- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.241
canım Allah kabul etsin şimdiden, :116::116::116::116::116::116::116:
::çok kolay gelsin
bugun sayfamız uykuda masallah
okuldayım herzamankı gıbı
uc arkadas tebrıge gelecek hemen cıkısta bı kosu kurabıye falan alıcam cay ıcerler belkı dıye gorusmek uzere operım herkesı ve bebıslerını
saol kuzum benim
nasılsın meleklerım nasıllar
ALPPIN canım nasılsın,nasıl giyor?
Bir sıkıntın yoktur inşallah,herşey güzel ilerliyordur.
iyiyimmmm bitanemmmmm sen nasilsinnnn nerelerdesin ozledik seni yawww...sende nasil hersey yolundami..bizim bebis buyuyorrr cok sukur simdilik bir sorun yok doguma kadar da olmazzz insallahhh...teyzoslarinaa cok selami varmiss
Ani çıkmak zorunda kaldım kusura bakma canım.
Yerim ben onun selamını ya
Büyüsün inşallah annesi kocaman olsunda gelsin annesinin kucağına sağlıkla
Canım benim giriyorum ben,yazılanlarıda şöyle bir karıştırıyorum genelde ama her zaman yazamıyorum.
İyiyim bende tatlım çok saol
iyi ol tatlimmmmmmm her zaman gell bekleriz canimmmmmm....tsk ederimmm bitanemmmmmm
Ben şimdilik çıkıyorum,ilk fırsatta gelirim yine.
Görüşürüz canımmm,
kendine ve bebişe dikkat et.
hosbuldum canımm hamdolsun kuzum bulantım var bitanemm üzerine afiyet çıkartıyorum...selencimmm hosgeldin canim nasilsinnnn...bebisimiz nasilll bulantilar varmi canim...
hosbuldum canımm hamdolsun kuzum bulantım var bitanemm üzerine afiyet çıkartıyorum...
sen nasılsın canımmm senin varmı nasıl geçiyoo tatlımm göbüşün çıkmıştır artık
o göbek bendede var kuzummgobek onceden vardioyyy teyzesi yesin onu ilac vermdimi habibtee doktorun bulanti icin...bu arada kac haftalik oldunuzz canimm
o göbek bendede var kuzummcanım aile hekimimden istedim oda ben vermiyim kadın dogumcudan iste dedi
bende daha yeni gitcem doktora yarın bi söliycem bakalım verir inşşcanım benim hesabıma göre 7 hafta 1 günlügüz bakalım ultrasonda ne çıkıcak sana dr verdimi ilaç kuzumm benim aile hekimi pek önermedi bulantı ilacını:26::26:yan etkileri oluyo dedi:44:napcaksam bakalım yarın belli olucak
oyyyy ben o fındıgı yerimmmsaglikli olsundaaa istersee 100 kilo oluyummm...tatlimmm daha gitmedinmi kadn dogumcuyaa,,,minigini gor kalbini duy..ne guzelll olacak yarin...bana verdi ama kullanmadim canimm..folikasite baslaman lazimm lekelenmen falan yoktur insallah cevizini sutunu balini yemeyi unutmaa benden daha iyi bilirsin dee..ben findiigimmm buyusun kocaman olsun istiyorum hemen
hg canımm hamdolsun iyiyim canım sen nasılsın bakalımBeeeeeeeeeeenn gel-diimmn
nabersiniz canlarım, alpınım selencelkim ve umudum da burdaymışşş oooooooohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?