Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam kızlar nasılsınız.. biz evimize geldik.. çok sükür, ve durum itibariyle suan hersey yolunda
ilk bi hastaneye karar verdik demistim ya.. sabah oraya gittik amanın bir kalabalık..almıs basını gidiyo.. bizse acemi nerede ne yapılıyor..sonar iste sıra fisi alın yok sırayı takip edin bekleyin.. ve hasta kabul de, bir bayan var islemelir yapan.. sıra bize geldii dedi siz bekleyin..önce randevulu ve bikaçgün öncesinde gelenleri alıyolarmıs..bize daha sonar bakacaklarmıs kii. saat 10 u geçince tahlil işi biticek bize sıra gelinceye kadar..bize bekle denildi ya.. esimle otururken, bekle Allah bekle. esim dedi kalk diğer düsündüğümüz yeregidelim.. tmm dedim gidelim bnde sıkılmıstım, beklemekten ve neyin ne olduğuna daha çok beklerdik..
ve bindik arabaya gittik ..
ve bu ikinci gititğimiz yer özel olduğu için, ilgi de ona göre, işlerin de takip ediliyor, bir sürü hastayayardımcı olacak hemsireler vs. ekip süper yani ..işte bizimle görüsüldü, hemsireler yardımıyla dosyamız olusturuldu.. gerekli islemler bitince de, randevulu hastalar bitince sıra bize geldi.. zaten dosya doldurulurken, hangi dr a gitmek istersiniz diyince, ben burada ki, subat tüp beebğinde ki bi arkdrstan çok tavsiye aldığım bi bayan dr var, Candan hanım.. olsun dedim.. ve bizi o dr a yönlendirdiler..
iste gerklil tahlilleri istediler, bir sürü kan vermis olduk ve dr un odasına gittik ..
anlattık iste böyle böyle.. snra dedi bu kez öncekilerden farklı bir uygulama da yapalım..sonra bana ultrasonla baktı
dedi bi myom var galiba, evt dedim, küçük vardı bi, iki kez normal kontrole gititğimde biliyodum, ve 6ay sonrasında da hiç büyümemisti..evt dedi gebeliğe engel bi yerde değil dedi..o normal kontrol dediğim dr da demisti bunu.
eğer gerekirse histereskopi de yapalım , şu önemli tahliller İstanbul dan geliyor sonuçlar, onlara göre, histereskopi yapalım..
ve ben aklımdaki bütün soruları sordum, dr umda güzel cvpladı.. adı gibi kendi de candan, çok sevdim onu
dr um dedi beni nerden buldunuz fln.. dedim tavsiye üzerine net den buldum ..dr umda güldü, bnde

baktı ki ben bir sürü soru soruyorum, neyin ne olduğunu bilen bilinçli bi hasta var karsısında

ve benim tahlillerimin arasında kan pıhtılasmasıysa ilgili tahlil de vardı.
esimden de genetik kromozom tahlilleri istenildi..
ilaç konusunda .......
öncelikle, bi antibiyotik verdi..esimle ikimiz kullancakmışız.
snra doğm kontrol hapı, yasmin verdi.. bunu hiç kulllanmamıstım.
bunlar bitince 1hafta sonrasında bi ilacım daha var ona baslıycakmışım.
eğer bu süre içerisinde, istanbuldan gelicek olan tahlil sonuçlarına göre, histereskopi de yapılabilicek.anestezi altınad oluyomus bunu da sordum, hiç kaçırır mıyım

ve o da bitince, iki gün ara verip, üçüncü gün yanı mart 14 de bize geliceksiniz, iğnelerinizle birlikte biz o iğneleri sulandırıp size ne sekilde kullancaksınız anlatıcaz tekrar dedi.. yani tedavi sürecmiz bu sekilde baslıyo artık, orada hem dr umun hem de kan alan hemsirem varıd bi, o çok dua etti, onu da sevdim, güzel temizli yüzlü biriydi..o hemsirede 6kez asılama ve 1tüp yaptırmıs neyse ki tüp tutmus ve bir yasında olmus çocuğu.. banada çok dua etti, artık hayırlısı deyip, geri sayım baslamıs bulunmaktadır

