Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öyle kuzum gündüzcüler tatile çıkınca artık geceleri alemlere akıyoruz
suedam benim nasılsın bitanemminik suedam nasıl
kolay gelsin bitanemallaha emanet ol

saol kuzum benim
nasılsın meleklerım nasıllar

Canım ufaklık cumartesi aşı oldu hemde 3 tane,zorladı heralde bünyesini ateş ,sıkıntı falan yaptı .
Şimdi iyi çok şükür

ben de iyiyim şekercim ne olsun fırsat buldukça burdayım işte

çok yorma kendini canım,yavaş yavaş yap

ALPPIN canım nasılsın,nasıl giyor?
Bir sıkıntın yoktur inşallah,herşey güzel ilerliyordur.

ALPPIN canım nasılsın,nasıl giyor?
Bir sıkıntın yoktur inşallah,herşey güzel ilerliyordur.

iyiyimmmm bitanemmmmm sen nasilsinnnn nerelerdesin ozledik seni yawww...sende nasil hersey yolundami..bizim bebis buyuyorrr cok sukur simdilik bir sorun yok doguma kadar da olmazzz insallahhh...teyzoslarinaa cok selami varmiss

iyiyimmmm bitanemmmmm sen nasilsinnnn nerelerdesin ozledik seni yawww...sende nasil hersey yolundami..bizim bebis buyuyorrr cok sukur simdilik bir sorun yok doguma kadar da olmazzz insallahhh...teyzoslarinaa cok selami varmiss

Ani çıkmak zorunda kaldım kusura bakma canım.
Yerim ben onun selamını ya
Büyüsün inşallah annesi kocaman olsunda gelsin annesinin kucağına sağlıkla

Canım benim giriyorum ben,yazılanlarıda şöyle bir karıştırıyorum genelde ama her zaman yazamıyorum.
İyiyim bende tatlım çok saol

iyi ol tatlimmmmmmm her zaman gell bekleriz canimmmmmm....tsk ederimmm bitanemmmmmm

Ben şimdilik çıkıyorum,ilk fırsatta gelirim yine.
Görüşürüz canımmm,
kendine ve bebişe dikkat et.

umudummmmm hosgledinnnn tatlimmmm...nasilsinnnn nasil gidiyor doktora gittiniz mi meraktayiz vallahi

slm herkese nasılsınız bakalımmm
umudum canımm naptın kuzum nasıl geçtiii demek zekaii tahir burak gittin
bende yarın gidicem oraya

selencimmm hosgeldin canim nasilsinnnn...bebisimiz nasilll bulantilar varmi canim...

hosbuldum canımm hamdolsun kuzum bulantım var bitanemm üzerine afiyet çıkartıyorum...
sen nasılsın canımmm senin varmı nasıl geçiyoo tatlımm göbüşün çıkmıştır artık

gobek onceden vardi oyyy teyzesi yesin onu ilac vermdimi habibtee doktorun bulanti icin...bu arada kac haftalik oldunuzz canimm

gobek onceden vardi oyyy teyzesi yesin onu ilac vermdimi habibtee doktorun bulanti icin...bu arada kac haftalik oldunuzz canimm
o göbek bendede var kuzumm canım aile hekimimden istedim oda ben vermiyim kadın dogumcudan iste dedi
bende daha yeni gitcem doktora yarın bi söliycem bakalım verir inşşcanım benim hesabıma göre 7 hafta 1 günlügüz bakalım ultrasonda ne çıkıcak sana dr verdimi ilaç kuzumm benim aile hekimi pek önermedi bulantı ilacını:26::26:yan etkileri oluyo dedi:44:napcaksam bakalım yarın belli olucak

saglikli olsundaaa istersee 100 kilo oluyummm...tatlimmm daha gitmedinmi kadn dogumcuyaa,,,minigini gor kalbini duy..ne guzelll olacak yarin...bana verdi ama kullanmadim canimm..folikasite baslaman lazimm lekelenmen falan yoktur insallah cevizini sutunu balini yemeyi unutmaa benden daha iyi bilirsin dee..ben findiigimmm buyusun kocaman olsun istiyorum hemen

oyyyy ben o fındıgı yerimmmhaklısın canım önemli olan saglıklı olmalarıı dualarımız o yönde
yok bitanem gitmedim dedim kese görür kalp atışını duyamam erken die gitmemiştim artık yarın gidiyorumm dedigin gibi folikasit almam lazımmyok tatlım önceki hamileliklerimdede lekem felan olmamıştı bundada yok inş olmaz..saolsun eşim almış herşeyii ama bu bulantım yüzünden zorlanıyorum canımyemeye çalışıyorum kızım saolsun süt getiyo bana çocuk gibi davranıyoanne bu süt içilecek dioo ahh midem alsaaa neler yiycemde teyzesii ben kızıma hamileyken süt yogurt ve peynir nekadar çok yediysem bebem dişli dogduubide benim vücudda yapıyomuş kalsiyum hepsi cogalınca bebiş dişli geldiiinşş canım saglıklı kucagımıza ALIRIZ yavrularımızı

Beeeeeeeeeeenn gel-diimm n
nabersiniz canlarım, alpınım selencelkim ve umudum da burdaymışşş oooooooohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…