçerek sana geldim de.. o da eminim anlayacaktır bitanem

daha adetimin 2. günü, bitse de çalışmalra başlasak yaff

bu ay soğan kürü yapcam, geçen aylarda bi kez denedim 4 gün içebildim... kasıkalrım midem belim fena ağrıdı.. ama bu kez çok kararlıyım 15gün içiceeemmm

inş. cnm cok saol ben cıkıyorum görüsürüzz ılgın ıcın cok saol hepınız cok saolun cok ıyı geldınız bana rahatladmm cok saolun cok opuyormm sızlerı yarn gorusmek uzeree

Yap canim sogan suyunu 4-5 gün zorlanirsin sonra alisirsin canim , benimde icim kalkiyordu ilk gunler...

valla benim eşimde başlarda çok kısmandı kk ama o da alıştı şimdi..
bişe olunca kızlara sorsana bi onlar ne diyecek diyooo

aynen valal benim esimde öyle oldu.. sor bakılım senin kızlara diyo hemen

oooooooo 4000 sayfaa olacagizzz masallaahhhh bizlereee pek giremiyorummm esim yanimdaa ilgilenmemi istiyorrr cani biraz skkin yaninda olmam lazim.. siz neler yapiyorsnuz bakalimmm

insaAllah çabuk atlatırsınız balım
İyiyim bitanemm sağolasın sen nasılsın??Yorgunum biraz kollarım ağrıyor azıcık:))
iyidir ne olsun, is güç iste.. yarına yolculuk hazırılğı iste

yok estfrl.. anladım ben .. olsun :)
cnm esin, yaşı gereği iste seni paylasmak istemiyo da ondan bu tavrı.. am bnce güzelce konusun, sakinlesin bi bizim de esimle aramzda biraz fark var..bazen ben bile diyorum, ben daha enerjikim, sen öle duruyonr diyom.. kızdırıyom onu.. ama iste zamanla düzelcek hersey inan bak ..ama sabır göstermen lazım..daha 1 sene de böyle olursan, olmaz..hersey olur geçer, yeter ki sabır göster sen cnm.. eninde sonunda seni anlıycaktır

Hancek canim nasilsin? , hosgeldin

son 5 sayfa kaldi kizlar hadi yazin yazin da 4000 olalimda ben yatiyim

valla bnde öyle dicem de. esim hadi yatmıyon mu diyo :44:

umuduuumm nerelere gittin yaff

geldim kuzum.. yatağımın üstüne giysilerimden koymustum da, onları kaldır dedi.. bi kalkdım gelidr hemen pc de facene bakıo..
kalkana kadar zor kaldırdım..dedim kızlar bekliyo çıkıcaklar. bi bakim..
smdide çabuk yat hadi..gelmiyon mu diyo

yap balım,. tavsiye ederim çok insaAllah faydası dokunur

gurbetkızçem bu arada işin hayırlı olsun kuzum, bi denk gelemedik söyleyemedim kusura bakma bitanemm
nasıl alışabildin mii

Allah razi olsun canim ,,, eski isim canim daha 2 ay oncesine kadar orda calisiyordum . ama yorucu aksam olunca insallah haftaya sabah erken gidip ikindin gelecem eve..

Umudum sen yat eniste cagriyorsa... bi gidisle 4000 zor yapacaz veya bosluk birakip hizli hizli gececez...

Yap canim sogan suyunu 4-5 gün zorlanirsin sonra alisirsin canim , benimde icim kalkiyordu ilk gunler...

evt bnde ilk yaptığım zaman zor gelmisti ama snradan alıstıydım..üstelik tam gününe gün yapmadım..ama ekim ayında çok faydasıın grdüydüm..
birde adet gününe yakın medrcezirim.. akıntıların çğalcak.. ama korkma,. bilirsindir belki de yine diyim dedim.. içindekileri temizledğne isaret oluyomus

nyse cankuslar.. artık çıkmalıyım.. hem belim de rahat vermiyo..
Allah rahatlık versin, iyi geceler öpüyorm sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…