ve bi ara wc gittim orada, bir bayan varıd hamile, dedim sizde mi tüp, yok dedi normal, ay ne güzel dedim, bana sordu, biz daha en basındayız dedim, yeni mi hamilesiniz dedi, yok dedim hiç olamadım derken, içeriye bi bayan girdi yanınad ikiz kızları vardı.. bizim konusmalarımızı duyunca, ay masaAllah dedim kızlar ikiz galiba, evt dedi annesi, sizede nasip olsun insaAllah dedi, benim diğer hamile bayana anlattklırımı az duymustu ..
yani velhasıl, aldım bütün duaları, ve wc de, bir hamile, bir ikiz annesi ile konusunca, hemmen kendime bi pay çıkarmak istedim
Umut dan simdilik haberler bu kadar, ee sizler ne yaptınız bakimm

Son düzenleme:

iyi haberlelr gelirsin habibtemmm...insallah birsey cikmayacakkkk hersey iyi gidiyormus cok sukur teyzesi yesin onuuubenimkine bir arkadas lazim teyzesi insallah diger habibtelerim hemencecik hamile kalirlarrrr tek dilegim bu allahtan...saglikli bir sekilde bebegimizi kucagimza alirizzz habibtemmm allah cocuklarini sana bagislasin canim benim..

umudummmmm hosgledinnnn tatlimmmm...nasilsinnnn nasil gidiyor doktora gittiniz mi meraktayiz vallahi

slm herkese nasılsınız bakalımmm
umudum canımm naptın kuzum nasıl geçtiii demek zekaii tahir burak gittin
bende yarın gidicem oraya

Beeeeeeeeeeenn gel-diimm n
nabersiniz canlarım, alpınım selencelkim ve umudum da burdaymışşş oooooooohhhhh

saolun benim tatlı kuslarımm.
deminden beri kendimi anlattım, ondan görmedim sizin bu yazdıklarınızı..
selencelkim, demin anlattığım gibi, ben sevmedik orayı kuzum ya, hemen adres değisdik :26:

yok canım görümcem evliyken olmuş çok şükürr
hem evlenmeden olması bana biraz garip geliyo valla cesaret be kuzum, bizim de resmi ve dini nikahlar yapıldı.. tayinle eşimin yanına geldim aynı şehirde 7 ay yaşadık ailelerimiz başka şehirdeydi ama düğün öncesi bu konuda asla bişe yaşamadık.. ne bileyim bana göre her şeyin zamanı var ya, eşim de benimle hemfikirdi çook şükür
o yüzden sordum arkadaşa zaten evli misin diye...
yanlış anlamayın sakın sadece kendi fikrimi belirttim, sizin yaşadıklarınıza saygım sonsuz tabiki deeee

Son düzenleme:
umudummm yazdiklariniii okuyunca ben bile heyecanlandimmm allah gonlune gore versinnn habibtemmm insallah iyi haberlelr geleceksin bundan eminim...rahat ol hersey yoluna grecek insallahh...\

medcezirimmm sende hosgeldinnnnnn nasilsin canimmm//.//

inşş tatlımmdileklerin için çok saol kuzumm Rabbim cümlemizin evladını bagışlasınn(Aminnn)
inşş onlarda hemencik hamile kalırlar

kuzuuumm hadi hayırlsı bundan sonra çoooooooooook güzel günelr bekliyo seni.. rast gitsin herşey de teyze olalım artıkın yaaa dularım sneinle bitanemmmm
ben de aynı bebeğim çalışmalara başlamak için gün sayıyorum ha bi de yarın soğan suyuna başlıyoruummm:26:

hosbuldum canımm hamdolsun kuzum bulantım var bitanemm üzerine afiyet çıkartıyorum...
sen nasılsın canımmm senin varmı nasıl geçiyoo tatlımm göbüşün çıkmıştır artık

hg canımm hamdolsun iyiyim canım sen nasılsın bakalım
ben de iyiyim selencelkimmm bildiğin gibi işte okul-ev
oyy teyzoşuma bakk yerim ben onu yaaa anneciğinin midesini bulandırıyor demek bak şu fındığın yaptığına en kısa zamanda geçer inş bulantıların bitanem

