- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.221
canım evli değilim. zaten hiç bir şekilde girmede olmadı. ama insan korkuyor ve şüpheleniyor işte. üstüne görme veya yerleşme kanamasında 2-3damla kan gelrmiş kanda denemezmiş kahverengi yada pembemsiymiş ama benimki bildiğiniz kıpkırmızı kan idi. test yapmaya çok korkuyorum.
hmm anlıyorum şekerimm.. o yüzden klomen vermiştir dr. adet düzensizliği için hayıt otu tohumunu okumuştum hiç denedin mii
inşş hsg de de bişi çıkmaz klomenini de kullanırsan yumurta rezervlerin de artar veeee bu ayy hemen hamiş kalırsın kuzum
cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm
aminn cnmm ıyı dıleklerın ıcın cok saol hayatımevet bılıyorm hayıt tohumu aldım var ama ıcemıyorum mıdemı bulandırıyo ben ada cayı ıcıyorumm ıse yaradı bence ada cayıda hormonları dengeleme ozellıgı var galıba ıse yaradı ılacla beraber
cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ... bence zevk suyuyla bı kere hamıle kalmana ıhtımal veremıyorum kullandıgın bı alctan yada streslı sıkıntı zaman lar gecırdıysen bundan kaynaklanabılır ayrıca bız kadınlarda zaman zaman boyle degısımler anormallıkler meydana gelebılır bunlar dogal seyler şahsenn kendimdenn biliyormm
teşekkür ederim canım. annemlede konuştum farklılık olması normal dedi sonuçta yerleşme kanamasında veya üstüne görmede araştırdım azcık netten damla şeklinde olurmuş lekelenme gibi yani. ama göğüs ağrımın neden olduğunu merak ediyorum acaba yumurtlama döneminde böyle olabilir mi ?
kuzum benim görümcem zevk suyuyla hamile kalmış ilk çocuğunaaa:26:
tatlım adaçayının söktürme özelliği de var ama dikkatli kullan.. ya hamişsen Allaaaahhh korusun sonu üzücü olmasın
..............................................................
offfffffff misafir geldi habersizöyüzden hemen cıktım habıbtem kusuruma bakma
ben geldım ama fazla kalamıcam cunku eşimin ızledıgı fılm bıtmek üzere cık hadı dıycek
ayşem nasılsın kuzum
of yaaa film bitti saniyesinde yatalım bile dedi
ben cıkıyorum canbonlarım öpüyorum hepınızı yarın gorusuruk inşallah
ayşem canım allaha emanet ol kuzum konusamadan cıkıyorum bıtanem çok öpüyorum seni
tatlı rüyalar
canım bende 5 aylık evlıyımm. bende hiç korunmadığıma regmen hamıle kalmadım. 3 gun once eşim spermmiyogram testı yaptırdı sperm 6 mılyon cıktı ve doktor bıze dırek tüp bebek dedı.. bende eşimde cok kotu durumdayızAllah kimsenın ıçınde bırakmasın ınş...
cancanlar hayırdır kimse yok topikte
ben bu hafta sonu rabbım nasıp ederse mevlüt okutucam temızlık yapıyorum ara ara gelıyorum aranıza
bi selam verım dedım ama kimsecıkler yokmus
neysem görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?