Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm bnm salı gunu hsg cekılıcmm hem korkuyorm hemde heyecnlıyımm ya bısey cıkar mı falan tıkanıklık falan :26:

kuzumm iyi düşün iyi olsun siz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi

ohhh masallah kekler ypilmis ellerinize saglik cok hos gorunuyorlarrrr

scorpimmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hsgeldnnn canim benimmmmmmm allahimmm sanada nasip etsinnnnn bitanemmmmmm...en kisa zamandaaaaa :26::26::26::26::26::26:
Aminn habibtemnn tum kizcelere insallahhh
Amin kuzumm hepimize tez zamanda insallahh
Valla medd tatlim hayat akisimiz cook benziyoo:)rabbim bebeklerimizle yuzumuzu de guldursun insallahhh

Umudum aminn cnm.hepimuz hayirli haberlwr verelim martta insallahhh

aydır cnmm bnm doktorm oyle bısey demedı saolsun cok yakından ılgılenıyo

kuzum kaç aydır olduğunu yazmamışsın bitanem benimki de hatta ben,imkilerde çok yakından ilgiliniyolar sağ olsunlar.. ben 3 dr.la yürütüyorum da biri şuan bulunduğum şehirden, 2 si memleketten.. 3ü de hem fikir bu konuda ben o yüzde sordum sana

kuzumm iyi düşün iyi olsun siz ne zamandna beri korunmuyordunuz , bizim 12. ayımız ve hsg için erken dedi.. ilk bir yıl olmaması normal, sonrasında 3-4 ay daha olmazsa o zaman çekeriz dedi

cnm pardon ya 8 aydır korunmuyoruz bnm bıldıgımde hamılelık tedavısınde ılk once hsg sonra klomen tedavisi uygulanıyo ... en manyıklısında bu bence tahlıller normal cıkınca hsg daha sonra klomen bnm bıldıgım

kuzum yazdım ama görmedin sanırım.. amin bitanemm inşş bu ay ikimizde hamiş kalırız bitanemmm

nişasn nasıldıııı

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?

valla bu klomeni ben de duydum hatta dr.a gidip istedim ama benim yumurtalıklarıma bakılmıştı 21. gün ve o ay progesteron 14 çıkmıştı..
3 ve üstü normal sayılı dedi ve benim çok şüküüüürr 14 o yüzden ilaç kullanmanın bi anlamı yok dedi. bana kalsa ben de hemen alır başlarım valla ama bi faydası da olmayacaksa neden boşuna ilaç içeyim ki kuzumm senin eşin de dr.a gitti mi:26:

Canım nişanlım yazdığın için ne diyeceğimi bilemedim
eğer evliyseniz ve istiyosanız inşş hamilesindir
Canım zevk suyuyla hamile kalmak küçük bi ihtimal ama belirtilerine bakılırsa üstüne görme de olabilir tabi.. bence hemen bi kan testi yaptırmalısın

evet cnm gıttı onda bı sorun bnm prolaktın hormonum yuksek cıktı ben adet duzensızlıgı sıkayetıyle gıttım... prolaktın hormonu yuksek cıktı bnm normalde sınır 23 bnm 26 cıktı suan parlodel kullanıyorum bu ay adetım kendılıgınden geldı bıde adet duzensızlıgını ben 5 aydır yasıyorum yanı 5 ayda 2 kere oda farlutal kullanarak oldum dr dedı kı duzensızlık oldugu ıcın yumurta rezervinde azalma var dedı klomen kullandım adetın 16. gunu sol tarafta 22 mm buyuklugunde yumurtam olustu ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum ama bızım ılıskı de sıkıntı oldu esım kastı ben kastım kendımı zor oldu yanı bu ayda hsg cekılıcm onumuzde kı ay tekrar klomen kullanmaya baslıcam ha bıde progestan bebegın dusmemesı ıcın ....

canım evli değilim. zaten hiç bir şekilde girmede olmadı. ama insan korkuyor ve şüpheleniyor işte. üstüne görme veya yerleşme kanamasında 2-3damla kan gelrmiş kanda denemezmiş kahverengi yada pembemsiymiş ama benimki bildiğiniz kıpkırmızı kan idi. test yapmaya çok korkuyorum.

hmm anlıyorum şekerimm.. o yüzden klomen vermiştir dr. adet düzensizliği için hayıt otu tohumunu okumuştum hiç denedin mii
inşş hsg de de bişi çıkmaz klomenini de kullanırsan yumurta rezervlerin de artar veeee bu ayy hemen hamiş kalırsın kuzum

kızlaaaaar banada yardım edin lütfeeeen

cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…