inşş tatlımmdileklerin için çok saol kuzumm Rabbim cümlemizin evladını bagışlasınn(Aminnn)
inşş onlarda hemencik hamile kalırlar

amin amin ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyyim habibtemmm sen nasılsın teyzoşum nasıııllll oy yerim ben onu yaaaa

saolun benim tatlı kuslarımm.
deminden beri kendimi anlattım, ondan görmedim sizin bu yazdıklarınızı..
selencelkim, demin anlattığım gibi, ben sevmedik orayı kuzum ya, hemen adres değisdik :26:
hımmm:26::26:anladım canımmm
kuzum yaaa anlattıkların benide çok heyecanlandırdı
Rabbim yüzünü güldürsün canım benimm

umudummm yazdiklariniii okuyunca ben bile heyecanlandimmm allah gonlune gore versinnn habibtemmm insallah iyi haberlelr geleceksin bundan eminim...rahat ol hersey yoluna grecek insallahh...\

insaAllah canlarım yaa, Allahım hepimize yardım eylesin

hımmm:26::26:anladım canımmm
kuzum yaaa anlattıkların benide çok heyecanlandırdı
Rabbim yüzünü güldürsün canım benimm

öle iste balım.. simdik Bestepe de gititğimiz yer.. Fatih Üni. dr um da , ve gözlemlediğim hersey içime sindi çok sükür

Allahım iyilik versin canımm
yaa teyzesii inşş Allahtan cabuk geciyoo 3.5 4. ayındainşş daha cabuk gecer

ve neredeyse 2haftadır geçmeyen bi kuru öksürük var halen geçmedi, hırıltı seklinde öksürüyorum arada, bired bu sabah beri boğazım acıyo, su içerken bile, ılık süte karıstırılmıs bal içiyorum ama nasıl düzelcem bilmiyorum

Allahım iyilik versin canımm
yaa teyzesii inşş Allahtan cabuk geciyoo 3.5 4. ayındainşş daha cabuk gecer

sen daha iyi bilirin tabiki kuzummm da bazılarında da daha erken geçiyo di mii.. ayy bide uzun sürenlerde var:18:
bundna öncekilerde nasıldı bitanem? inş bu hemencecik geçer, çook sağlıklı ve rahat bi hamilelik dönemin olur inş kuzuummm
ayy darısı başımızaaa

kıyamam kuzum, üşüttün mü naaptın :26:

öle iste balım.. simdik Bestepe de gititğimiz yer.. Fatih Üni. dr um da , ve gözlemlediğim hersey içime sindi çok sükür
herşeyde var bir hayır kuzummçok sevindimm içine sinmesinee bu tedavinin sonunda mutlu haberlerini okuycaz canımm
canım digerlerindede aynıydım canım bebegin haeketlerini hissedince geçiyo inş buda öle olurrçok saol bitanemm
darısııı tümm isteyen herkeslere inşş canım dualarımdasınız inan hep aklımdasınız(AMİNNNNNNNNNNNNNN),

kıyamam kuzum, üşüttün mü naaptın :26:

ay cnm noldu bilmiyorum birden girdi :26:

kısmet balım, insaAllah. dr um da çok dua etti.. insaAllah güzel haberler vericem sizlere
senin nası gidiyo, hersey yolundadır insaAllah , mide bulantıların ne alemde

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun tatlım...
CANIM zencefille bal yaptınmı:26:
tabi sen daha iyi bilin hocammmm

ay cnm noldu bilmiyorum birden girdi :26:

kısmet balım, insaAllah. dr um da çok dua etti.. insaAllah güzel haberler vericem sizlere
senin nası gidiyo, hersey yolundadır insaAllah , mide bulantıların ne alemde
inşş canımm eminim ben bunaa
bende nasıl oluyum canım bulantılar devammşimdi bile zor duruyorumm
yarın o hastaneye gitcem bende çok kararsız kaldımm cebeci tıp fakültesi var ona mı gitsem yoksa orayamı bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…